Promocje i wyprzedaże - centrum informacji
Tak, no pewno że tak.
Wydaje mi się po prostu że tu ryzyko jest większe.
Ryzyko dla sklepu i reklamy tą drogą. A nie że nas oszukają. Dla jasności 🙂
Ja jak jest okazja korzystam - kupiłam 3 kupony 💃
Nie ma to jak revolta, gdyby nie forumt o człowiek nie wiedziałby o takich promocjach a tak to i ja kupiłam kupon i bardzo podoba mi się wizja ochraniaczy za mniej niż połowę 😍
Dramka, sklep mi już odpisał.
Zrobiłam dwa zmówienia jedno na mnie a drugie na pół ze znajomą z jej konta.
Wszystko gra, jedyne co to nie chcą wysłać razem więc za przesyłkę płacę podwójnie.
Wiec jeżeli kupiłaś takie same nominały to zamów na siebie, męża, dziecko i bedzie ok 🙂.
Ja kupiłam 3 różne nominały - wybieram odbiór osobisty 😜 i u mnie wszystko gra 💃
Mąż w końcu będzie miał torbe na oficerki. Ja kantar i czaprak Schockemöhle 😍
re-volta 🙇
Aaa no tak stolica 😉
Promocja dalej trwa 🙂
I tym sposobem kupiłam 3 😵 😵 😵 😵
Hehe re-volto dziękuję za udane zakupy 😉
Dava wyluzuj, nie ma spisku 🤔wirek:
Mi zamiast 159zł, przy jednym zamówieniu odliczyli 79zł tylko. Jutro będę musiała zadzwonić i wyjaśnić.
Czy za rzeczy na promocji można kuponem zapłacić?
Ktoś pisał że nie można 🙂
Może dlatego Ci nie naliczyło promocji?
Ale miło 🙂. Ceny nawet bez promocji całkiem spoczko. Dziś zdarłam pół lakieru z auta to wyjdzie w sam raz na zero 😂 😂.
Kayra uzupełnijcie opisy bo są bardzo skąpe 🙂
Akurat w tym zamówieniu nie było promocji..
super okazja! 😜 zapas paszy zrobiony 😅
mam tylko nadzieję, że z realizacją nie będzie problemu 😉
Tych za 99 już nie ma🙁 Kurde, że też wczoraj mi się nie chciało tego zamówić.... Ale 3 bony za 49 też spoko😉
Ja ostatecznie kupiłam wszystkie 3 - zaraz jadę na pocztę zapłacić, bo nie mam dostępu do konta obecnie, akurat może ogłowie/podkładkę sobie kupię w końcu 🏇
Tych za 99 już nie ma🙁 Kurde, że też wczoraj mi się nie chciało tego zamówić.... Ale 3 bony za 49 też spoko😉
chyba nie do końca :
"Możesz wykorzystać maks. 3 bony. Każdy z kupionych przez Ciebie bonów obejmuje inny z dostępnych wariantów".
Zatem z 3 rożnych kont ewentualnie, a nawet jak się zgodzą to pewnie każdy w innym zamówieniu. Nie wiem ja tak to zastrzeżenie rozumiem, mogę się mylić.
edit:
Są już tylko te po 29zł.
edit2:
Znowu są te po 49zł..
Kontaktowałam się telefonicznie ze sklepem, łączą zamówienia - nie trzeba płacić 2 przesyłek.
A ja mam cykora...napiszcie co kupujecie i czy paczki docierają 🤔
marta_sz dzwoniłam właśnie przed chwilą do kupbon.pl i powiedzieli,że można zrealizować trzy identyczne bony z jednego konta 🙂 mam nadzieję ze wiedzą co mówią bo zamówiłam 3 za 49 zł i szkoda mi będzie je stracić 🙂.
Ok ,a jak mam dwa bony to jak wpisuję kod rabatowy? Jest więcej niż jedno aktywne pole?
Nie wiem jak technicznie to ma wyglądać, ja też wolę zrobić jedno zamówienie za całą kwotę bonów ( w moim przypadku dwóch).
Chyba,że najpierw składam jedno zamówienie a później kolejne i dopiero jest to łączone?
Wysłałam maila z zapytaniem do beckera ale jeszcze nie mam odpowiedzi.
Do kupBon nie piszę bo pewnie powiedzą mi to samo, a na stronie jak byk jest napisane co innego.
A cykora co do paczki nie mam, dlaczego mieliby nie wysłać?
[quote author=marta__sz link=topic=15196.msg1442443#msg1442443 date=1340708941]
Chyba,że najpierw składam jedno zamówienie a później kolejne i dopiero jest to łączone?
[/quote]
masz pogrubioną odpowiedź
[quote author=marta__sz link=topic=15196.msg1442443#msg1442443 date=1340708941]
Ok ,a jak mam dwa bony to jak wpisuję kod rabatowy? Jest więcej niż jedno aktywne pole?
Nie wiem jak technicznie to ma wyglądać, ja też wolę zrobić jedno zamówienie za całą kwotę bonów ( w moim przypadku dwóch).
Wysłałam maila z zapytaniem do beckera ale jeszcze nie mam odpowiedzi.
Do kupBon nie piszę bo pewnie powiedzą mi to samo, a na stronie jak byk jest napisane co innego.
A cykora co do paczki nie mam, dlaczego mieliby nie wysłać?[/quote]
Ja do każdego bonu robiłam osobne zamówienie
Ok, dzięki za info.
Czas składać zamówienie 😀
Nie dziwi was to, że na stronie tego sklepu nie ma żadnej informacji o tych bonach 🤔 Coś mi tu nie pasuje ???
co wy macie z tymi teoriami spiskowymi?😉 skoro przy skladaniu zamowienia nabija sie rabat a dziewczyny dzwonily do sklepu i bylo ok to w czym problem?😉
Nie dziwi was to, że na stronie tego sklepu nie ma żadnej informacji o tych bonach 🤔 Coś mi tu nie pasuje ???
Jeżeli jest to dla Ciebie sytuacja podejrzana, po prostu nie kupuj bonu.
Nie rozumiem zbędnego zamieszania, które tu robisz w sytuacji kiedy kolejne osoby mówią, że wszystko jest sprawdzone i działa.
Po raz kolejny poświadczę, że działa - moje zamówienia przechodzą bezboleśnie.
Rany, skoro juz jesteś na stronie sklepu to znaczy że juz wiesz o jego istnieniu, nie trzeba ci go reklamować, wyobraź sobie ile osób "oskubałoby" sklep gdyby każdy wchodzący na stronę widział info o takiej promocji 😵
Mam jeszcze pytanie odnośnie tych bonów: czyli jak kupie 2 bony po 49 zł, to potem muszę kupić osobno dwie rzeczy za nominał na jaki jest bon, czy na przykład mogę z jednego bonu zakupić 2 rzeczy których wartość wyniesie nominał bonu?? 🤔wirek: 🤔wirek:
I czy jak będę płacić za bony (dwa) nie jako przelew z konta, to muszę wypełniać dwa druczki czy wystarczy jeden?
smietana by to...nie po 99zł ;/
nie ma już tych za 49 zł 🙁
nie ma już tych za 49 zł 🙁
Później dodali trochę a teraz znowu nie ma... dziwne 😡
ja chcialam dokupic dzis jeden za 99 i juz nie ma.... że też wczoraj nie chciało mi sie juz tego zrobic, tylko za 29 sa...
a jeszcze jedno jak mam dwa bony i zrobie dwa zamowienia (dwa bony o roznej wartosci) to za przesylke tylko przy jednym place i wysla mi to razem tak? mam nadzieje🙂