Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

In.   tęczowy kucyk <3
23 czerwca 2012 18:44
o temat przyjemny i raczej każdy ma możliwość zrobić zdjęcie w tym temacie 🙂

czyli temat: Krew, pot, łzy i szczęście czyli nasza końska pasja ?

No, w szczególności jak się konia na żywo od roku nie widziało :P
Facella   Dawna re-volto wróć!
23 czerwca 2012 18:45
In., albo jak sie ma reke w gipsie  😁

mam idealne zdjecie do tego tematu ale zrobione daaaawno, oj dawno.  👿
Hi, hi, Twoja ręka w gipsie, to własnie efekt końskiej pasji.  😎
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
23 czerwca 2012 22:13
Gratulacje wszystkim! Ja jadę jutro robić końskie foty, to może coś ciekawego uda się ustrzelić!
1. Cierp1enie
2. juliadna
3. m.indira
4. monia
5. wawrek
1. Cierp1enie
2. juliadna
3. m.indira
4. monia
5. wawrek
6. Hera
mam idealne zdjecie do tego tematu ale zrobione daaaawno, oj dawno.  👿

pokaż, pokaż 😉
1. Cierp1enie
2. juliadna
3. m.indira
4. monia
5. wawrek
6. Hera
7. Thymos
24 czerwca 2012 11:38
no chociazby to:

mam jeszcze jedno, z rundy honorowej, powiewajace flo, jezdziec z szerokim usmiechem klepiacy konia po szyi, w pelnym galopie... jak je znajde to wstawie.
cieciorka   kocioł bałkański
24 czerwca 2012 13:48
Nie widzę nawiązania do tematu poza obecnością konia 🙂
24 czerwca 2012 14:07
moze to ze jest pochwalony po udanym przejezdzie? ma byc o pasji i radosci to jest...  🙄
24 czerwca 2012 14:44
Może i jest i masz prawo tak odbierać to zdjęcie, zwłaszcza, że byłaś świadkiem tych emocji. JA nie widzę.
In.   tęczowy kucyk <3
24 czerwca 2012 15:01
Też zupełnie nie widzę nawiązania do tematu.
m.indira   508... kucyków
24 czerwca 2012 15:34
już mnie korciło pokazać zdjęcie jakie powinno być w temacie i już nawet wgrałam je by wam pokazać ale w sumie nie zrobię tego bo może sie okazać że własnie komuś pomysł przez moją fotke padł... tak więc miłego strzelania  wszędzie tam gdzie nie koniecznie leje się pot, łzy i krew, a własnie emanuje szczęście
24 czerwca 2012 15:56
w takim razie ja nie wiem, czego wy oczekujecie od tego tematu... i nie zdziwie sie, jak znowu bedzie siedem zdjec...
No radość to nie emanuje z tego zdjęcia. Gdyby amazonka była szeroko uśmiechnięta czy coś, to tak. Ale sama ręka na szyi konia o niczym nie świadczy.
24 czerwca 2012 16:03
jest usmiechnieta, tylko ma odwrocona twarz w przeciwnym kierunku...
koniec tematu.
24 czerwca 2012 16:09
A to reakcja mojego pięcioletniego syna na porażkę jego dziewczyny na jego kucyku. Jego twarz wyraża cierpienie, ale jej nie widzimy

Facella, masz emocjonalny stusunek do zdjęcia, a konkurs jest hm... powszechny. Zatem przekaz nie może być tak zindywidualizowany.
Myślę, że rozumiesz temat, po prostu nie jesteś obiektywna w ocenie pracy. Dobrze, że wstawiłaś zdjęcie- może nasze niezrozumienie wpłynie pozytywnie na efekt dalszych zmagań z tematem, o ile oczywiście zrozumiesz, o co nam chodzi 🙂.

m.indira, wstaw po końkursie 😀
03 lipca 2012 20:53
jesli termin nie zostanie zmieniony, tzn przedłużony o kilka dni, np do poniedziałkowego wieczora(i tak głosujemy do piątku by poznac na weekend nowy temat) to ja odpadam, mam zawody na karku i uwierzcie, baki wcale nie sprzyjają fotkom, jutro lece na 5 rano na trening to może cos cyknę, ale pewnie będzie bez poloty, a kłamać zdjeciem zrobionym w innym terminie nie będę ...
czekam więc na decyzję...
Do kiedy w końcu jest termin , jeszcze u mnie brak zdjęcia  😤 
Ja niestety z powodu mojego stanu nie pojechałam do stajni 🙁 więc nie biorę udziału w konkursie.
08 lipca 2012 21:36
mam kilka dziś upolowanych, ale nic nie wiem co do terminu i czy zabawe na wakacje nie przerwać, jak widzę zainteresowanie słabnie, i chyba temat umrze śmiercia naturalną choć szkoda, bo zmuszał do czegoś innego niż szperanie na kompie
ale polak z gruntu leniwy jest 😉 więc co za dużo to może być nie zdrowo
nawet nikomu się nie chce juz ankiety wywalić, ani tematu podać na pierwszej stronie
a więc?
co robimy?
Ja dziś też ruszyłam się i pojechałam zrobić zdjęcie i teraz nie wiem czy bawimy się dalej czy nie  👿 
Może po prostu przedłużymy termin jeszcze o kilka dni, ja jutro mam być w stajni (pogodo dopisz!!) to może coś uchwycę.
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
09 lipca 2012 07:02
o tak! Przedłużenie terminu to super pomysł, ja nie mam jeszcze niestety zdjęcia które by mi odpowiadało do tego tematu.
Ja ten konkurs tylko obserwuję, ale tak sobie myślę - aktualny temat jest dość określający. Tzn. jak dla kogoś konie to nie "krew, pot i łzy", to mu trudniej o zdjęcie. Może dlatego zanosi się na mniejszy odzew?
Dużo osób po ostatniej krytyce przestało po prostu brać udział, a szkoda bo myślałam, że to zabawa, a nie konkurs na najlepsze jakościowo zdjęcie. Tylko właśnie o dobranie odpowiednio do tematu.
09 lipca 2012 14:37
Cierp1enie miała być zabawa, wszyscy chetnie przystali, kto sie krytyki nie boi i nadeśle nawet fotę komórką zrobioną to super, ale jeśli ktoś nadsyła zdjęcie tylko dla poklasku, by usłyszeć photoblogowe achy i ochy to sie grubo może przeliczyć, bowiem od początku było wiadomo że słowa krytyki predzej czy później padną, beda bolesne lub całkiem niezrozumiałe, jednak dlatego podajemy temat by móc sie w nim odnaleźć bowiem każdy inaczej może go zinterpretować, nie ważne czy ma full wypasiony sprzecior za grube tysiaki czy telefon w komórce, zasada jest jedna to autor robi zdjęcie, a nie sam sprzęt
dlatego oceniam i oceniać bedę najpierw tematykę a dopiero potem jakość wykonanej fotki
09 lipca 2012 17:00
m.indira, ale bez przesady też i w drugą stronę. ostra krytyka jak widać zniechęciła i to bardzo. a to ma być zabawa, bez spinania się. tylko chyba nie każdy to rozumie. to ma być ZABAWA, nie jakaś walka o wygraną i pogrążanie innych uczestników krytyką. a w dodatku krytykują głównie ci, którzy w zabawie udziału nie biorą. proszę bardzo, niech sobie piszą co chcą, ale niech pokażą swoje zdjęcia, żeby inni też mogli skrytykować. bo inaczej wychodzi jednostronny atak.
trzynastka   In love with the ordinary
09 lipca 2012 17:02
Ja uważam, że zabawa zasługuje na wakacyjną przerwę.
Sama straciłam zapał do jej prowadzenia, bo zrobiło się tutaj dużo mniej przyjemnie niż być powinno.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się