Howrse gra :)
ja mam i RO i kupon na com 😉
mogę dać 2 kupony na pl, jeden za 7 a drugi za 10 dni, ale potrzebuję hopa/passa na com maksymalnie za 7 dni (20.06 sie koncza pinaty na com), może ktoś by chciał?
Ja mam pass na .com do oddania za kupon na .pl 🙂
to mogę wziąć od Ciebie wabankowa to albo to i od Morskie Oko wezme passa też, ale będę mogła kupić za rezerwy za tydzień i za 10 dni więc albo możecie mi dać teraz, albo 19/20.06, bo chcę nabijać punkty na pinate
edit; dam cos z bm za upolowanie na moim koncie aginga w ufo 😵
Szukam osoby, która do poniedziałku (łącznie z całym poniedziałkiem) codziennie będzie wchodziła na moje konto i klikała w Pinatę, wykonywała zadania z niej i wysyłała prośby o klikanie do znajomych. Więcej informacji na PW.
W nocy klika mi CzarownicaSa. Chodzi mi o klikanie w dzień.
jak wam idzie szukanie PD? ja od chyba pół godziny nie robię nic, tylko chodzę po różnych stronach i nic nie znalazłam :/
to mogę wziąć od Ciebie wabankowa to albo to i od Morskie Oko wezme passa też, ale będę mogła kupić za rezerwy za tydzień i za 10 dni więc albo możecie mi dać teraz, albo 19/20.06, bo chcę nabijać punkty na pinate
edit; dam cos z bm za upolowanie na moim koncie aginga w ufo 😵
Bay to wystaw konia na .com za passa na Morskie Oko
calore, ja tak samo, zalogowalam sie na lewe i od razu latały PD, mi też dzis latały jak weszlam ale jak miałam 10. pinate jeszcze...
Morskie Oko, ok wystawiam, jesli zapomne za tydzień to się przypomnij :kwiatek:
mam małą prośbę 😉 kto ma ochotę to niech zaprosi moją siostrę do znajomych, login: berbel
chodzi o to, że potrzebne osoby, które by klikały jej w pinaty gdy wysyła o punkty od znajomych 😉
będę wdzięczna w jej imieniu
[s]Niech ktoś wyśle prośbę , bo mam zadanie, żeby kliknąć znajomemu 😀[/s]
Nieaktualne 🙂
calore, dziękuję za wytłumaczenie :kwiatek:
Szukam osoby, która do poniedziałku (łącznie z całym poniedziałkiem) codziennie będzie wchodziła na moje konto i klikała w Pinatę, wykonywała zadania z niej i wysyłała prośby o klikanie do znajomych. Więcej informacji na PW.
W nocy klika mi CzarownicaSa. Chodzi mi o klikanie w dzień.
Nikt nie chce mi poklikać? Nie chce oporządzania koni, tylko o te Piniaty... 🙁
klikajcie mi na com na xofkate, mam ostatnie kliknięcie, gdyby ktoś potrzebował 😉
Dementek ja mogę Ci poklikać w dzień, a przynajmniej spróbować 😉 Tylko w weekend będzie trochę ciężko, bo ni jak nie umiem wytłumaczyć K., dlaczego muszę wchodzić do 2 godziny "na koniki" i coś klikać 😁
Dziewczyny, pomocy.
Pilnie potrzebuję kogoś kto w ciągu dnia mi poklika piniaty gdyż po 1. Szkoła;/ a po 2. kobyła sobie nogę rozwaliła. Odwdzięczę się czymś z CR. :kwiatek:
ja mogę klikać od piątku w dzień 🙂 w poniedziałek i/lub wtorek niecały dzień, a potem już cały 🙂
Dziękuję Wam, fin i CzarownicaSa - odwdzięczę się Wam jakoś :kwiatek:
calore na jakie autoryzować ? Klikaj kiedy będziesz mogła/chciała. Ahh gdyby nie kobyła... 🤬
Nie zauważyłam 🤦
Już autoryzowane 🙂 i już podsyłam prezencik :kwiatek:
Your horse inca has been sold to Genny's Graphix for 6 500 .
Your exchange request was accepted. Your account has just been credited with 1 x Horn of Plenty!
You bought the horse inca from THS2012 for 1 000 .
You have been paid your salary of 285 as a saddler.
🤔wirek:
AtlantykowaPanna, klikać w ciągu dnia?
jak możesz, bo noc to ja zrobię, bezsenność mnie dopadła
😵
O rany, na com wchodzi klikanie co godzinę... chyba będę musiała sobie poszukać kogoś do pomocy przy klikaniu 🙁
Chętnie się tego pozbędę za coś na pl 😉 + 2 passy.
Helios' Ray
x 5
Diamond
x 5
Croesus' Fortune
x 4
Morpheus' Arms
x 3
Ploutos' Parchment
x 1
Achilles' Heel
x 1
Water of Youth
x 1
Philosopher's Stone
x 1
Black Orchid
x 1
Pandora's Box
x 1
Hera Pack
x 1
Jak ktoś potrzebuje znajomych do klikania to wysyłajcie zaproszenia do mnie (Zizi)
Klikam każdemu 🙂
Obiecałam koleżance, że skoro i tak długo siedzę, to jej kliknę o 1, ale padłam wcześniej i zasnęłam. Miałam na wszelki wypadek ustawiony budzik, ale najwyraźniej przespałam. Cudem obudziłam się sama z siebie tuż przed 4. Uff 🤣
No ja do tej pory nie śpię... zasnąć nie mogłam, a poza tym i tak nie było sensu- trzeba klikać co godzinę... ale teraz już padam, więc wybaczcie dziewczyny, ale nie dam rady dziś już klikać 🙁
Mam tylko prośbę- jeśli teraz któraś z Was może, to niech mi poklika na PL i COM jak da radę... autoryzację na PL mam na calore i wabankową, na COM chyba tylko na xofkate :kwiatek:
W dzień mogę klikać, bo mam WiFi w pracy i często wchodzę klikać swoje.
Co godzinę klikasz?
Szukam sittera 🙂.
W grę wchodzą tylko zabawy i karmienie, jakieś 38 koni. Cena do dogadania 😉
Jak ktoś chętny to proszę na PW 😀
zrobil juz ktos to zadanie z latajacym PD? jest cos po nim czy mozna spokojnie sobie darowac?
to jest ostatnie zadanie dla tamtej piniaty.
PS. nie wiem, kto mi klikał o 15 i 16 ale jest WIELKI :kwiatek: :kwiatek: