Kącik Małolata...:D

Kurczaczki molaczki, tak zwlekalam i mam po uszach.  😫 Ah, zmuszam siem i idem, trzymajcie kciuki za owocne zakupy.  😁
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
23 czerwca 2012 12:42
Krupnik., trzymam kciuki 😁

Ogłaszam wszem i wobec, że mój M. jest pier*******y..po raz kolejny mnie zaskoczył, ale w sumie się cieszę z tej akcji 😎
Dziekuje. 😀
Kupilam krotke porcieta i bluzke. <3
Hermes, co tam znowu wyprawia?
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
23 czerwca 2012 13:39
Cześć małolaty. Wpadam tylko prosić o Wasze kciuki na poniedziałek od 11:30 do 15, mam egzamin na prawo jazdy, a Wasze kciuki działają cuda :kwiatek:
23 czerwca 2012 14:02
Krupnik., byłam wczoraj na noc u przyjaciółki (on mieszka obok). No i jako, że on na 5 rano do pracy nie chciał wychodzić. No i byłam ja taki Daniel, Klaudia (moja przyjaciółka), Konrad, Mateusz i taki Dawid, którego nikt nie lubi i każdy mu ciśnie, bo to takie niedorobione dziecko 😁 no i ten Dawid zaczął się do mnie przystawiać i mnie dotykać po cyckach, na ręce mnie brał mimo, że się wyrywałam, biłam go i kazałam mu się odwalić, nic to nie dało. No i że akurat pisałam cały czas z moim M. napisałam mu,że mnie ten Dawid znów wkurza i się zapytał co się stało to mu powiedziałam. Meega się wku**ił. No i godzina 12 w nocy M. miał iść spać, no i my staliśmy na dworze jeszcze. Mateusz (de facto przyjaciel mojego M.) poszedł sobie, ale nie w kierunku swojego domu. Nagle po jakiś 10 minutach Mateusz szedł z kimś. Klaudia mówi, że mój M. idzie, a ja że niee, na pewno nie. No i się przeliczyłam. Podszedł do mnie i reszty się przywitać, a do Dawida na końcu..ale przywitanie polegało na tym, że od razu dostał sztukę w łeb i zaczął go lać. Wszyscy stali i się śmiali, bo on serio jest strasznie wkurzający. Dawid dostał trochę od M. No i potem wzięłam tego mojego gamonia żeby się uspokoił. Wszyscy mieli mocną bekę z tego i ja mam święty spokój od tego błazna. Jeszcze M. się pytał go czy wie za co dostał, a on że nie to M. zaczął się drzeć, że nie będzie jego dziewczyny dotykał 😁 w szczerze mówiąc sytuacja nieciekawa, ale ja się z tego, z resztą jak wszyscy śmiejemy 😁
lol, dziwna sytuacja.  🤔
No ale jak mowisz, ze sie dobrze skonczylo, to niech tak zostanie. ;>
23 czerwca 2012 14:29
Krupnik., M. jest o mnie strasznie zazdrosny 😉 ale szczerze mówiąc, każdy kto wczoraj/dzisiaj w nocy był mówił, że mu się należało 😉
Gdzie kupię olejek trawy cytrynowej? ;D
Facella   Dawna re-volto wróć!
23 czerwca 2012 15:49
na allegro...
rumka   niezbadane są wyroki boskie
23 czerwca 2012 17:12
Co tam u was małolaty słychać , bo dawno tu nie zaglądałam ? 😉
Mysza moocno trzymam kciuki  :kwiatek:
Byłam dziś z przyjaciółkami w centrum handlowym, oczywiście jak to my musiałyśmy wejść do Stradivariusa i normalnie się zakochałam  😍 tam są nieziemskie rzeczy  😍 mam nadzieje że jakąś kase na urodziny dostanę i wtedy będę mogła coś sobie kupić  😅
23 czerwca 2012 17:24
rumka, miło Cię widzieć 😉 u mnie jakoś leci, dużo wrażeń i ciekawe akcje 😁
Kamita01 a coz tam takiego wypatrzylas? moze i ja sie wybiore. 😁 bo szczerze mowiac do stradivariusa nigdy mi nie po drodze.
losieq ogrodniczki, sukienkę, szorty, bluzkę i sweterek  😂 wszystko mogła bym wymienić  😁 ale najbardziej to ogrodniczki 🙂
a ja wydałam całe swoje oszczędności na ostatnio kupione spodnie, portfel i bilety do trójmiasta 🙁 muszę iść w poniedziałek sprzedać podręczniki, bo urodziny już były, więc nie prędko jakiś większy napływ gotówki 😁
jak sie ciesze, ze dwa dni temu mialam imieniny. 😍 no i nie wydalam jeszcze stypendium za 1szy semestr, a za tydzien dostane za 2gi. zastanawiam sie, czy przetracic wszystko na ciuchy. 😂 moglabym cos kupic dla kucyka, ale na siodlo i tak chyba nigdy nie uzbieram.

edit. no tak, podreczniki! trzeba opchnac!
23 czerwca 2012 18:47
ja tam nadal cierpie na obiektyw, chcialam isc do pracy, ale gdzie tam, nic nie ma...  🙄
a podrecznikow nie sprzedam bo '96 idzie juz nowa podstawa  😵

moge wam poopowiadac co sie wczoraj dzialo  🥂
Facella na jaki?  😁
23 czerwca 2012 18:53
Sigma 70-200 f/2.8 bez OS, chociaz ostatnio, po tym jak mnie P. zjechal, ze mam kupic portretowke, mysle nad jakims Nikkorem 50 f/1.8 lub 35 f/1.8, ale koniecznie AF-S (nowka kosztuje tyle co uzywana rzeczona Sigma...) i poluje na alledrogo na okazje 😂
Facella, fajne szkła 🙂 ja sobie od wujka pożyczyłam Nikkora 80-200 2,8 i robię wszystko co mogę żeby go dłużej u mnie zatrzymać, jest super  😜 50siątkę też mam, dostałam na urodziny, więc całkiem niedawno i jeszcze się nie na testowałam, ale stałka mi potrzebna na lipcowy kurs, zobaczymy po kursie czy czegoś się nauczę  😁
23 czerwca 2012 19:03
fajne fajne, ceny tez... popelnilam blad mlodosci, trzeba bylo brac D90, szkla bez silnika sa tansze...  🙄 i tu znowu zwale wine na P., bo ja wtedy bylam kompletnym laikiem, a on mi powiedzial, bierz D3000 (mimo ze moglam wziac D90  👿 ). i teraz mam problem, bo ja chce szkiel do koni i ew. makro/ludzi, do koni ostrzyc recznie nie bede, bo nie zdaze, makra musza byc zyleta - ja jestem slepa i nie trafiam (mam heliosa manualnego, zgadnijcie kto mi go wcisnal?  🙄 ), a ludzi robie megarzadko.
Ja mam właśnie D90 i jest super  😜 ale co z tego jak ja i tak nie umiem zdjęć robić  😁 Testowałam tego 80-200 w różnych ekstremalnych warunkach i z każdym zdjęciem kocham go bardziej, mimo, że ciężki strasznie i w Paryżu miałam go dość, stałki używałam przez ten miesiąc dokładnie 3 razy  😡 raz na imprezie, dawała radę, raz od razu jak ją dostałam kminiłam coś na starówce, ale ja zdjęć ludziom kompletnie robić nie potrafię, i zrobiłam jedno podejście do koni, ale za leniwa jestem i nie chciało mi się za nimi chodzić...
Mysza trzymamy kciuki  :kwiatek:

Ja tylko przelotem, bo korzystam z brata kompa, bo oczywiście od swojego lapka rozwaliłam ładowarkę.
Dziś miałam pierwszą jazdę z trenerem. Było... średnio. Dawno nie jeździłam i przesiadka na duże konie spowodowała, że totalnie nie mogę się odnaleźć i nie mogę usiąść nawet w najzwyklejszym galopie...  😵
23 czerwca 2012 19:53
nopebow nie przejmuj sie, potrzeba czasu (-;
Ja sie boje swojego powrotu w siodlo...

Bylam dzis w stajni, nareszcie! Moj Grubas mimo ze mnie tak zalatwil nadal jest kochany <3
Niedlugo tez jade do S zeby Trenejro o mnie nie zapomnial 😁 no i obiecałam sejse foto q-;
23 czerwca 2012 20:33
AAAAAAAAAAAA jakie pro słodkie!  😍 😍 😍
ChingisChan   Always a step ahead! :)
23 czerwca 2012 20:46
A ja chyba wyszłam z dołka 🙂.
24 czerwca 2012 16:19
chyba potrzebuje przerwy od rv. jakby ktos cos chcial - pw, chociaz predzej mnie dorwiecie na fb.
mils   ig: milen.ju
24 czerwca 2012 17:34
Jakie świetne kózki!
Coś dawno mnie nie było w naszym Kąciku. Co słychać u was Małolaty? 🙂
ChingisChan   Always a step ahead! :)
24 czerwca 2012 17:35
Mils Asiaaa miała treeening! 💃 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się