Howrse gra :)

o starasz się wchodzić ? to super 🙂

w poniedziałek powystawiam prezenty po wiem, że i Ty calore i Ty czarownico klikacie mi też na com <3
ja płaciłam 50k :/
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
15 czerwca 2012 21:37
Jak już klikam to staram się wejść na wszystkie konta, na jakich mam autoryzację(chwała Mozilli, mam wszystko automatycznie zapisane  :hihi🙂 i posprawdzać, czy jest kliknięte 😉 Parę sekund roboty, a może komuś pomóc 😀

calore o, a wydawało mi się, że tylko do 10 tys jest limit  🤔
calore, jak to? To ile masz kasy? Ja płaciłam OW 10 000, a mam prawie 5 000 000...
Sisisa, Donation to Ow -50 000 2 472 096 15th June 2012 19:14:30
i chwilowo zdjęłam auto z ciebie 😉 a do ilu zawodów, które zabierają 20% energii musiałyście zgłosić konie?
15 czerwca 2012 21:46
Hm... do 20? Tak mi się wydaje.
do 20 na 100%.
calore, o_O no to chamsko, może na PL płaci się mniej?
hm, nie wiem, jak to jest, ale już raz była różnica w tych dotacjach dla Ow, wabankowa pokazywała, że płaci 2k a ja płaciłam 20k :/ a do zawodów musiałam zgłosić 50 :/ może to zależy od miejsca w rankingu?
bez sensu to jest :/

calore czemu mi dzielenie zabrałaś ? podglądałam sobie co jest do zrobienia i do wygrania w piniatach 🙁
calore, ja do zawodów mam zgłosić 30... Chyba zależy od ilości koni, bo miejsce w rankingu to mam gdzieś na szarym końcu...
Piñata no. 16

Points to earn: 250 points

By opening your Piñata, you'll win:

10 000 
Morpheus' Arms for a random horse (Make sure you have at least one horse that can receive this gift)
1 months of Pegasus account subscription

zadania:
kasa dla Ow - dostajesz 100 pkt
dać marchewkę koniowi od Uranosa i Gai (czy jakoś tak po polsku) - każde kliknięcie daje 2 pkt
zaakceptować wymianę - 10 bonusowych kliknięć
ok ja się zgadzam 🙂

nagrody fajne, ale jak to jest z tymi objęciami ?
CzarownicaSa, jak będziesz w nocy klikała to spróbuj pozapisywać konie na zawody, może będą te 20 %.... Bo teraz nic nie ma.
jakiś losowo wybrany z twoich koni je dostanie. lipa trochę.
15 czerwca 2012 23:19
Sisisa z zawodami jest taki myk, że są, ale trzeba mieć konie, które praktycznie nie mają treningu i specjalizują się w westernie 😀 Udało mi się to zadanie zrobić już na kilku kontach, nie wiem czy na Twoim też nie próbowałam 😉

edit: Tak, na com masz to zaliczone 😀 Teraz łażę po stronach i szukam UFO z punktami dorastania  👀
Dziewczyna jesteście boskie  z tym klikaniem 👍

Jakby co to z moimi końmi róbta co chceta  😀
16 czerwca 2012 00:16
Kurczę, wabankowa, chciałam Ci zrobić zadanie "Skończ zawody jako ostatni " ale masz takie konie, że boję się je ruszyć  😁 Normalnie zgłupiałam- wszystkie są tak, przepraszam za wyrażenie, wyj***ne w kosmos, że się pogubiłam... normalnie szacun!  👍
I w ogóle skąd masz taką zajefajną fontannę?  👀
Fontanne dostają osoby do setnego miejsca w tygodniowym rankingu GP 🙂
16 czerwca 2012 00:21
Nieźle :P
ktoś tu jeszcze siedzi? ja oglądam "pingwiny z madagaskaru", żeby nie usnąć 😁
16 czerwca 2012 00:49
Ja  😁 Gram sobie, również w celach podtrzymania przytomności umysłu :P
no, ja kończę, dobranoc 😉
16 czerwca 2012 01:09
To ja przejmuję dyżur 🙂 Dobrej nocy!  😁
Dzisiaj w nocy poproszę o kliknięcie 7 zaproszeń do znajomych, a nie 8, bo mam zadanie kliknij jako ostatni na piniacie znajomego i muszę to zrobić w stajni jednocześnie z koleżanką, która też gra w Howrse 😁

Mogę wziąć dzisiaj dyżur do 1 w nocy 😀
Kurczę, wabankowa, chciałam Ci zrobić zadanie "Skończ zawody jako ostatni " ale masz takie konie, że boję się je ruszyć  😁 Normalnie zgłupiałam- wszystkie są tak, przepraszam za wyrażenie, wyj***ne w kosmos, że się pogubiłam... normalnie szacun!  👍
I w ogóle skąd masz taką zajefajną fontannę?  👀

haha spoko i dzięki ;P

konie wcale nie są aż takie fajne, te pierwsze zakładki są zadbane a te gdzie jest masówka to daj spokój xD
fontannę mam za GP jak już dziewczyny mówiły 😉

naprawdę jestem ciekawa jaki to procent idzie  👀

Dotacja dla Ow -6 122 606 142 16 czerwca 2012, 01😲5:26
jedno zadań na 17 pinacie to Reach a BLUP of 100 with a horse, macie jakiegoś konia, który jest blisko 100 i np trzeba tylko coś skończyć albo wysyłać na zawody? oddam po 10 dniach, albo od razu na inne konto 🙁 szkoda mi objęć na robienie konia od 0 ;(
ok, chyba nieaktualne, kupiłam jakiegoś z blupem 98, zrobiłam i zaliczyło 😀
dla zainteresowanych

Piñata no. 17

Points to earn: 300 points

By opening your Piñata, you'll win:

20 x Energy Mash
1 x Apollo's Lyre
Diamond 1 per day during 30 days

zadania:
kupić konia za określoną ilość eq (podejrzewam, że znowu każdy będzie miał inną cenę) - klikanie 3 razy w ciągu godziny
wygrać 9 (może się różnić?) zawodów - 50 pkt
i to co Bay pisała - możliwość pomocy od 12 znajomych
ta jest akurat strasznie trudna moim zdaniem, 250 punktów trzeba zdobyć samemu.

nastepna pinata będzie miała zadanie, które od razu ją otworzy 😅 to zadanie to znalezienie derki w boksie u konia między 7-8 lat.
inne zadania: earn 120 e with pluto's-10 klicks, stroke a cremello-friend klick = 3 points
16 czerwca 2012 10:55
Uff, dotrwałam do 6  😁
Ale niestety w weekend totalnie odpadam z klikaniem- jadę dziś na urodziny przyjaciela, więc do jutrzejszego południa mnie nie będzie. Może mi ktoś klikać na pinatach na com i pl?  :kwiatek:
A właśnie, może któraś z Was ma autoryzację na konto Cierp1enie(rosolowa)? Bo teraz zajmuję się również jej pinatami i końmi, a szkoda żeby kliknięcia przepadły 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się