Kupię w rozsądnej cenie konto na howrse!
Wrrrr masakra, nigdy nie znajdę tego pkt dorastania.
Czarownica może Ci się uda, bo ja już tracę nadzieję.
Spróbuję, może mi się uda. A właśnie, Ty masz chyba konto Pegaza? Możesz ustawić sobie w UFO punkt dorastania na 5%? 😉 Może wtedy się uda.
Szkoda, ułatwiłoby to sprawę... 🙁 No ale nic, będę próbować 🙂
dzisiaj w nocy i jutro w dzień ja mogę klikać bo mam wolne od szkoły 😉
dziewczyny nie nudzi się którejś ? bo mam 5 koni do zabicia a mi się nie chce xD
wabankowa ja mogę za chwilę, jak zrobię choć trochę koni Cierp1enie 😉
oki 🙂
są w zakładce o nazwie "objęcia" zabijaj które chcesz 😉
wolicz prezencik na com czy na pl ? 🙂
bo calore to nawet nie pytam xD
wabankowa - Ja też mogę, nawet bez prezentu, po prostu totalnie mi się nudzi 😀
Ambrozja to możemy się podzielić- ja 3 Ty 2 lub na odwrót 😀
heh, prezencik to za klikanie jest 😉
to jak się czarownicy już znudzi to Tobie dam dzielenie 😉
masz mnie w znajomych ?
koni ogólnie mogę zabić dziesięć ale powiedziałam 5 bo 10 to mogłoby się komuś nie chcieć xD
wabankowa, lubię to! 😉 dzięki za psa! wystawiłam ci krew, może będą kiedyś eliksiry, to się przyda 🙂
Nie no, na koncie Cierp1enie chodzę już prawie od godziny i szukam punktu, a u Ciebie wabaknowa- pyk, trzeci raz postarzam konia i jest 😵 W każdym razie masz jeden klik do skończenia piniaty 😁
Wabankowa - jak jesteś zosiaczek121 to mam 😀
kocham Cię !!!!
a ja chodzę po stronach i go szukam 😜
jestem wabankowa tak jak tutaj 😉 i na pl i na com 😉
Jak coś to na .pl mam ośrodek z lekcjami po 60 equus 🙂 Z chęcią dam boksy z prysznicami dla boskich ze 100% zdrowiem i dla koni do GP, które mają (lub osiągną w jeden dzień) co najmniej 370 umiejętności w ujeżdżeniu. Jakby ktoś chciał to niech pisze na nick kueimu
uuu gratki 😉
ja się szykuję do blupu luzytana to jak coś napiszę 😉
Dzięki 🙂 Jak cos to pisz 😉 Ogólnie to pracowałam na to ponad pół roku :P Teraz już mi tylko zostało wspinanie sie po drabinie prestiżu 😉
Wyskoczyła mi sytuacja lekko kryzysowa- sądziłam, że mam więcej czasu, ale w sumie muszę za pól godziny wyjść xD wabankowa zrobiłam Ci na razie jednego konia, szybko ogarnę drugiego i jeśli chcesz do jutra czekać, to jutro mogę Ci zrobić wszystkie 😉
spoko nie ma sprawy 😉
calore na wymianach masz prezenty nie wiem czy wiesz 😉
Ok, to ja lecę 😀 Ambrozja jak dasz radę klikaj mi proszę na piniaty na PL :kwiatek:
Na COM mam autoryzację na xofkate i kueimu(o ile nie pokićkałam nicka :hihi🙂 więc jak któraś da radę to będę wdzięczna za kliki :kwiatek:
mi możesz dać to poklikam też w nocy 😉
wabankowa, a w razie czego poklikałabyś mi? Włączę autoryzację... A zwolnię dziś na dzisiejszą noc i jutrzejszy dzień CzarownicaSa.
wabankowa - skoro w nocy możesz klikać to ja też bym Ci włączyła autoryzację, poklikałabyś mi ? 🙂 :kwiatek:
btw. sprawdź pw :kwiatek:
odpisałam i tak 😉
jak już ma 30 lat to postarzaj bez niczego tak jak ja dobijałam ogiera teraz 😉
wabankowa, dziękuję! :kwiatek:
👿
Koleżanka, która ma autoryzację, zatwierdziła mi zrobienie zadania "posiadaj konia z maścią 1%" w momencie, kiedy miałam zero punktów w obecnej Piniacie, przez co nagroda (punkty x2) mi przepadła...
no to ładnie Cię zrobiła 😎
a która to piniata? i jakie jest nst zadanie?
Kogo mogę jeszcze na COM dodać do znajomych? Bo potrzebuję klików na moją piniatę ;D.
dalej nie mam tego pkt dorastania, masakra jak go zdobyć 😵 🤔