CzarownicaSa, ja mogę klikać w dzień, nie wiem, czy dam radę w nocy 🙁
Dobre i to, zawsze parę punktów do przodu :kwiatek:
Czarownica, możesz mi też autoryzować, może gdyby sie calore zgodziła to jakoś byśmy dziś w nocy podyżurowały na zmianę.
zgodziłaby się, ale inaczej niż ostatnio. zaraz poleci pw 😉
Ok. A Ty Bay masz jakie nicki? Gubię się już w tym wszystkim 😁
Bay, to ja cofne na razie autoryzacje u Czarownicy na PL i na COM i przekaze Tobie, ok? chyba ze to problem to bede dalej kogos szukac na nocne dyzury (-;
Bay to jeszcze zaakceptuj prosze zalegle zaproszenie od HurricaneMars (-;
jakie zaproszenie? 👀 na com Cie mam, na pl nie mam zadnych zaległych
/za uśmiercenie osła też dostane passa?
wybacz, zle sobie przetlumaczylam z angielskiego. na PL dopiero wyslalam.
Kermitek na PL to Czarownica?
calore Tobie na PL tez dalam autoryzacje.
nie mam na pl zadnego 😁 wiesz ze na pl mam Bay, bo moje konto kueimu ma Morskie Oko? 😁
haha to teraz mi mowisz? wyslalam na Bay 😁
Chyba faktycznie niegłupie będzie dać sobie nicki w podpisie 😁
Ok, ściągnęłam na razie autoryzację z sisisax3, mam na kueimu i xofkate :kwiatek:
zapomniałam 😁
ponawiam:
za uśmiercenie osła też dostane passa?
kto to Radnoc?
mam share account od calore, czarownicy, facelli i radnoc- ale nie wiem kto to :P
Radnoc to Czarownica na pl 🙂
Bay, to ty oddałaś konto Morskie Oko? ja myślałam, że na odwrót 😉
nie uwierzycie...
wlasnie dostalam wiadomosc priv na howrse z pretensjami od jakiejs dziouchy, ze kupilam od niej konia i nie wyciagnelam mu na maksa PG O_O no jak moglam ja niedobra 😁 boze, ludzie nie maja zycia, serio...
tak, Morskie Oko ma od daaawna moje kueimu na polskim 🙂
Mam ostatnie kliknięcie na PL na Radnoc 😉
Ktoś jeszcze ma? Bo potrzebuję 👀
o 15 kolejna pinata 😀 mimo, że wiem, ze szanse na ogarnięcie aż do 20 są niemal zerowe, to i tak mi sie chce w to bawic 🤣
[s]Mogę oddać komuś konto na zasadzie używania jak sie podoba ale oddania gdy zachce mi sie grać... (a nie gram od jakiegoś roku ale mimo wszystko ) Chętny by ktoś był?
Nick "Berta"[/s]
edit: oddane :kwiatek:
na Misskiedis na PL ostatni klik!
edit: juz nie
no to sie porobiło, 19 pinata, mam teraz 3 kliki co pół godziny... poklika mi któraś od 19? :kwiatek: do jakoś... 22/23.
serio mi zależy, bo obliczyłam, że w dobę mogę mieć 432 punkty, oznacza to, że realne jest skończenie tych pinat do 20.06 😀
ja mogę klikać z przerwą na mecz, chyba że tak na szybko podlecę do kompa, jak się nikt nie znajdzie 😉
Ma ktoś ostatnie kliknięcie na pl?
Dzisiaj mam nocny dyżur z ekipy stajennej, więc wstanę o 3:50 i załatwię od razu kliknięcie z 1-3 i 4-6. Komuś kliknąć? 😉
potrzebuję, żeby ktoś mi wystawił konia za 5315eq na com dla xofkate 🙂
kupiony, dzięki :kwiatek:
Mam ostatnie klikniecie na PL, komu komu?
konia44, mi! Jaki masz nick? Wyślę zapro 🙂.