Kącik Małolata...:D
Mysza ojej szkoda 😕 to jak byś mogła podać mi swojego FB (na pw no nie imię i nazwisko, chyba że nie chcesz 🙂 ) żeby jakikolwiek kontakt mieć :kwiatek:
Maiia, zawsze masz nogi a z głównego do wrzeszcza nie ma zabójczej odległości.
Mysza nie odwiedzisz nas? 🙁 I czemu tak "radykalnie" się od nas odcinasz? Szczerze, też bym się chętnie odcięła od facebooka, straszny pożeracz czasu.
Asiu, no właśnie do wrzeszcza to ja umiem, bo często jestem, ale teraz mam jechać z wrzeszcza później sama gdzieś, nawet nie wiem gdzie 😂
MaiiaF to gdzie masz jechać?
fly 😂 80 dostałaś? ja wyczytałam ostatnio w autobusie, że 300 😲
Mysza flaga 🙂 ale moja mama robi za sześciu kiboli, więc nie trzeba trąbek 🤣 😎
słyszę ją właśnie w drugim pokoju 😵
obstawiam, że wyjdziemy z grupy, i pokażemy dziś na co nas stać 🙂 skopiemy dupy Czechom! 💃
Ja myślę że będzie albo 0😲 albo 1:1 👀
Asiu no właśnie nie wiem 😵 chyba w końcu stanie na żabiance/plaża, byłoby dobrze bo wtedy droga skmką prosta 😁 zobaczy się, mogliby się zdecydować ludzie wreszcie 🤣
patt ta, 80. 182 jeśli zapłacę w tydzień, później 262. Yhm, ciekawe skąd to wezmę i jak zapłacę skoro mnie nie będzie. 😵
Słabo grają, stać ich na coś więcej kurczę.
echh mieliśmy kilka szansy na gol ale coś niewycelowane 😵
nie dojechałam w końcu do kolegi bo jakoś w czasie nie wyrobiłam i rodzinnie kibicujemy 😁
Chingis, znaczy rano lecę do wrzeszcza na zakupy a potem ze znajomymi 😉
Kto chce Alabamke "glamur", której nawet mama nie poznała i kazała powiększać twarz na zdjęciu? 😂
już po meczu 😉 tak czy siak Polacy ładnie się pokazali.
zastanawiam się właśnie czy chce mi się jutro wstawać na autobus o 8 czy może 9:20, hmm 😁 pojechałabym wcześniej gdyby nie to, że trzeba wstać 😎
Maniu no cos Ty, ja osobiscie wierze w cuda. przed chwila slyszalam akcje na bramke wiec a nuz widelec...
ech niestety szans nie mamy. Zawsze dobrze, że w ogóle mogliśmy zagrać, a do tego jak zwykle pokazała się siła wiary Polaków we własne siły - kibice cudowni, śpiewają, krzyczą, dopingują i jeszcze ta 200kg flaga 😀
Już drą mordy na ulicy -.-.
też wierzę w cuda, ale tu musiałoby stać się coś więcej niż cud. Pierwszą połowę grali mega dobrze, nie wykorzystali tego co mieli do wykorzystania, to teraz mamy... a czesi się nie popisują, wymuszają, przedłużają... nieładnie 🤔
o, koniec.
0:1. no bywa. ale grali dobrze! zwlaszcza pierwsza polowe.
Boże co to za mecz był. Jak oni grali. 😵 Grecja wychodzi z grupy. 🤔
patt140, [quote=Artykuł 140 Kodeksu Wykroczeń]"Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany." [/quote]
Dla mnie ten mecz był masakrą.
dlaczego masakra? porownujac do poprzednich mysle ze calkiem dobrze zagrany, tylko chwilami zabraklo odrobine... ja bylam przekonana, ze ruskie wyjda, a tu co? tzatziki jakies zamiast pierogow :/
edit: ja kurde jutro wstaje o 6! co ja robie na rv! dobranoc wszystkim.
Grali beznadziejnie, zwłaszcza drugą połowę. Zero akcji na bramkę, cały czas tracili piłkę, aż żal było patrzeć. 😵
tak jak mówiflygirl, na początku też zero ruchu, akcji, chęci odebrania piłki. Stali i się patrzyli o_O.
Sisisa co rozumiesz przez nieobyczajny wybryk?
nie wiem jak u Was w większych miastach, ale jak jadę sobie z np jeziora i mam krótkie spodenki i górę od stroju to co w tym złego?
pytam się, bo na serio nie wiem.
Jak dla mnie to przesada 😉
Może jestem głupia, ale na serio do ostatnich sekund wierzyłam, że chociaż zremisujemy 🙁 jeszcze ta ostatnia akcja 🤔 🤔wirek:
patt140, tu nie chodzi o mnie, tylko o przechadzającego się obok policjanta, który coś takiego może uznać za nieobyczajny wybryk. Ja nadal nie wyobrażam sobie osoby chodzącej (IMHO) na golasa po mieście.
A Czesi, którym było obojętne póki nasi by nie strzelili bramkę atakowali, aż bramkę strzelili i nawet wtedy atakować nie przestali. Za to nasi, szkoda gadać.
No dokładnie przesada. Co takiego jest w górze od stroju? Niedługo na plaży nie będzie można w stroju być. 😜
mój facebook oszalał, bo przecież nie mam w domu telewizora.. 😵