Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

kujka   new better life mode: on
12 czerwca 2012 19:06
Zairka, taka deklaracja to mi sie szczerze mowiac kojarzy tylko z ciaza :P
wątek zamknięty
Ja się nie odzywam, ale dość regularnie Was czytam  :kwiatek:

Magdzior - super się Ciebie czyta, i bardzo się cieszę, że wasza para wraca na strony KR, bo dla mnie jakoś Magdzior = Reszka  😁 Krótka grzywa zdecydowanie  😍
milusia, tulipan - powodzenia dziewczyny!
gryglodor - gratuluję małego, oby się zdrowo chował
deborah - Clever wygląda imponująco, trzymam kciuki za waszą parę
xxmalinaxx - pokazuj Musza częściej w wersji crossowej bo bardzo mu do twarzy 😉
efka - w takim razie trzymam kciuki i czekam na ostateczne narodziny projektu 🙂

Jakoś nie miałam weny pisać o sobie po ostatnich przeżyciach z końmi, ale już trochę czasu minęło, poukładałam sobie wszystko w głowie i wróciłam do żywych i do jeździectwa.
Jeżdżę sobie Nemezis forumowej Julity :kwiatek: i  bardzo mi z tym dobrze,wreszcie mam przyjemnego konia do jazdy, z którym nie muszę się użerać, który ma równo pod kopułą, i coś potrafi (spora w tym zasługa również forumowej kasski  :kwiatek🙂  a oprócz tego pracuję jako instruktor i mogę powiedzieć, że robię to co lubię  🍴

Pozdrowienia dla całego KR!
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
12 czerwca 2012 19:43
Zairka, taka deklaracja to mi sie szczerze mowiac kojarzy tylko z ciaza :P

Kochana lepiej!!!! To bardziej jak odnalezienie zaginionego dzieciątka!!!! 😉 😅
wątek zamknięty
Tulipan będę coś kombinować w wakacje, na terenik też bardzo chętnie!  😀
Fantazja oj tak, to jest bardzo budujące, szczególnie że gdyby nie to, że pare miesięcy temu, zaczęłam trochę myślec, to dalej byłoby raczej kiepsko  😡.
A co to za rumaki pokazujesz? Twoje to?  👀 Na pierwszych zdjęciach, stórj jeźdzca, kojarzy mi się z tym, w którym jeździ Valentina Truppa  😉
Zairka w takim razie trzymam!

a ja swojego młodego chyba za dużo chwaliłam ostatnio, bo dzisiaj momentami był niemożliwy  😤
wątek zamknięty
Ententa rownowaga w przyrodzie musi byc, nie ma sie co stresowac 😉
Zairka trzymam bo brzmi bombowo!😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
12 czerwca 2012 19:55
A ja za dużo się nachwaliłam Dziona, nie puszczając ani słówka o Kuli, K pomyślał "ja też chcę być ozłocony na voltuni" - i stało się, mam powód, konisko chodziło dziś jak złoto  💘 Zagalopowanie ze stój? Proszę bardzo! Przejście z galopu do stępa, no problem. Kawaletki z pięknym machaniem łapami i falowanymi plecami? Spoko. Dodam że to wszystko na najprawdziwszym kontakcie i z gumowym koniem dookoła łydki 😀 Nie wiem, co się stało, jeszcze miesiąc temu co jazdę miałam po nim pęcherze na palcach (a zawsze wsiadam w rękawiczkach!), każde przejście w dół to była mordęga, koń szmacił się już po pierwszym wzięciu wodzy na kontakt w stępie, bo tak się wkurzał, droga hamowania w galopie w terenie była... długa  😁 A teraz wszystko na luzie, w lesie wystarczy że porobię prrrr. Oby tylko mi się nie popsuł od tych pochwał  😁 W weekend możliwe, że wcisnę komuś w ręce telefon i mnie nagra.
wątek zamknięty
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
12 czerwca 2012 20:02
Zairko, czyżby powrót Zaira? Co to by nie było, kciuki są 🙂
wątek zamknięty
Anderia po dzisiejszej jeździe, dobrze radzę- uważaj z tymi pochwałami  😁 ale gratuluję tej zmiany !  :kwiatek:
Makrejsza o tym samym pomyślałam  😉
faith nie podoba mi się taka równowaga  😁 choć i tak cud, że skończyłam trening nie całując Matki Ziemi (a raczej, zważywszy na dzisiejszą pogodę Matki Błota)  😉
wątek zamknięty
Nie mogę się powstrzymać bo strasznie mnie świerzbią ręce . To off topic oczywiście ale proszę powiedzcie mi jak wy się tu wypowiadacie w "kąciku rekreanta" (patrząc na wasze zdjęcia z zawodów ; skokowych ;ujeżdżeniowych czy crossowych ) to gdzie ja mam się podziać nie jeżdżaca zawodów i szlajająca się tylko po lesie ?? 🤔
wątek zamknięty
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
12 czerwca 2012 20:20
Nie wszyscy tutaj jeżdżą zawody, część tak, jak Ty szlaja się po lesie 😉 No i nie wszyscy piszą - ja bardzo regularnie czytam, a od początku roku to chyba mój czwarty post w tym wątku 🙂
wątek zamknięty
Radeczek jak po lesie to może tutaj : http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,114.5400.html 🙂
wątek zamknięty
ententa, to rumaki którymi się opiekuję, luzakuję, moja szefowa jeździ w barwach Carabinieri, tak jak Valentina
Milusia, mam taką nadzieję, że uda się w lipcu 🙂
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
12 czerwca 2012 21:14
Zairko, czyżby powrót Zaira? Co to by nie było, kciuki są 🙂

