flygirl, będziesz teraz przy komputerze? potrzebuję dwóch kliknięć o 11 😉
ok, zrobiłam autoryzację i spadam pisać kolosa 😉
jak szybko 😀
na angielskim jeszcze 10 punktów zostało więc pięć kliknięć i jest 10 piniata 😀
No nie, a ja już konie wszystkie oporządziłam. 😵 Nie poratowałby ktoś jednym PD? :kwiatek:
ja mogę 😉
jaki Ty masz nick ?
flygirl Dziękuję ci bardzo, jutro odeślę. 🙂
edit: Wysłany, ale na com 😵 Za to zaproszenie wysłałam 😉
To ci zaraz odeślę ten na com, dziękuję. 😀 wabankowa tobie też 🙂
spoko, ja mam prawie 600 więc jeden to mi tam różnicy nie zrobi 😉
Kto mi puknie w Piniatę? W razie czego login Dementek 😉
Mam mały problem. Na swojej pinacie mogę kliknąć ponownie ju z za 2 godziny, na lewym również. Ale jak wchodzę na autoryzacji na konto Cierp1enie to wyskakuje mi, że mogę kliknąć dopiero za 14(!) godzin! 🤔 Ktoś wie o co chodzi? 🤔 Klikałam normalnie, tak jak u siebie...
''Gratulacje! Wypełniłeś wszystkie zadania, które kryła Piniata nr 1! Sprawdź jakie zadania ma dla Ciebie Piniata nr 2''
gdzie jest Piniata nr. 2 ?
na howrse PL : Lilcia
Za ile mogę puścić tę klacz?
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=10001713 Zazwyczaj daję na aukcję od 1000eg, ale może mogę ją wystawić za jakieś konkretne pieniądze/kupony na bezpośrednich?
Nie potrzebuje ktoś ostatniego kliknięcia na Piniatę? 👀
flygirl, dzięki za pomoc 🙂
flygirl ja na lewym będę miała(Radnoc). Wyślę Ci zaproszenie 😉
edit: niestety nie zaraz, ale za 6 godzin :/ Ale brakuje mi 2 punktów do końca, więc jeśli teraz ktoś kliknie, to Ty załapiesz się na ostatnie 🙂
na HurricaneMars jest ostatnie kliknięcie, już wystawiłam 😉
A już ci kliknęłam na tym, kurczę. No trudno, może kiedyś na którąś z waszych trafię jako ostatnia. 😀
calore o a właśnie miałam wchodzić na twoje konto i sprawdzać czy nie kliknąć znowu 😉
edit. o, dziękuję :kwiatek:
ja mam teraz klikanie co 2 godziny 😉 na szczęście już wróciłam. ale jak widzę, to kliknęłaś to ostatnie na HurricaneMars 😉
Kurczę no pomyliłam się, bo uznałam, że jak na jednym koncie mam kliknięcie o 15, to na drugim też :/
Ale teraz może ktoś inny się załapie, bo zostało jedno kliknięcie.
Proszę o zapraszanie do znajomych i kliki w piniatę 🙂
Na Howrse PL: Nefra01 :kwiatek:
aa pff klikań nie będzie bo odrzuciłaś zaproszenie 😁
ktos ma ostatnie na COM? i komu moge dac autoryzacje na PL na kliki od 21 do 15?
Facella ja mam ostatnie, nick Radnoc. Jeśli chodzi o klikanie na PL to chyba też wezmę dyżury nocne, jak na com 😉
jaki masz nick na PL?
dzieki wielkie za klika 🙇
Spoko 😉 A nick na pl Kermitek 😉