Jak to jest z postarzaniem boskich koni? Bo Marsa postarzyć punktami nie mogę i zastanawiam się, czy jakbym dała mu OM, to też by nie działały?
boskich chyba nie można, dzikie za to tak.
zbiera ktoś chmurki? mam do oddania na pl za coś na com, najlepiej coś z posejdona, muśnięcie lub piętę 🙂
z kart za logowanie dwa srebrne duble 👿
ceny kart na sprzedazach sa niemozliwe 😵
ja zbieram :kwiatek:
calore mam coś takiego:
Poseidon's Horseshoes
x 1
Croesus' Fortune
x 1
Bonus Pack
x 1
z miłą chęcią pozbędę się 5żywiołu 3 kupony do negocjacji 🙂
na com jest Piniata :P i mozna wygrać Jupitera *.*
to wystaw podkowy na xofkate 🙂 i podaj nick na pl 🙂
MiyakoKuchiki
wysyłam zaproszenie na com 🙂
podkowy wystawione i czekają na odbiór ^^
wiem wiem, ale nie mogę dzisiaj odebrać, jutro dopiero 😉
nowa akcja na COM!
The Piñatas! - 4th June 2012
Please welcome the Piñatas on Howrse! You have until the 20th of June to open all twenty Piñatas a get plenty of cool gifts!
Until the 20th of June at noon game time, you can open your Piñatas on Howrse!
The aim of the game is to smash open all of the twenty Piñatas to gather the gifts they contain by clicking on them.
How can you smash a Piñata?
You can click on the Piñata
Your friends can click on your Piñata
By completing the objectives each Piñata offers to gather extra points and/or bonuses
Each Piñata can offer you between 1 and 3 objectives to complete to earn bonuses.
The bonuses help you gather valuable rewards that make opening the Piñatas easier.
For instance :
*Allowing you to click on a Piñata more often
*Giving you more clicks
*Getting more help from friends
*...
You aren't required to complete all the objectives for a Piñata to open it and attack the next one.
However the bonuses earned when completing the objectives can really make the task easier.
For more details about this contest we strongly recommend to take a look at the Contest Page.
And also at the Piñata topic available in the Event forum containing some in depth explanations.
We hope you'll enjoy opening your Piñatas!
The Howrse Team
Facella, bardzo bym prosiła po polsku, chociaż w przybliżeniu, bo ja jestem starej daty 🙂 i angielskiego niestety nie kumam, trzeba jakieś konie kupować? czy coś zbierać?
no spoko, już trzecia osoba o tym pisze. generalnie to trzeba klikać na obrazek piniaty i robić zadania (typu wyczyść konia, pogratuluj graczowi). za jedno kliknięcie jest jeden punkt. mogą też klikać znajomi, tylko trzeba wysłać prośbę, która kosztuje 200eq. do pierwszej piniaty potrzeba 2 kliknięcia, do drugiej 4. do trzeciej dojdę za 2 godziny 😉 NIE TRZEBA nic zbierać.
calore, dzięki i jeszcze jedno naiwne pytanie: co to jest piniaty? 🙂
To takie coś w co dzieci biją kijkami i jak rozbiją to wysypują się cukierki czy coś.
normalnie to jest takie zwierzątko ze słodyczami w środku, a na howrse to obrazek takiego zwierzątka z nagrodami 😉
pinata to taki stworek z kartonu? czy czegostam, w srodku sa cukierki czy inne slodycze i na przyjeciach urodzinowych rozbija sie takie cos kijem baseballowym badz czymkolwiek. i to ma byc zabawa.
a teraz uwaga bawie sie w tlumacza:
Powitajcie pinaty na howrse! macie czas do 20.06. zeby otworzyc wszystkie 20 pinat, zawierajacych swietne prezenty!
Do 20.06. do godz. 12. mozecie otwierac swoje pinaty na howrse!
tu nie wiem dokladnie, mniej wiecej mowia o tym, ze zabawa polega na otwarciu wszystkich 20 pinat poprzez klikanie na nie.
Jak uzyc(?) otworzyc(?) pinate?
klikajac na nia
twoi znajomi na nia klikaja
wypelniajac zadania przypisane kazdej pinacie aby zdobyc dodatkowe punkty i/lub bonusy
kazda pinata ma przypisane od 1 do 3 zadan do wypelnienia, aby zdobyc bonusy
bonusy gwarantuja cenne nagrody pozwalajace otwierac pinaty latwiej
dla przykladu:
pozwalaja ci klikac na pinaty czesciej
pozwalaja ci na wiecej klikniec
zwiekszaja pomoc przyjaciol
nie musisz wykonac wszystkich zadan aby moc otworzyc pinate i zabrac sie za nastapna
jednak zdobyte bonusy pomoga ci ulatwic otwieranie pinat
po wiecej szczegolow... watek na forum... pozdrawiamy, howrse
Dzisiaj za logowanie diamentowa <3
edit. Mam koniucha <3 i znów już 3 zestaw bonusowy 🙂
a ja znowu srebrne i brazowe duble. i kart na CR juz nie ma, a mialy byc do 12 👿
doczytalam na COM ze za zebranie 20 pinat mozna dostac Jupitera.
do 10 były karty 😉
mi przez moją głupotę brakuje 3 diamentowych, bo nie doczytałam że ta z laską Hermesa nie może zostać podwojona ... tak brakowałoby mi 2 ...
Pozapraszajcie mnie do znajomych na com to poklikam wam na Piniaty. Nick flygirl 🙂
Ja też zapraszam, nick CzarownicaSa 🙂
pozapraszałam 😉
jak coś to mnie też możecie zapraszać nick wabankowa 🙂
Odklikałam Pinaty znajomym, których miałam 🙂 Zostało mi jeszcze jedno kliknięcie do otwarcia kolejnej, pomoże ktoś? :kwiatek:
Dziewczyny, wysłałam zaproszenia z sisisax3.
Hej 😉 powysyłacie mi zaproszenia na int na iguhh? 😉
jeszcze jedno kliknięcie i mam piniatę, klikać klikać 😉