Howrse gra :)

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
15 czerwca 2012 16:54
carole to ja mogę przejąć dyżur do 2 i od 6 🙂
a nie na odwrót? 😉 bo została luka 2 - 6 😉
15 czerwca 2012 16:58
A, może i tak, źle spojrzałam :P To może być 2-6 🙂
to teraz pytanie, kto będzie jutro klikał w czasie meczu 🤣
15 czerwca 2012 17:02
Nie mam telewizora, to mogę  😁
CzarownicaSa, jeden klik, jeden gol naszych 😁
calore, widziałam, jak najbardziej spoko 🙂
jak u Was? ja mam 208/250 na 16 pinacie, 42 punkty=11 klikow przede mna.
Facella   Dawna re-volto wróć!
15 czerwca 2012 17:15
na com mam 11. pinate, na pl 7... nie zdaze za nic.
na com o 19 będę mieć 16, na pl jedno kliknięcie do 8. pl się nie przejmuję, ale liczę, że z pomocą kilku HoPów uda mi się na com.
15 czerwca 2012 17:19
A ja z kolei na PL liczę, bo tam więcej gram... kupiłam kilka koni na kupon, jeden kupiłam, może jakoś się uda 😉
Agree to an item exchange
myślicie, że zaakceptowanie prezentu będzie się liczyć?
15 czerwca 2012 18:30
chyba nie. ale jak cos, moge Ci wystawic np. chmurke za chmurke.
a to zadziała, jak mam limit? bo czekać do poniedziałku wybitnie mi nie pasuje. to próbujesz? wystaw dla xofkate, może być chmurka 🙂
15 czerwca 2012 18:45
wystawione, nie wiem czy zadziala...
niestety nie działa 🙁 dzięki za chęci 🙂 świetne zadanie na piątek wymyślili :/
Zajmuję się kontem Dementek i napotkałam pewien "problem". Ona ma zadanie "wyspecjalizuj konia", pytałam na PW którego i na co mogę wyspacjalizować, ale nie dostałam odpowiedzi. Gdybym to zadanie zrobiła, szybciej wyklikałabym jej piniatę. No i teraz nie wiem... robić to na własną rękę czy zostawić bonusy i ograniczyć się do klikania raz na 3 godziny?
dziewczyny, dzieki za kliki znowu :kwiatek: calore robisz dzis do 2 a Ty Czarownica od 2? 😀 poklikacie mi rano? nie wiem o której wstane, a jesli dobrze pójdzie nad ranem powinnam mieć 17 🙂
CzarownicaSa, poklikasz moje w nocy?
taaak, ja do 2, o ile nie usnę 😉
15 czerwca 2012 21:14
Ja będę klikać w miarę możliwości, nie wiem o której padnę  😁
Fin może spróbuj jej wyspecjalizować jakiegoś młodego konia, bo do któregoś tam wieku zawsze specjalizację można zmienić i daj jej znać, o którego konia chodzi.
Sisisa tak, tylko nie zapomnij o autoryzacji 🙂

A właśnie, mam pytanie. Jak otworzę którejś z Was pinatę np. w nocy to wypełniać zadania do kolejnej czy Wam to zostawiać?
U mnie i u AceOfSpades możesz robić zadania, jeśli to ma coś ułatwić - masz wolną rękę 😉

Chyba zrobię tak jak piszesz :kwiatek:
u mnie chyba nie otworzysz, przynajmniej na com (na pl to mi rybka, co się dzieje z końmi), ale gdyby kiedyś, to rób zadania 🙂
ja nie mam nic przeciwko robieniu zadań 😀
CzarownicaSa, zrobiłam autoryzację 🙂. U mnie możesz robić co chcesz ze wszystkimi końmi itd. 🙂.
15 czerwca 2012 21:25
Ok, to jakby co będę robiła zadania 🙂
Zauważyłam ciekawą rzecz w zadaniu "przedaż pieniądze Ow". Na swoim koncie mam około 30tys Equus, a koleżanka, która udzieliła mi autoryzacji ma kilka milionów. Ona miała dać Ow 10 000, a ja tylko 1000 😉

Świetna jest ta zabawa, podoba mi się bardziej niż karty. Jedyne, co mnie męczy, to ciągłe czekanie i perspektywa 150-200 kliknięć już niedługo 😉
fin bo to jakiś procent swojej kasy przekazujesz 🙂 im więcej masz tym więcej musisz dać, sposób na ominiecie tego to pewnie przetrzymanie przez kogoś kasy tak jak w kupowaniu kuponu za rezerwy. ja mam nadzieję, że 17 pinata będzie z tych łatwiejszych, bo na tej straciłam wszystko czym mogłam sobie podbijać punkty...
dziewczyny która klika na pl ?
bo mnie od jutra do niedzieli około godziny 15 nie ma a szkoda kliknięć 🙁
ja klikam 😉
15 czerwca 2012 21:32
Na szczęście najwyższa stawka do przekazania Ow to chyba właśnie te 10 000 🙂

wabankowa ja staram się klikać regularnie, na Twoim koncie również 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się