Mam do sprzedania mieszanki: krótkołapy Border + Jamnior sztuk 4, rude i łaciaty rudy z czarnym, pkt charakteru ponad 221 za $1600 Border + Dalmatyńczyk 218pkt za $1300 chyba, sztuk 1, biały Border + Golden 223pkt za $1800, sztuk 1, biszkoptowy Border + Husky 207pkt za $500, sztuk 3, białe
To postarzenie psów idzie mi tak jak krew z nosa. 😤 Zastanawiam się czym by tu kryć alaskan malumta. 😎 Ma ktoś może jakąś ciekawą krzyżówkę tej rasy? 😉
Miss, chyba zdecyduje się na goldena. 🙂 Przedstawiam mojego prawie-ONka. 😂 Zastanawiam się czy inwestować w niego $dgl jako w repa... Ale chyba nie warto.
Baaardzo proszę o głosy na Gaję w kategorii otwartej suczek mieszańców. Jest na pierwszej stronie, to moja szansa na zdobycie 10 głosów. Odwdzięczę się! :kwiatek:
fly, to ciekawe bo ja się nie mogę zalogować i pisze mi "Gra została chwilowo wyłączona. Zapraszamy ponownie za kilka godzin!" 👀 a procenty zależą od inteligencji. mój jeden się uczył o 5% a inne o 4. Jesteś dzis cały dzień zalogowana czy się logowałaś po 14-15?
Misskiedis, no własnie chciałam Ci pisać, że Eledie napisała, że na Chormie jej nie działało, odpaliła na Firefoxie i jej odblokowało Chroma 🙂
Nie chce ktoś psa kupić? Na tych, co dodałam nowe poniżej 230pkt to odpuściłam po $300 z każdego, ewentualnie z rasowych powyżej $1200 mogę odciągnąć jeszcze po $200 dla voltowiczów :P Musze się pozbyć tych psów... :/ Btw miało być, że psy tylko po 7 dni są na wystawie, a moje niektóre to już po 13 dni siedzą :P