baby, gdzie moge dostac stanik taki zapinany na krzyz na dole i jakos na brzuch idace te paski? potrzebuje do sukienki bez plecow na ta studniowke. nie widzialam takich nigdzie u nas, ale jakos szczegolnie sie nei rozgladalam.
mnie tez czeka skakanie wokol mickiewicza 🙂 ja z wieliczki tam mam szkole i studniowke ( kopalnia soli) i na szczescie adasia tez mamy w wieliczce wiec nie musze do krk po imprezie jechac 🙂
A ja jestem dziwna, bo nie chcę fryzjera (co nie znaczy ofc, że nie pójdę na 100%) ani tym bardziej kosmetyczki. Tak by the way, wolałabym nie kłaść podkładu, bo z opowiadań wiem, że dziewczyny po północy wyglądały jak monstra, kiedy wszystko spływało...
Ja dzisiaj kupiłam buty!!!!!!!!!!! W końcu bo już byłam załamana... Wszystkie rozmiary się na 38 skończyły a ja tu 40 potrzebuję :/ ale w końcu się udało!! (ahh ta kochana Galeria Bałtycka)
Ja też nie idę do fryzjera. A kosmetyczka tylko mi paznokcie zrobi, bo mnie to pokonuje. A podkład taki zwykły, którego używam codziennie, on wygładza, ale praktycznie go nie widać.