Facella spoko 😉 Dziś w nocy też będę dyżurować :P
a mi też chyba klikałaś nie ? bo miałam więcej xD
Czarownicasa rozumiem, że jestem na liście na wieczorno-nocne? 😎 :kwiatek: Kliknięcie o 21, potem północ i będę mieć 9 pinatę, Wam jak idzie?
Bay, ja mogę kliknąć o 21 i o północy 😉 CzarownicaSa, dziękuję bardzo za dzisiejsze klikanie i liczę na następne 🙂
a na pl kiedy to wchodzi?
cholera wie, jeszcze do jutra skrzynia jest 😉
Klikam wszystkim, którzy mi autoryzację zrobili 🙂 Dyżur nocny wstępnie ustaliłabym na 00😲0, bo o 21😲0 chyba jeszcze dacie radę sobie kliknąć 🙂 Także dziś od 12 też będę klikać :P
CzarownicaSa, ja na Twoim cały czas dyżuruję 🙂.
Mogę komuś jeszcze klikać w dzień w godzinach pozaszkolnych ;D.
Sisisa dziękuję 😀 Właśnie się obudziłam i bałam, że przegapiłam kliknięcie :P Ale to fajnie ^^ Jakbyś dała radę to kliknij mi proszę jeszcze o 21, ja zacznę o 12 jak pisałam 🙂
czarownica- to jak sie zacznie to wez mi tez cos zacznij, hojnie nagrodze za wszystko.
Cierp1enie jasne, nie ma sprawy 🙂
CzarownicaSa, okej, okej - kliknę 😉.
Fajna promocja, nie mogę doczekać się jej na PL 🙂.
Potrzebuję na COM jeszcze 3 znajomych do wsparcia 😉 Zaproszenia wysyłajcie na login: dementek
Dziękuję!
Dementek, wyślij do mnie na sisisax3 jeśli nie masz mnie w znajomych 🙂.
Dementek, wyślij do mnie na sisisax3 jeśli nie masz mnie w znajomych 🙂.
Już 🙂 Potrzebuję jeszcze 1 osoby!
Mogę poprosić o kliki na iguhh? 😉
Dunkaa jeśli chodzi o klikanie nocne to oczywiście, tylko autoryzację zrób 🙂
edit: Ok, mam autoryzację na nicki:
xofkate
sisisax3
wabankowa
kueimu
HurricaneMars
Jak ktoś jeszcze chce kliki, to wysyłajcie autoryzację. Spisuję nicki z wiadomości o niej i robię listę kliknięć 😉
jak będzie ta promocja na pl to mogę komuś klikać w godzinach szkolno-pracujących i wieczornych 😉
Dzięki za zaproszenia! A jak komuś pomóc w tych Pinatach? Bo dziś dopiero mam internet i jestem zacofana...
Czarownica mogę się dopisać do listy? :kwiatek: Zaraz ci zrobię autoryzację. 😉 Tylko mi powiedz od której ty zaczynasz to 'nocne klikanie'? Bo ja też późno chodzę spać to nie wiem czy to w ogóle będzie miało sens. 😉
Zaczynam od 12, bo o 21😲0 jeszcze przeważnie wszyscy sobie klikają 😉
Ma ktoś ostatnie kliknięcie? 👀
Akurat mi się już udało 😀 Może ktoś inny skorzysta 🙂
edit: Za to potrzebuję rzepy do zadania, poratuje ktoś? :kwiatek:
poszło 😉 i chyba moją piniatę otworzyłaś 😉
A możliwe, bo jeszcze o 9 wchodziłam wszystkim na wszelki wypadek 🙂
miałam na myśli to zadanie 😉
dałby radę ktoś kliknąć o 11 i 13? 🙂
Hm... całkiem możliwe, w sumie nie wiem 😉 Dziękuję :kwiatek:
Czarownica dziękuję za klikanie, zaraz będę mieć 9 Piniatę. 🙂