Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....
w Rzecznej byłam kilka razy jako widz, więc nie wiem na ile moje uwagi Ci się przydadzą; parkur i od razu obok rozprężalnia są na dużym trawiastym placu; znasz Rzeczną? to ten duży teren za bramą wyjazdową po lewej stronie, obok z taką wiatą/trybuną/budką sędziowską 😉
Z tego co widziałam podłoże dobre, trawiaste, jak wejdziesz w galerię SK Rzeczna-relacje z zawodów, to zobaczysz podłoże parkuru, a takie samo jest na rozprężalni.
Czyli trawa plus trawa tak generalnie. Nie powinno byc tragedii.
Gdzie znajde propozycje BB, bo szukam bezskutecznie ??
Nie ma jeszcze ??
Klami, sa gdzies na bank, chyba Ktosia wrzucila je w jakims watku nawet
Klami, sa ogólnoposkie propozycje na stronie BB i na stronie PZJ,pisze z telefonu,jak nie znajdziesz,to wrzuce potem.
edit: zadzownie do Krzysia i zapytam kiedy będą propozycje regionalek.
nie mam dobrych wieści...BB prawdopodobnie wycofa się z ZR,chyba,że na CSN zgłosi się nie więcej niż 70-85 koni.
mają 120-150 max boksów i chcą,żeby było komfortowo.....
Szkoda.. W każdym razie dzieki wielkie za sprawdzenie tematu. :kwiatek:
Słyszałam, że ktoś im powiedział, że kwarc trzeba używać, bo coś tam się z nim dzieje, więc teraz przed csio robią towarzyskie i nawet pozwalają pensjonariuszom wjeżdżać na "święty plac", normalnie szał 😁
tak, czasami otwierają 😀 ale zdarza się to raz na miesiąc :/ w sumie, lepsze to niż nic. W zeszłym roku jak powiesili cennik wjazdów to chyba nikt nie skorzystał.
jak ja raz widziałam, to chcieli jakąś stówę za 15 min 😂
dokładnie! Chyba im się coś wtedy pomyliło. Strasznie drogo było. Ale postęp widać 😉
Słuchajcie, czy ktoś robił może przelew na jakieś zawody w BB? Próbuję zrobić, ale wyskakuje mi ostrzeżenie, że zły numer konta... a we wszystkich propozycjach podany jest ten sam numer.
Ktoś jedzie na te zawody co organizuje Zabookuj.eu? Te:
www.zawody.zabookuj.eu? Ktoś robi zdjęcia? 👀
moje dzieciaki będą startować bo mamy jakieś niecałe 2km od domu do tej stajni. Ale to dopiero za miesiąc.
Też chyba przyjadę 🙂 Jedzie ktoś od Was L albo P?
nie wszyscy LL i kucyk mini.
To są zawody u nas w stajni 😉 Zdjęcia będą z zabookuj i pewnie od różnych innych ludzi, którzy przyjadą : )
Aszka, to do zobaczenia 😉 a właściwie pani Aszko 🙂
Bedą zawody regionalne w Białym Borze, na pewno 2 dniowe,może 3 dniowe, przy CSN od 29.06 do 01.06.
Fajnie, że BB jednak bedzie. Juz sie bałam, że nastepne zawody na północy to dopiero kolejne Stado.
Qaida, mają podany zły numer konta w propozycjach, chyba, że już zmienili...
Młoda., Dzięki, już wiem 😉 może się komuś przyda, to przelew należy robić na nr konta podany w propozycjach na MP-C
Klami, z tego co wiem bardzo ciekawe zawody odbędą sie bodajże 23 w.boroszewie.
Co prawda towarzyskie, ale do N klasy włącznie .
...ale towarzyskie zawody nie dają oczek,a Klami chyba chciała zacząć już jeździć je łapać? 😉
myślałam że póki co jeszcze L P śmiga ... jak już N to faktycznie nie ma po co tam jechać 🙂
Buuuuu. Nasza wycieczka do BB pod dużym znakiem zapytania. Chyba, że mi sie koń jakoś teleportuje na miejsce.
Nie jedzie ktos do BB z wolnym miejscem dla grzecznego ogiera w transporcie ??
Ktoś, 😉
deb, nasza sytuacja jest bardzo "mobilna" i zalezna od wielu aspektów. Zreszta chyba wiesz co mam na mysli konkretniej. Jak w Boroszewie dobre podłoże (nigdy tam nie byłam) to może i wpadniemy coby po prostu poskakac w obcym terenie.
Klami, byc moze ja.pogadamyw Kwiekach 😉
Ktoś, oooo robisz mi duuużą nadzieje.
Pytanie też jak to finansowo wygląda z BB. Wpisowe opłaty i takie tam. Musze zobaczyc czy podołam tak w sumie.
Kojarzycie może kogoś w 3miescie, kto wypożycza koniowóz (taki na 2-3 konie)?
czy są już propozycje lipcowych zawodów w Starogardzie Gdańskim ?
RioBrawo, na razie to chyba jeszcze nawet nikt oficjalnie nie podał terminu.
Osobiscie mam nadzieje, że plotki o ostatnim weekendzie lipca sie nie sprawdzą. Chciałabym pojechać, ale wtedy wypadłyby pomiedzy BB a Damaszką. Czyli lipa, weekend w weekend startowac nie bede.