Klami miałam obawy, że sobie z nim nie poradzę. Ale jest na prawdę dobrze 🙂 Ogór jak zwykle cudowny! 😜
Angeel bo to tak na prawdę (nie zapeszając) Miły konik, który na prawdę szybko się uczy. :kwiatek:
xxagaxx jaki tam kawał faceta. Jest po prostu... tłusty 🙂
juliadna bo nie jest 😉 Z konia który deptał ludzi i nie dawał się złapać na padoku nagle zrobił się koń, który stoi grzecznie na myjce, a przy czyszczeniu to nawet nie muszę go przywiązywać 😉
Libella a gdzie tam 😉 Może ma ze 165? 168. tak na prawdę to się nie zastanawiałam 😉
faith :kwiatek: Młodzik, ale wcale nie morderca 🙂
barbor byka to ja w nim widzę, ale tylko jako tłuściocha 😀 Jak mnie zaprosisz to wpadnę 😎 I może nawet jeszcze Grafita obfocę 😀
Anderia tak to jest jak za konia biorą się ludzie, którzy nie do końca wiedzą jak to ugryźć. :kwiatek:
xxmalinaxx trzymam trzymam! Dziękuję! W sumie to teraz oby dwie mamy gniade małopolaki 😁 Ale masz czerwone włosy 😀
tulipan no pięknie. Miałaś nie jeździć, a tu może będziesz miała 3 ogony. Super 😀
A młody dzisiaj chodził tak 😍 Co prawda w galopie robi "uaaaaaa gaalopujeeeemyyy jazdaaaa" to nie mogę się na niego irytować. Kłusuje jak stary 😀
Tylko ja głupia chyba się za bardzo przywiązuję, a wiem, że nie powinnam.