moda, ciuchy etc...

Ja chciałam tylko wtrącić, że plasterki podnoszące biust są boskie! I można je dostać w superpharmie za ok 23zł(3 pary) 😀
cieciorka   kocioł bałkański
19 czerwca 2012 19:35
Design, możesz zrobić im zdjęcie? Ja kiedyś kupiłam 5 par za dyszkę... dawały radę, ale boskie nie były- w gorące dni trochę się odklejają, ale nie wiem, czy każde tak mają, czy te są słabe i dlatego takie tanie.
Niestety aparatu brak jednak są to dokładnie te plastry:

http://www.herbapis.pl/plastry-podnoszace-biust,p781.html

Uratowały mi życie podczas wesela. Są bardzo wygodne, praktycznie ich nie czułam a klej jest bardzo mocny, przetrwały od 15stej do popołudnia dnia następnego  😅
ash   Sukces jest koloru blond....
19 czerwca 2012 21:09
Potwierdzam! Te co wkleiła Design są super.
Kiedyś kupiłam takie co się nakleja pod każdą pierś i były do bani,
Pursat   Абсолют чистой крови
20 czerwca 2012 13:50
cieciorka, w tym cały urok - każdy lubi co innego. Dzięki! :kwiatek: Wezmę różowe, dziękuję za pomoc dziewczyny. 🙂
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
21 czerwca 2012 18:03
Kupię w jakiejs sieciówce (najlepiej stacjonarnie) dobre, ładne torby, które nie zrujnują mojego portfela i wytrzymają ciężkie warunki? Moja ukochana karmelowa z Croppa chyba dogorywa już, ale w sumie po roku ma prawo.
Scottie   Cicha obserwatorka
21 czerwca 2012 18:31
bianca, po roku dogorywa?! Moja "nieśmiertelna" (jak ją mój chłopak nazywa) z H&M ma 5 lat i jest w stanie bardzo dobrym. A używałam jej intensywnie, praktycznie codziennie przez 3 lata, pakowałam do niej wszystko, łącznie z bardzo ciężkimi zakupami. Kosztowała 129zł. I polecam wszystkie skóropodobne torby z h&mu.
21 czerwca 2012 18:35
Dlatego dopytuję, bo nie uśmiecha mi się ciągle nowych toreb kupować. 😀 Zajrzę jutro do h&mu, dzięki.  :kwiatek:
I do Parfois. Mają fajne torby w dobrych cenach.
21 czerwca 2012 19:02
Ja na Zarowe torby nie narzekam. 😉
Pursat, wszystkie moje torby z Zary umierały bardzo szybko, jedna za 200 zł wytrzymała miesiac  😵  jak kocham Zarę, tak tobry tam nie kupię już nigdy w życiu.
Ja kupiłam jakieś 2 miesiące temu torbę skórzaną w Zarze i na razie jestem zachwycona. Jest naprawdę wytrzymała i starannie wykonana, chociaż w Polsce pewnie bym jej nie kupiła -za granicą w euro cena wyglądała dużo lepiej  😁
21 czerwca 2012 20:37
Pewnie są lepsze i gorsze modele, jak to w sieciówkach. 😉 Wszystkie z Zary jakie mam, a trochę mam, więc i rozeznanie konkretne - służą mi długo, nic się nie rozkleja, nie odbarwia, nie urywa, a niektóre mam już dłuuuuuugo. 😉
ja miałam jakies 4-5 sztuk toreb z Zary, zawsze kupując następną łudziłam się, że poprzednie były ze słabej partii czy cos... niestety. Co prawda, nie szanuje torebek, tyram, nosze ciężkie książki etc. Ale żadne ucho od torby nie powinno się urwać po miesiącu  🙄  Po ostatniej sztuce, która urwała mi się na ulicy (na szczęście blisko domu) obiecałam sobie, że już nigdy więcej, za takie ceny serio nie warto.
22 czerwca 2012 05:33
W takim razie to bardzo dziwne. Reklamowałaś?
cieciorka   kocioł bałkański
22 czerwca 2012 21:26
cieciorka, w tym cały urok - każdy lubi co innego.
Pewnie 🙂
Dlatego bardzo cenię twoją konsekwencję i komponowanie dodatków- pewnie to dla ciebie najlepszy zestaw 🙂
W takim razie to bardzo dziwne. Reklamowałaś?

nie reklamowałam, już nawet nie pamiętam czemu, bo to było ze 2 lata temu.
ale wątpie, żeby mi tą reklamacje uznali, powiedzieliby, ze to nie ich wina, że nosiłam tam 100 kilowe książki, czy coś w ten deseń.
To z ostatnią, poprzednie torby też mnie bardzo zawiodły, były noszone krótko więc już ich nawet nie pamiętam  🙄
22 czerwca 2012 22:21
Babi, ja bym próbowała, szkoda kasy, a może akurat... No ale teraz to już po ptakach.

cieciorka, dziękuję! Wciąż szukam swojego stylu, ale czuję, że to już mniej więcej to. 😉 Dorobiłam się foty w najnowszym żakietowym nabytku:

Pursat boski  😜 pochwal się,gdzie kupiłaś  😉
23 czerwca 2012 09:11
Edy, dzięki. :kwiatek: Zara. 🙂
a ja coraz bardziej dojrzewam do zakupu spódnicy maxi. jednak z moim wzrostem (158 cm ) obawiam się, że będę wyglądać śmiesznie.
mam na oku coś takiego

na allegro wyszukałam jeszcze takie tańsze zamienniki zarowych spódnic

co o tym sądzicie. czy taka mała osóbka jak ja może sobie pozwolić na spódnicę maxi?
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
23 czerwca 2012 10:11
Exploited - ostatnio miałam ten sam problem i to dosłownie, wszak mój wzrost to caałe "wielkie" 157 cm 😉 bardzo obawiałam się maxi spódnic, jednak ostatnio, w ramach eksperymentu przymierzyłam i... i bardzo mi się spodobało to jak wyglądam 😉
23 czerwca 2012 10:20
Taka spódnica wydłuża sylwetkę, więc spokojnie możecie nosić. 😉
exploited, śmiało! moja koleżanka 160cm wygląda w maxi znacznie lepiej niż ja przy 175cm, a obie mamy bardzo drobną budowę.
23 czerwca 2012 14:58
Ktoś posiada torbę ze sklepu I am? Znalazłam fajną za stówę, duża, pakowna, ale nie wiem, jak z jakością i czy lepiej nie szukać dalej.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
23 czerwca 2012 17:11
exploited, podrzuciłabyś może link do tych kolorowych na allegro? :kwiatek:
exploited, kupuj! Ja też mam koło 160cm i bardzo fajnie wyglądam w takich spódnicach 🙂
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
24 czerwca 2012 07:47
Właśnie, kupuj kupuj! Ja mam 160cm też i czaję sie na taką jedną ze stradi, tylko niech s^ę przeceni trochę. Bo wyglądam w niej super!  😜
też mnie zaciekawiły te spódnice maxi i znalazłam 🙂 macie link http://allegro.pl/maxi-dlugaspodnica-z-dzianiny-piekne-kolory-i2415298852.html
nie przemawia do mnie 'rozmiar uniwersalny'
a myslicie, że mając 180cm też mogę taka spódnice nosić? 😀

w jakich stacjonarnych sklepach można je teraz znaleźć? ciekawa jestem jak bym wyglądała w takiej 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się