Zizi ma ustawione pd w ufo.
Poodświeżaj parę razy stronę i powinno się pojawić. Ja w ten sposób złapałam 🙂
Odswiezalam ponad 20 razy...wiem ze to jest trochę irytujące.
To faktycznie nieciekawie o.O
no to ładnie Cię zrobiła 😎
a która to piniata? i jakie jest nst zadanie?
Piniata 13
Zadania:
Daj jabłko koniowi, który ma pomiędzy 38, a 54 punktów umiejętności w kłusie (za kolejne 10 kliknięć znajomych otrzymasz 3 punkty)
Posiadaj konia z maścią 1% (ilość dotychczasowo zdobytych punktów pomnożona przez 2)
Klikam wszystkim non stop, dziennie chyba z 40 klików oddaję ale w zamian to ciężko.. jestem na 7 piniacie -,-`
dziewczyny nie klikałam w nocy bo burza była i nie miałam prądu 👿
akurat wtedy kiedy mogłam to musiało mi prąd odebrać :/
nie klikajcie na mnie jak coś na com bo trzymam ostatnie kliknięcie 😉
Jest złapałam pkt dorastania, jak tylko się zalogowałam był 🏇
Teraz 12 piniata, oj będzie ciężko
Potrzebuję 2x woda młodości. Mam CO, Fortuna Krezusa, Zwój Plutona, Promień Heliosa, Puszkę Pandory, Krew Meduzy, Chmurkę, Lirę Apolla.
Poklikałam wszystkim których miałam, Ci co nie mają mnie w znajomych mam nick rosolowa
20 piniata będzie miała 450 punktów? 💃
sokro 14 ma 150... 🤣
będą jeszcze do wygrania prócz 13 piniaty jakieś diamenty lub ro?
z diamentami jest że przez 30 dni dostajesz jeden dziennie 😉
ostatnia piniata będzie miała właściwie 1000pkt, ale zadaniami zejdzie się do 500. to zadanie to chyb było wyhodować bliźniaki.
Złapałam PD. Ale na koncie brata 😵
ostatnia piniata będzie miała właściwie 1000pkt, ale zadaniami zejdzie się do 500. to zadanie to chyb było wyhodować bliźniaki.
A jak zdobyć kolejne 500?? 😵 masakra
ja dopiero na 12 i mam marne 20pkt
Cierp1enie, robić autoryzację, wstawać w nocy i klikać klikać. mnie się udało, chociaż piniatę z łapaniem PD robiłam bez tego PD i w jakiejś innej przepadło mi 10pkt za zadanie, bo nie mogłam go zrobić. no i sporo RO otwarłam. da się, ale łatwo nie jest. oczywiście mówię o com. pod koniec można klikać co 30 min, każde kliknięcie to 4 pkt, więc w ciągu godziny masz 24 pkt.
Zadanie nr 1: Weź udział w 50 zawodach wymagających 20% energii 0 %
Nagroda: Aby móc dostać pomoc od 10 znajomych dziennie
wzięłam już udział w 5 zawodach z 20% energii i dalej mam 0% dlaczego?
Calore - niestety pracuję i nie dam rady wstawać w nocy by klikać, dodatkowo jestem w pracy od 14😲0 do 21:30 więc też nie dam rady wchodzić. A w ciągu dnia jeszcze zajmuję się dzieckiem i domem, więc mi tak łatwo nie jest. Gram w piniatę dopiero 3 dzień, bo wcześniej 2 tyg mnie nie było i tylko dzięki Czarownicy :kwiatek: byłam tam gdzie byłam.
A ro też nie mam, miałam tylko diamenty więc mogłam 2 ro kupić i jeden kupon. Nie kupuję też kuponów za kasę, bo mi żal, więc ta promocja jest nie dla mnie niestety.
Cierp1enie, ja to wszystko rozumiem, też uważam, że ta zabawa jest zbyt czasochłonna i ewidentnie nastawiona na zysk z RO. ja też nigdy żadnego nie kupiłam, ale że mam wolne, to się w to bawiłam.
też raza tak miałam, że jakieś cuda z procentami były, ale ostatecznie wszystko mi zaliczyło. nie sprzedałaś/kupiłaś koni?
nieee, nie sprzedałam nic, ani nie kupiłam
zrobiłam kolejne zawody i dalej mam 0% 🤔
Cierp1enie a robisz zawody z dokładnie 20% energii czy takie powyżej 20%? Jeszcze te np. 20,4% przechodzą, ale już 21 nie. Próbuj dalej, może Ci w końcu zaliczy, a jak nie będzie chciało to może napisz do moderacji(aczkolwiek pewnie zanim Ci odpiszą... :zemdlal🙂
ale wysyłasz na 20, 20 coś tam a nie np 21, 22 ? bo takie się nie liczą 😉
Liczą się wszystkie od 20,0 do 20,9.
Jaki przedmiot z czarnego rynku gwarantuje, że od matki jednorożca urodzą się małe różki?
20% równe i nie zalicza :/
Fin - upominek hestii
o właśnie jak mowa o upominkach to ja z chęcią kupię 😀
Cierp1enie ale wiesz to zawody maja zabrac te 20%? nie chodzi o to zeby kon mial 20. just sayin'
Już udało nam się zrobić to zadanie 😀
Jak ktoś potrzebuje, to u mnie na koncie Kermitek na pl jest ostatnie kliknięcie 🙂
Cierp1enie ale wiesz to zawody maja zabrac te 20%? nie chodzi o to zeby kon mial 20. just sayin'
tak wiedziałam o tym, tylko na początku nie wiem czemu cały czas miałam 0% zaliczonego zadania, a robiłam tak jak cały czas. Dopiero później zaczęło mi rosnąć, ale i tak wolno, mimo, że robiłyśmy we dwie z Czarownicą. :kwiatek: