Różowy kucyk to jakaś masakra. Dziewczyna spadła z konia na zawodach,zdaża się,ale cóż śmieszne to i niebezpieczne. Nie wiem czy to było,ale zobaczcie:
Ja tylko nie rozumiem po co laska jeździ na oklep, skoro ciągle leży, chyba powinna sobie to na razie darować. Z konia kawał cholery, to fakt, ale wydaje mi się, że wina w dużym stopniu leży po stronie właścicielki, po co np. bawi się w jazdę bokiem 'po damsku'. Nie na takim koniu.
ja się chyba nie nadaję do tego forum... "Filmy czterokopytne na You Tube 🙂 (wlasne i znalezione)" a nie można się podzielić swoimi filmami, choć jest napisane że WŁASNE i znalezione... nie ogarniam tych zasad... ;/
add77, ja pisałam do Nigny- jej wypowiedź, a przede wszystkim ton jest dla mnie również niezrozumiały 🙂 Może chodzi o to, że powinnaś zaprosić do oglądania, a nie komentowania?
nie ma żadnego tonu, jestem może już trochę sfrustrowana faktem że czego nie napiszę na tym forum to jest źle, ciężko mi się przestawić na wasze zasady, przepraszam jeśli kogoś uraziłam, nie chciałam tego zrobić.
Po prostu "zapraszam do komentowania" kojarzy mi sie z tymi wszystkimi "łańcuszkami" kopiuj wklej na photoblogu np.I strasznie zniechęca. Tak jakby naważniejsze były komentarza... Być może źle Cię zrozumiałam i chodziło Ci o to żeby skomentować w wątku opinie na temat filmów. Jak tak przepraszam ; ) Ogólnie jakoś dzisiaj wyjątkowo drażliwa jestem :kwiatek: