Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Kurde nie wiem. Bo można zrobić tak że po prostu drugie konto np. na mame. Ale głupio mi się zapytać, bo wyczają mój spisek 😀
No i przesyłkę dwa razy płacić :/
To się nie opłaca  🤔wirek:
boje sie, że strace jak kupie 3 kupony na raz  😡
ktoś tak zrobił? jak myślicie?
Ja drugie konto zrobiłam na swojego faceta  😉
equidore szkoda ;/

Ale możesz kupić 2 kupony, lub 2, i co miesiąc coś kupić 😀 Te najdroższe i tak się będę opłacać
Nie opłaca 😀 ? Wole 'stracić' 15zł a zyskać 385 :P
Zorilla - w sumie masz racje  😁
Robię interes życia!  😂
ja kupiłam jeden. Mam nadzieję że będzie ok 😀
A ja kupiłam dwa, a co! jak ryzykować to ryzykować  😁
Ciekawa jestem czy bonem można zapłacić na artykuł na promocji?
a mi niestety nic nie działa,nie wklepują się bony do koszyka i ciągle są jakieś błędy...ktoś również ma taki problem?
Monny   bez odbioru .
25 czerwca 2012 22:16
Masz do wyboru 1 z 3 wariantów:
1. 29 zł za bon o wartości 69 zł na cały asortyment sklepu
2. 49 zł za bon o wartości 159 zł na cały asortyment sklepu
3. 99 zł za bon o wartości 300 zł na cały asortyment sklepu

Możesz wykorzystać maks. 3 bony. Każdy z kupionych przez Ciebie bonów obejmuje inny z dostępnych wariantów.

Korzystałam z ofertu gruponu wiele razy i z doświadczenia wiem ze jeden kupon to jedno zamówienie i kupony raczej nie łączą się, ale może są wyjątki więc należy pytać 🙂
Za bon można kupić tylko przez internet?
Dava   kiss kiss bang bang
25 czerwca 2012 22:19
Chyba sobie ktoś żarty robi z tą promocją. Jakoś nie wiem, ale na zdrowy rozum ja rozumiem taką promocję na usługi ale na produkty  🤔

Wierzycie, że sobie kupicie np. czaprak z nowej kolekcji wart 300 za 99zl (z czego sklep musi oddać portalowi, a raczej portal oddaje sklepowi 30%wartości bonu). Czyli kupujecie czaprak za 30zl?

Tego chyba jeszcze nigdy nigdzie nie było...

I nie porównujcie Groupona do jakiegoś nowo powstałego z kasy unijnej kupbon.pl  😀iabeł:
Tak funkcjonuje groupon..robią sobie w ten sposób reklamę  😉
Kayra   Kucusiowy wariat :P
25 czerwca 2012 22:23
Dramka, niestety nie da rady, też chciałam, ale nie nalicza się wtedy rabat 🙂
Kupiłam, więc nie straszcie dziewczyny  😲
czyli tylko osobiście? 👀
Dava masz racje ale złożyłam zamówienie za 303zł i mam do zapłaty 18. Wiec. Cóż. Skoro mówicie że sklep istnieje itp, zamawiał ktoś i zadziałało to cóż tylko się cieszyć 🙂

Ja np. tego sklepu nie znałam - a już znam 😀 Więc reklama zadziałała. Jak i zadziałają moje zamówienia to myślę że z miłą chęcią będę coś tam, a nie gdzieś indziej zamawiać.

Ale to się okaże 😀 .
Myśle że nie ma czego się obawiać. Jakby nie ten kupon nie wiedziałabym że taki sklep istnieje  😲
No dokładnie 😀 Więc reklama działa 😀
dziewczyny, a jak ja mam ten kod zakodować? od razu przy zakupie czy na początku? gdzie i jak? głupek ze mnie  🤔wirek:

Dramka - ja też bym nie wiedziała!  😂
25 czerwca 2012 22:30
Tak funkcjonuje groupon..robią sobie w ten sposób reklamę  😉

Wow wyobraź sobie, że kilka razy podpisywałam umowę z grouponem i wiem dokładnie jak działa. Nikt nie sprzedaje w taki sposób nisko-marżowych produktów  ❗

Czyli jakby ktoś nie zrozumiał:

-łatwo tak sprzedać wycieczkę, noc w hotelu, obiad w restauracji (wysokomarżowe usługi)
-nikt nie będzie sprzedawał w taki sposób produktu na którym zarabia się 5%

Może ucieka mi super okazja życia (czyli kupienie np. ogłowia Schockemohle za 200zl)  😀iabeł: ale wolę nie ryzykować

Dava no nie wiem, na gruponie można kupić dosłownie wszystko. Kumpela tak reklamowała swój zakład rehabilitacyjny, znajomi właśnie dzięki gruponowi reklamują stajnię- szkółkę jeździecką.  I tak może robić i sklep. Kupisz raz, może i kupisz kolejny i kolejny. Ja tego sklepu nie znałam wcześniej 😉 a fajne ceny niektóre mają.
BASZNIA   mleczna i deserowa
25 czerwca 2012 22:38
Absolutnie nie sa sprzedawane tylko uslugi. Kolezanka kupowala takze produkty w takich ofertach.

U mnie sklep przyjal zamowienie. Odliczyl rabat. Zaplacilam roznice.

Dava, czyli co, kupbon i sklep jezdziecki-majacy siedzibe-zrobili wielka akcje oszustwa, na ktorej zarobia ok 1500 zl. Podziela sie zyskiem i beda zyli jak lordy.

A nie, sorry, zarobia nawet 5000, zakladajac, ze wszyscy kupili najdrozsze bony.

Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
25 czerwca 2012 22:38
Dava, pierwsza oferta Grupona dla Wawy- Ekskluzywny garnitur 1999 zł zamiast 4000 zł, dalej materac i buty szyte na miare 😉

I bilety na służewiec 😀 http://www.groupon.pl/oferty/warszawa/Groupon-Shopping-Tor-Sluzewiec/7301114
25 czerwca 2012 22:39
Jasne, że można wszystko. Ale i szkółka jeździecka i masaże itd to usługi. Chyba nie widzicie różnicy między tym, a sprzętem, który ma realną wartość w euro dla wszystkich taką samą  🤣

Ja nie mówię, że nie wolno tego robić. Mówię, że wydaje mi się to dziwne i podejrzane (ta cała strona kupbon.pl która nie ma w sieci ani pół recenzji)
Możliwe, że sklep nie przemyślał tego do końca i popłynie ładnie  😉
Tak ale Dava mówi o czymś innym.

Jazda w szkółce to np. 40zł a realna jej cena to 15zł płacy instruktora + oczywiście amortyzacja sprzętu oraz ustrzymanie konia które i tak należy zapłacić.
Więc jeżeli jazda na gruponie będzie kosztowała 20zł to szkółka dlalej ma zysk wysokości 5zł. Duża marża.

Natomiast sklep kupuje ogłowie za 400zł a sprzedaje za 450. Jeżeli pozwoli nam kupić je za 300zł TRACI 100zł. Mała marża.

Oczywiście dochodzą inne opłaty itp ale najprościej mówiąc jest to bardzo droga reklama 🙂
BASZNIA   mleczna i deserowa
25 czerwca 2012 22:42
Moze sklep i traci, ale reklama jest jednak inna niz w gazecie-zauwazacie takie w ogole? Naprawde bez sensu byloby oszustwo...gdyby sklep mi nie uznal, ok, no ale uznal. A NAPRAWDE nie wierze zeby co-nie przyslali po prostu? Bez sensu. To lepiej okradac ludzi po pelnych cenach...Bez wspolnika...
Zorilla ale w większości przypadków to się nie opłaca. Chodzi o reklamę. A za reklamę się płaci.
Jeśli ktoś w szkółce kupi sobie 10 jazd za te 20 zł, to zysku stajnia nie będzie miała. Bo konia trzeba utrzymać i instruktorowi zapłacić itd. Ale jest spora szansa że taka osoba kupi kolejne jazdy, już w normalnej cenie.

I tak samo jest z całą resztą.

Ja wiem o co chodzi Davie. Na pewno sklep nie zarobi na jednych zakupach. Ale jeśli zrobi się o nim głośno, pojawią się nowi klienci. A ci co raz kupili mogą kupić znowu.
xxagaxx to co mówisz ma sens 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się