Niedługo do LO(a może i nie...)

Więc łączę się w bólu 😉 Zobaczymy, na co się zdała "domowa edukacja" 🤣
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
25 kwietnia 2012 23:57
Goździk, 😂 oj tego właśnie się boję!
powodzenia! :kwiatek:
Graba jakoś bardziej przypadła mi do gustu II niż I.

niemiłek II mi się podoba, I w sumie ujdzie, a VII daję jako to "na wszelki wypadek", chociaż mam nadzieję, że takowego nie będzie 😉 a czemu się trzymasz z daleka?

Te przyrodnicze to jakaś masakra, pytania jakieś posrane, odpowiedzi nie lepsze, pogubiłam kilka punktów, no ale cóż zdarza się (a ja ponoć na biol-chem idę  :cool🙂. Matma bardzo spoko. Angielski dzisiaj to samo, a wam jak poszło? Jak się czujecie po egzaminach?
Nauka swoją drogą, ale jak trafi sie na klase/szkołe kompletnie bez życia, gdzie każdy przychodzi na te kilka godzin żeby 'odwalic' obowiązek chodzenia do szkoły, to można dostać otępienia mózgu w takiej... placówce.
madmaddie   Życie to jednak strata jest
27 kwietnia 2012 20:25
Nauka swoją drogą, ale jak trafi sie na klase/szkołe kompletnie bez życia, gdzie każdy przychodzi na te kilka godzin żeby 'odwalic' obowiązek chodzenia do szkoły, to można dostać otępienia mózgu w takiej... placówce.

dokładnie. ja bym chyba oszalała gdyby nie ludzie w szkole. bo są naprawdę fajni 🙂
orientuje się ktoś może jak to jest z ta rekrutacją można wybrać 3 szkoły ale w całej Polsce, czy w powiecie bo ja nie mogę się doczytać w tych instrukcjach  🙄
w calej Polsce 😉

tilly kumpel chodzi do II i przez pierwsze pol roku nie mial zycia. I to I, wydaje mi sie ze jest zbyt hmmm... lanserska? a do VII nic nie mam :P

do moich wahan doszla jeszcze VIII. a czasu coraz mniej...
niemiłek to w sumie trochę dziwne, bo można  się zarejestrować i wybrać 3 szkoły w 2 miastach
chce iść do Warszawy, ale na wszelki wypadek wybrałam tez 3 w moim rodzinnym mieście i wydaje mi się ,że to chyba 3 ale na powiat
ja tak samo zastanawiałam się czy to przypadkiem na miasto nie przypadaja te trzy .. Bo może bede składać i nie wiem ile moge . 🙂
mi też sie tak wydaje, bo jak w całej Polsce to po co byłyby rózne strony do rejestracji
wtedy jak np skladasz do 2 szkol u siebie i jednej poza powiatem to elektronicznie skladasz do tych dwoch a do tej jednej poza rekrutacja elektroniczna, trzeba wtedy albo osobiscie zawozic dokumenty albo dogadac sie np mailowo 😉 3 ogolem!
[quote author=niemiłek link=topic=195.msg1402400#msg1402400 date=1337097075]
w calej Polsce 😉

tilly kumpel chodzi do II i przez pierwsze pol roku nie mial zycia. I to I, wydaje mi sie ze jest zbyt hmmm... lanserska? a do VII nic nie mam :P

do moich wahan doszla jeszcze VIII. a czasu coraz mniej...
[/quote]

A wg mnie bardziej "lanserska" jest II od I  😉
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
21 maja 2012 14:34
A wie może ktoś co na temat CXXV LO im. Waldemara Milewicza w Warszawie na Chłodnej, bo jestem ciekawa opinii :kwiatek:
Szkoła po dzisiejszej próbie złożenia podania całkiem fajna, ale jestem ciekawa czy warto tam iść 😉
Mam do was pytanie czy podanie składamy do piątku w sensie te papierkowe , i gdzie mam złożyc jak loguje się w dwóch miastach ?
do jutra mam oddać podanie, a do tej pory nie zdecydowałam. waham się między VI a X (pomimo tych niekorzystnych opinii). pomocy 🙁
VI ! Nie ma porównania z X  😉
Ja nie poszlam do VI tylko dlatego, ze jest daleko i mialabym klopotliwy dojazd, wybralam X...
jak sie skonczylo to o tym juz tu pisalam  😉
Zawsze mozna probowac sie przepisac.
no własnie, ja jestem spod Krakowa i przeraża mnie dojazd... no ale chyba witaj VI. myślałam, że pójdę do X, więc nie podciągnęłam ocen. jak się nie dostanę to trudno - destiny 😉 dzięki dziewczyny
a ile wychodzi Ci punktów ? Bo progi w VI spadają  🙄 Właściwie to najwyższe są na biol chemie i mat fizie, gdzie w tym roku i tak pewnie od 140 będą przyjmować
Egonowa coś koło 160...
Facella   Dawna re-volto wróć!
08 czerwca 2012 12:02
jak ktos z Lubina sie waha to zapraszam do II LO.
szkoda ze tak pozno odkrylam ten watek  😁
niemiłek No to bez najmniejszego problemu się dostaniesz na jaki tylko profil chcesz  😉
Egonowa złożyłam do VI 😀 na 1 priorytet filmowa, na 2 his-geo-wos-ang, później X geo-ang-wos i human
Kurcze filmowa specjalnym poziomem to nie błyszczy, nie wiem czy lepsza nie byłaby druga opcja, wydaje mi się bardziej przyszłościowa  😉
08 czerwca 2012 19:49
a u nas w LO powstał profil biologiczno- polonistycznej.
że niby na co to?  🤔
Może na psychologię ? 😉
Egonowa też nie jestem zbyt przekonana, zmienię w przyszłym tygodniu 🙂

madmaddie u nas też są, opisane jako klasa psychologiczna 😉
08 czerwca 2012 19:58
jakoś mnie to nie przekonuje.
no ale, nie zazdroszczę ogarniania materiału.
To tylko u mnie w szkole są zwykłe, standardowe profile typu biol-chem, politechniczny, human, mat-inf, geo-wos z max 2 rozszerzeniami? Jak można ogarniać na 4 rozszerzeniach?
Nie no, wydaje mi się, że masz dwa rozszerzenia: biologię i polski.
Chociaż u mnie i tak rozszerzenia prócz biol-chemu mam z historii, WOSu, polskiego, fizyki (el. rozszerzone, ale i tak jest masakra). Z przedmiotów humanistycznych dostajemy takie same sprawdziany jak klasy humanistyczne. COŚ TU JEST CHYBA NIE TAK.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się