Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
01 czerwca 2012 20:47
Jest taka choroba, która powoduje nadnaturalny rozrost piersi, ale nie mogę znaleźć jej definicji. Na pewno istnieje coś takiego jak ginekomastia, ale to dotyka chyba głównie mężczyzn.
wątek zamknięty
derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
01 czerwca 2012 20:51
A wyobraźcie ją sobie jeszcze z tymi gigant-piersiami w 8 m-c ciąży  😂

zwisałyby jej do kolan więc zimą zaoszczędziłaby na futerko xD
wątek zamknięty
nie zmniejsza, bo może wciąż chce byc aktualną rekordzistką guinessa? :P
wątek zamknięty
blackmare   ,,Pracuj nad sobą a z koniem się baw"
02 czerwca 2012 18:28
wątek zamknięty
Odpowiedź "elżunia kielce" -  😵 😵 😵 😵 😵 😵
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
02 czerwca 2012 19:40
elżunia jest dooobra  😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
wątek zamknięty
Hipp   Hipster Hippoland
02 czerwca 2012 21:45
25.000 na tydzień <3 Ahh...,,moja mama nie wiedziała że się urodzę" brzmi trochę jakby była nieplanowana  😁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
byyyło już dość dawno 😀 przyznała się gdzieś, że to prowokacja 🙂
wątek zamknięty
bulwers komentujących jest największym kwiatkiem xD
wątek zamknięty
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
03 czerwca 2012 11:20
wątek zamknięty
http://forum.galopuje.pl/f,czarna-wodza-dobre-rozwiazanie-czy-zabijanie-wiezi-zaufania,84339,0.html#   <3

edit. usunęli wątek 🙁 A szkoda bo qniareczka loffciająca konisie pisała o czarnej wodzy, że to mordowanie i bicie konia 🙁
wątek zamknięty
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
03 czerwca 2012 19:44
http://forum.galopuje.pl/f,czarna-wodza-dobre-rozwiazanie-czy-zabijanie-wiezi-zaufania,84339,0.html#   <3

edit. usunęli wątek 🙁 A szkoda bo qniareczka loffciająca konisie pisała o czarnej wodzy, że to mordowanie i bicie konia 🙁

Może to ona zakładała ten wątek dzisiaj na re-volcie  😉 Nawet o tej samej nazwie  😂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
04 czerwca 2012 19:04
To się raczej za ciekawie nie skończyło.. Gratulacje dla niej takiego " genialnego " pomysłu ... 😵
wątek zamknięty
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
04 czerwca 2012 19:20
szkoda ze takie kretyństwo ma u siebie 2 konie które znałam... :/
wątek zamknięty
Może zapanuje nad swoją głupotą, jak pewnego pięknego dnia zostanie przygnieciona przez konia, który stracił równowagę (oby tylko bez szkody dla zwierzaka).
wątek zamknięty
blackmare   ,,Pracuj nad sobą a z koniem się baw"
04 czerwca 2012 20:10
Kolejna qniareczka z Olsztyna ?  😵
Mimo, że mieszkam w okolicach od urodzenia to nie mam pojęcia gdzie jest ta ich ,,stajnia"...  👀
wątek zamknięty
własnie dzis wróciłam z pracy z Olsztyna (dokładnie okolice), a widziałam, że dziewczyna 23.06 jedzie na zawody i ja prawdopodobnie na nich będę, a jak dobrze pójdzie to i wystartuje, więc będę obserwować  😁
wątek zamknięty
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
04 czerwca 2012 22:06
Część ma zdjęć z Bałd.
Ogr hucuł to Ori, należał(należ, nie wiem jak kiedyś do Pani Gosi - z Kortowa będziecie kojarzyć).
Może zmyśla, bo średnio widzę że klucha będzie skakał  😁
Mnie zastanawia ile ma lat, bo cudowne byki strzela  💃
wątek zamknięty

wszystko pieknie, ladnie  bla bla bla.. w minucie 3:17 zaczyna sie klus.. czy on nie jest kulawy? co ten kon robi z glowa? ;s
wątek zamknięty
kulawizna od wędzidłowa?
wątek zamknięty
Eee tam się czepiacie  🤬  Dobrze, że trochę kulawy, przynajmniej daleko z nią nie ucieknie  😁
wątek zamknięty

wątek zamknięty
liberian_girl[/b] było.
wątek zamknięty
własnie dzis wróciłam z pracy z Olsztyna (dokładnie okolice), a widziałam, że dziewczyna 23.06 jedzie na zawody i ja prawdopodobnie na nich będę, a jak dobrze pójdzie to i wystartuje, więc będę obserwować  😁

Pewnie też będę na tych zawodach,więc bede szukać tej pary  🏇
wątek zamknięty

wszystko pieknie, ladnie  bla bla bla.. w minucie 3:17 zaczyna sie klus.. czy on nie jest kulawy? co ten kon robi z glowa? ;s

pomijajac, ze nie wiem gdzie tu jest kwiatek z fotobloga a na filmiki jest inny watek, to zobacz sobie jakie kucie ma ten kon. tak sie konia bez powodu nie kuje, z cala pewnoscia ma walniete nogi. nie wiem dlaczego, ale on przodem kroczy, nie klusuje, wiec glowa nadrabia, jak np TWH.
wątek zamknięty

co to wytok DIY ze sznurka?  🤔 Nie żeby był za krótki.
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
06 czerwca 2012 21:05
Bo to taki "wytok samozbierający"- Zapinasz krótko i koń z łbem przy klacie, znaczy "zebrany" chciałam napisać 🙇
wątek zamknięty
- chyba tylko siodło nie jest niebieskie , a ten róg słodko wygląda  💃

- ten chłopczyk na dole nie jest różowy  🤔wirek: nie pasuje do tych dziewczynek  🤣

niektórzy żyją w innym świecie... 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.