Howrse gra :)

Ma ktoś może dla mnie jakies stare konto z odpowiednim stażem, w które już nie gra?

Denerwuje mnie, że na wszystko trzeba czekać, np. żeby użyć czarnej perły trzeba miec 150 dni stażu, a ja bym chętnie spróbowała się w to pobawic w tym miesiącu.... . 
loteria na howrse! zasady jak zwykle 🙂 do wygrania Merkury, nowy boski koń 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
25 czerwca 2012 14:51
i nowa rasa, Curly  😍
Jak sądzicie czy ktoś kupi ją za 2 kupony ?

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2639519

jest jednorożcem , ma 30 lat i 4 miesiące , jej potomstwo same rogate

chciałabym za nią 2 kupony(przecież 1 jak CI zdechnie to otrzymasz ) 🙂 czyli zyskasz: )

Znacie jakieś osoby które z chęciom kupią taką klacz 🙂?

ja na Howrse Pl to Lilcia

potrzebuję kupony ( w dużej ilości ) więc sprzedaje wszystko z CR 🙂 i niektóre rogi i konie 🙂
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
25 czerwca 2012 14:58
Zużyłam około 12 RO  😲
teraz trzeba na loterię oszczędzać 🙂
nagrody w loterii są super 🙂

z chęcią wygrałabym Falabellę 😀
Facella   Dawna re-volto wróć!
25 czerwca 2012 15:00
[s]na com za minutę losowanie (-;[/s]
[s]już po, ciekawe, skąd mam wiedzieć, co wygrałam...[/s] poza tym przyjaciołom można wysłać tylko jeden bilet w trakcie trwania całej zabawy?!  🤔

edit 2:

Previous draw at 14😲0

Number of contestants: 60559
Your earnings...

1 x Bonus Pack
4 x stars
1 000  Equus

The luckiest have won ...

Pack of 3 passes
horse-luver-shannon - SketchLines - GingaWeedMel - kari37 - smiles1020 - rekakovacs13 - Gabigal100 - lola234566 - syd19977 - Saleen - ~MistyBlue~ - Loves6Arabians - zaq1xsw2 - nichole1313 - Gamoo - Manue - Dictionary2000 - Dragonaice - sky sweetnam - SofiaBasil - Dovesi - Magpie - chancychew - Mell

Falabella
palermo12345 - alexxx - zipposlilgirl - mable14 - Team Loki - Yukon Maiden - 1PonyLover

Mercury
OnceUponATime

Merkurego wygrywa tylko jedna osoba, szansa jest 1:61000 ...
Jak kogoś mam w znajomych to już powysyłałam bilety,z chęcią się powymieniam,nick Djuron 😉
Ma ktoś ostatnie kliknięcie w piniatę? czekam i czekam i nic 😵
Na com tym, których miałam w znajomych powysyłałam bileciki i chętnie się będę wymieniała 😀 nick Hakerr
Zniknęło mi kilka rzeczy z cr :/ Patrzyłam na historię i nie widzę ich! Co mam robić?

Od razu mówię, że to nie przez osoby współdzielące konto, wydaje mi się, że to przez te błędy co mam cały czas ostatnio. W ogóle dziś nie mogłam się zalogować przez 3 godziny jak byłam w pracy :/
jeśli ktoś potrzebuje to mogę klikać w ciągu dnia. od godz 7:30 do 15 jestem w stanie klikać co pół godz, później już lipa, bo mamy zwierzęta w domu do obrobienia i nie dam rady. ale jakby ktoś reflektował to dajcie współdzielenie na Jekaterina  😉
88/500 z ostatniej Piniaty 😀 Jest jeszcze dużo czasu, więc może uda mi się zdobyć pierwszego boskiego konia 🙂
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
25 czerwca 2012 20:28
Zaczęłam 14 Piniatę. Ale jutro jadę do domu, gdzie internetu nie będzie, a szans na Jowisza i tak nie mam, więc już kończę z tą zabawą w Piniaty.
Fin - super!! Ja mam 54/500 z ostatniej piniaty i 6 RO do kupienia 🙂
niestety w nocy nie klikam, ale dzięki pomocy może uda mi się go zdobyć.

Łącznie wydałam na tą promocję 40RO :/  😵 ale zależało mi mocno na Jowiszu
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
25 czerwca 2012 20:32
Nie wiem, kiedy teraz będę miała możliwość korzystania z internetu, a więc i wejścia na konto, więc nie będę brała udziału w promocjach. Nie traćcie eq na mnie  😉 Powodzenia w grze!
wabankowa, CzarownicaSa, Morskie Oko zajrzyjcie na wymiany 😉
dziękuję ;*

ej czy wam też tak howrse muli ? ledwo co mi chodzi ... :/
Na com mam klacz Curly  🏇
Dziękuję calore 🙂 I polecam się na przyszłość :P
Czarownica, sisisa spójrzcie na wymiany 😀 na com
flygirl, dzięki 😉.

ZAMIENIĘ PASS na RO lub KUPON, właśnie sprzedałam CURLY.
Potrzebuje sprzedać koonia za kupon który od razu oddam (albo dam najpierw)

Czy jakaś dobra duszyczka chciałaby pomóc?

do wymiany HoP na com na RO, kupon lub konia 30 lat na pl
mogę też sprezentować komuś klacz Curly, bo wygrałam w loterii, a mi nie potrzebna nijak, bo końmi i tak zajmuję się bardzo rzadko 😉
jekaterina00
- mi możesz dać, bo dopiero zaczynam na com i nie mam jak się wybić :/ nick rosolowa tak jak na pl

nie mogę kupić losów, cały czas wyskakuje mi błąd jak wchodzę na com :/
Już nawet na com mam jakieś problemy wrrr
Dziewczyny jak to jest... Mam w 14 piniacie wygrac na zawodach przynajmniej 1000equ. Wysłałam wczoraj konie na gp, każdy wygrał po 2000, a zadania mi nie zaliczyło 🤔
Ja wysłałam Boskiego na zawody, żeby nazbierał i mi zaliczyło.
jeszcze 3 godz i mam Jowisza  🏇
a ja mam 19 piniatę 😀
16 piniata, watpie zeby mi sie wiecej udalo trzasnac do konca😉
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
26 czerwca 2012 10:00
Dziewczyny jak to jest... Mam w 14 piniacie wygrac na zawodach przynajmniej 1000equ. Wysłałam wczoraj konie na gp, każdy wygrał po 2000, a zadania mi nie zaliczyło 🤔

Mi wystarczyło że zgłosiłam konie na łączną kwotę około 1000 eq o.O
Zaliczyło zadanie - zanim wygrały, co mnie zdziwiło.
dzieki wielkie. tez mi tak zaliczylo🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się