O co chodzi w tym zadaniu make a donation to Ow? 😡
poklikałam Wam 😉
obliczyłam, że jeśli do końca ilość kliknięć będzie rosła o 4 to na 20 piniatę trzeba będzie uzbierać 76 kliknięć !
gdyby jakaś dobra dusza chciała mi pomóc, to poszukuję koni z um. ok 1000 żeby podnosić prestiż w ośrodku jeździeckim. na razie mam 66-67%, chciałabym wyżej. mam mieszanki zdrowotne, marchewki i osprzęt westernowy. w niektórych boksach prysznice 😉 jeśli jest ktoś zainteresowany to pisać na PW na howrse: Jekaterina
będę naprawdę wdzięczna 😉
poklikałam pinaty 😀
calore odebrałaś podkowy na com?
Miyako, już tak, dzięki za przypomnienie 😉
wabankowa, mam już piniatę nr 5 i za zrobienie zadania dostaje się taki myk, że następne 5 kliknięć to 2 pkt. no i teraz mogę dostać 6 kliknięć od znajomych i klikać co 3 godziny. podejrzewam, że z każdą piniatą będą takie zadania. i będzie to łatwiej szło.
kto to kare na com? 🙂
diamentowe karty da się wymieniać? bo wygrałam na bezpośrednich diamentową i kurde dubel. brakuje mi 4 diamentowych i akurat musiałam trafić na ta co już mam 👿 jestem taka wściekła... 🤔
już wymieniłam, brakowało mi diamentów dlatego nie było opcji 😉
trafiłam SLH
kto to vereda na com?
a ilosc punktow na pinate nie rosnie dwukrotnie? pierwsza byla za 2, druga za 4, trzecia za 8 (i ta otworze zaraz) to czwarta chyba 16?
nie wierze, niezdublowana srebrna na pl!
czwarta była 12, 5 jest za 16
uff no to dobrze, bo liczylam, ze do 10 byloby juz ponad 100 pkt 😵
Proszę o gratulacje, potrzebne do zadania :kwiatek: Gozya na pl
przy okazji zaproszenie do znajomych 😉
nie wiem co sie dzieje ale nie moge znajomym na pinaty klikac... po prostu w zakadce Friends mam liste kto mi kliknal pinate i nie mam tej czesci ponizej 👀 no i przez to stoje w miejscu z zadaniem...
Facella mam ten sam problem. Wczoraj zaprosiłam jakąś dziewczynę, żeby wymienić się kliknięciami. Ona mi kliknęła, a ja jej... nie mogę :/ I cholernie mi głupio :/ Chyba jest limit 6 kliknięć(w sensie każdy może tyle do przyjaciół zebrać).
żeby komuś kilknąć on musi poprosić o pomoc (czyli kliknąć w to w zakładce friends co kosztuje 200 eq) i tyle ile wykupił, tyle osób może mu kliknąć. kto pierwszy ten lepszy 😉
brakuje mi tylko 2 diamentowych kart - Marsa i kolekcji z Knabkiem. Mam jeszcze nikłą szansę na trafienie diamentowej za logowanie albo zawody jutro... 🤣
pringlee i Hakerr to ktoś z was? 😉
flygirl,
calore Hakerr to ja. A co? 😀
klikamy, klikamy 😉 jedno kliknięcie do 6. piniaty 😉
No tak, promocja kończy się za godzinę, a mi jak zwykle brakuje 3 diamentowych kart... 😵 Za logowanie dostałam brązową i srebrną, za zawody brązową i złotą... :/
mialam nadzieje ze jednak dostane tego Marsa dzisiaj... a gdzie tam, znowu cztery duble, dwa srebrne i dwa brazowe /-; i to jakies smieci z kolekcji /-;
Zaproście mnie proszę na internationalu, kto ma konto :< Poklikam Wam w Pinatki. Mój login liberian girl :kwiatek:
poszło 🙂
6. piniata jest banalna 😉 niby potrzeba 20 kliknięć, ale jak się zrobi zadanie, to będzie trzeba tylko 10. za następne zadanie dostanie się 3 bonusowe kliknięcie, tak więc potrzebuję jeszcze jednego tylko 😉
Nikt mnie nie przebije. Nie zdrapałam dzisiejszych kart, a miałam jedną złotą. 😵 Chciałam to zrobić jak wszystkie konie oporządzę i z głowy mi wyleciało kompletnie. 😵
a ja otworzyłam już 4 RO bo miałam w zapasach i wygrałam zestaw hery. 2 zwoje i coś jeszcze ...
Wygrywasz…
Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów...
Zestaw Posejdona
Zestaw Hery
Zestaw Harmonii
8 diamentów
10 000 Equus
Dziki koń rasy: Kuc Camargue Miej oczy otwarte! Niedługo przybędzie!
😅 😅
edit: za pierwszym razem
otworzylam 16 rogów. Skrzyni nie widać :<
Więcej nie otwieram 👿
ja mam piata pinate. moge gdzies zobaczyc pinaty moich znajomych? albo te, ktore do tej pory otworzylam?
na COM jak byly skrzynie to wyklikalam 5 HoP i dostalam same smieci...
na PL kliknelam jedynego jakiego mialam i dostalam Zestaw Hery, akurat byl mi potrzebny xD
ja miałam 6 RO, otworzyłam i wygrałam tylko ZJ i ZP 🤔, trzeba mieć po prostu szczęście.