to byla moja druga mysl! kciuki trzymam!

Anderia, wez pod uwage ze i Ty i kon sie troche rozjezdziliscie wiec w koncu przyszedl czas na efekty 🙂
wątek zamknięty
Gosic jeny, jak strasznie miło, że coś napisałaś! Mam nadzieję, że dobrze się trzymasz, zresztą jutro skrobnę do Ciebie PW, jak ogarnę własne myśli... 😀

Dziewczyny, wszystkie wyglądacie super razem z końmi, Milusia i tulipan - gratulacje słusznych decyzji i powodzenia w dalszej pracy z końmi, efka - z niecierpliwością czekam na ukazanie się Twojego dzieła 😉
Wszystkim kontuzjowanym życzę zdrówka jak najwięcej! Wszystkim startującym, złotych medali.

Przepraszam, że tak zbiorowo, ale wystawianie ocen itd itp, nie ogarniam nawet jak się nazywam...  🙄
wątek zamknięty
wczoraj dość spontanicznie wyszła nam sesja z Martą Balicką, dostałam dwie fotki póki co i już nie mogę się reszty doczekać  🏇

wątek zamknięty
Nirv Piękna sesja, czekam z niecierpliwością na więcej  🙂
wątek zamknięty
Nirv świetne zdjęcie i te maki, czekamy na ciąg dalszy 🙂
wątek zamknięty
Wrzucam jeszcze 3 i czekam niecierpliwie na więcej, bo póki co to tylko taka zapowiedź  💘

z tej samej serii co powyższe, czyli makowe pole 😉

no i statyczny konik wodny:

+ Pamir pozujący, a ja polująca na fruwające potwory  😁
wątek zamknięty
13 czerwca 2012 20:23
Dziewczyny płacze ze szczęścia i to juz nie po cichu!!!!
Siwy od września do mnie wraca 😕 💃 😅

wątek zamknięty
Ale czemu smutna buźka pośród tego? Na jakiej zasadzie wraca - będziesz go dzierżawić, kupujesz czy jak? 🙂

btw tak myślałam, że chodzi o siwego  😀 Bo nie przypuszczałam, że nagle dowiedziałaś się o istnieniu swojego sekretnego dziecka  😂
wątek zamknięty
Zairka, gratuluję!
wątek zamknięty
13 czerwca 2012 20:26
Nie smutna!!! Symbolizujaca łzy!!!
Wraca do mnie, na moja właśność jezu trzęse sie jak galareta a serce łomocze jak zakochanej nastolatce 💃
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
13 czerwca 2012 20:27
Zairka ale super! 😀 A co z dziewczynką, która go od Ciebie kupiła kiedyś?
wątek zamknięty
13 czerwca 2012 20:29
Anderia dalej go kocha, będzie tęsknić ale życie jest okrutne sama tego doświadczyłam! Ale bedzie dobrze, bedzie go odwiedzać i dostawać tysiące fotek! 🙂
wątek zamknięty
Jej to gratulacje, strasznie się cieszę 🙂 a mówiłas nieraz, że już nie ma opcji, że kiedykolwiek wróci. Jak to sie kurcze czasem sytuacja potrafi zmienić... dobrze że w te strone 😀 (w każdym razie przynajmniej dla ciebie)
wątek zamknięty
Zairko gratulacje!
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
13 czerwca 2012 20:34
Zairko nie spodziewałam się takiej informacji  😉  Gratuluję 😀 
wątek zamknięty
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
13 czerwca 2012 20:34
Zairka - aaaale fajnie, gratulacje!!  🏇
wątek zamknięty
Zairka - czad, gratulacje! Życie jest jednak przewrotne, ale powiem, że chciałabym kiedyś doświadczyć uczucia podobnego do tego, jakie teraz przeżywasz  🙂
wątek zamknięty
Zairka, aaa! Moje kciuki się przydały! Super!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.