Jak jest z tą opłacalnością w zapisach na zawody? Im wyższa tym większe szanse?
im wyższa tym większy zarobek przy wygranej
Na prawdę bardzo by mnie ucieszyła możliwość zablokowania otrzymywania wiadomości od użytkowników, których się nie ma w znajomych 🙇
Głupota niektórych użytkowników mnie po prostu przerasta...
In, co ty nie powiesz, dziś dostałam PW z prośbą opisania jak wygląda szczeniak o umaszczeniu PANDA 😵
podejrzewam że blokada weszłaby w "paczce" z grupowym kasowaniem ale kiedy to nie wiem 👀
Z nowości dzisiaj to dostałam prośbę o pokrycie psa. W sensie ja mam pokryć czyjąś sukę. Na to dopiero dziś wpadli. Do tego masa standardowych pw "wyhoduj (nie, nie "czy mogłabyś" etc...) mi psa takiego a takiego" (umaszczenie/rasa, o której nawet nigdy w życiu nie słyszałam/na trzech łapach z zielonymi uszami) i "wystaw mi (nie, nie "czy można kupić", "czy sprzedasz", wystaw mi) Julia/Biała Czekolada/Kovu/Cassie etc., zapłacę ci $300", "ZałU$$hmy RaSsEm Ch0d0w|ę ;DDDDDDDDDDD"...
W tej chwili mam dokładnie 27 psów, którymi się zajmuję. Jak fajnie... 😵
A ja do tej pory nie wiem jak wygląda ten pies PANDA 😲
Jest taki pies czarno biały, jednej z rankingowych użytkowniczek (nie chce mi się szukać :P), który jest czarno-biały i ma imię Panda, może o to chodzi? 🤣
Poprawka, mam 29 psów, którymi się zajmuję. Mało mi było to sobie dwa dołożyłam...
A jak to z tymi starymi psami w schronisku? Dodacie jakieś?
In, pomolestuję o to esef (bo sama mam to zadanie 😁 ) ale nie wiem czy to jest takie proste do zrobienia- nie znam się na programowaniu więc nie obiecuję że to będzie juz teraz 😉
Będę miała szczeniaczki po jamniczce i owczarku niemieckim 🙂
Ktoś zainteresowany byłby ? 🙂
Czy mógłby ktoś zaprosić mnie do znajomych? Misskiedis wysłałam Ci zaproszenie. Mam także prośbę, jeśli możecie zagłosujcie jutro w wystawie: Psy rasowe - kategoria otwarta, suczki na mojego psa: jamnik o imieniu Antonina. Potrzebuję 5 głosów by zaliczyć zadanie, z góry dziękuje 🙂
Mnie możesz zaprosić gdyby co: rarytas
Zniechęcają mnie te krycia... trzeba 4-6 razy kryć, żeby suka zaskoczyła, więc nie opłaca się brać psów z kryciem większym niż 100dgl... ech.
Czarownica, pjona 🙄
Przedstawiam córkę
Mgiełka 😅 , oto
Mgiełka 😀. trochę długo zajęło mi to postarzanie 🤬

[sub]wł. Mgiełka jest
Misskiedis[/sub]
A mi 2 suki dzis zaskoczyły przy drugim kryciu i zrobił mi się zwierzyniec bo mam juz w sumie 8 szczeniaków. Najswieższe dzisiejsze wygladaja tak:

piesek, ch. 207,28

piesek ch. 207,2

piesek 209,37 i 208,67

suczka 209,13

suczka 209,09
Wszystkie mieszańce
większość na sprzedaż tylko weź człowieku chętnych znajdź 🤣
Ja jestem na tego drugiego pieska chętna. 😀
fly, a patrzyłaś na rodziców? Wiesz co może wyrosnąć? 😁 Ma dziadka jamnika, ojciec krótko a matka długowłosa... istny armagedon 😂 Jak chcesz to wyślij propozycję na PW 😉
Jeśli zarówno pies, jak i suka mają sporo powygrywanych konkursów (wystarczy >20), zwykle wystarczy jedno krycie.
Mam w tej chwili 19 szczeniaków na sprzedaż, wystawiłam już szokująco tanio jak na dobre rasowce, bo trzeba się pozbyć tałatajstwa.
A mi od kilku dni nic nie schodzi, mam ponad 130 psów...
U mnie też nie schodzi, podczas całego zeszłego tygodnia sprzedałam jedną sztukę - dopiero dziś zauważyłam, że ogłoszenia mi się przedawnić zdążyły.
Głównie z krycia i konkursów mam obecnie zarobek...
Największą cenę wystawioną za pieski mam 400 zł.
A cena do negocjacji:

ch. 202.08, pies

ch. 199.71, pies

ch. 200.16, pies

ch. 199.75, pies

ch. 199.82, suka

ch. 215.69, pies

ch. 215.93, pies

ch. 211.09, pies
i inne...
proszę zagłosujcie na moją suczkę: PSY RASOWE, KATEGORIA OTWARTA, SUCZKI. Ma na imię LUNA, STRONA 11.
z góry wszystkim dzięki 🙇 🙇
edit: muszę mieć co najmniej 5 głosów żeby przejść do następnej rangi 😲
edit2: TERAZ JUŻ STRONA 9.
Ech... Wystawiam psy:
od 200 do 209,99 - $200
od 210 do 219,99 - $500
od 220 do 225,99 - $1000
od 226 do 229,99 - $1200 chyba, że się gdzieś walnęłam
od 230 do x - od $1500 do 23xxx np. jak ma charakter 232,86 to cena $2328
Zapraszam :P Tylko te, którym się jeszcze giełda nie przedawniła mogą być drożej (ostatnie mioty).
Jak się zdobywa punkty charakteru?
edit: In jaki masz login?
Ucząc komend 🙂 Można zyskać max 10 punktów. Trzeba uważać też żeby nie stracić punktów przez nienauczenie psa do 1 roku szacunku do opiekuna, nie gryzienia przedmiotów czy załatwiania się na dworze lub nienauczenie 3 komend i nie wzięcie udziału w 10 zawodach do 2,5 roku 🙂