kącik skoków

Dramka - na Legii zawody nie odwołane, własnie rozmawiałam z mężem i jak na razie  są ale wiadomo leje
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
01 czerwca 2012 08:23
RioBrawo, nie,lecę dziś do Strzegomia 😉

domiwa jest,z tego co pamiętam z re-voltowiczów...i Zapnij się,ale jej na forum to wieki nie było 😉
RioBrawo, Jest też nasza ekipa, na pewno Klami i może xxagaxx. Pisać do nich, na pewno będą zaglądać na foruim 😀
Dramka - na Legii zawody nie odwołane, własnie rozmawiałam z mężem i jak na razie  są ale wiadomo leje

Rozprężają się. Marcin startuje o 11  😅
[quote author=maxowa link=topic=18.msg1417098#msg1417098 date=1338535154]

Rozprężają się. Marcin startuje o 11  😅
[/quote]

noooo 🙂 aczkolwiek może niech już nie pada  tam 😲
Fota z rozprężalni  😀
Nie wiem czy w odpowiednim wątku pytam, ale innego pasującego znaleźć nie mogę, a sprawa nie wygląda mi na DIY. Jeśli tak jest proszę o przeniesieniu postu.

Znalazłam na jakimś blogu takie zdjęcie

i zastanawiam się gdzie można takie stojaki kupić? I ile mogą kosztować?Wydają mi się funkcjonalne 🙂
Może ktoś się z takimi spotkał?
.
Vanilka, dzięki 🙂 To chyba ten sam. Szkoda, że taki drogi..
W ndz będę na Legii na 100%, może i jutro się uda. Wybiera się ktoś?
W kalendarzu PomZJ nie są wymienione ZR-B w Starogardzie Gdańskim, które podobno ( tak słyszałam) mają się odbyć jeszcze w czerwcu; podobno w tej samej dacie, w której rozgrywane są ZR w SK Rzeczna tj. 23.06. Czy ktoś coś wie?
Ktoś jak tam w Strzegomiu?
W ndz będę na Legii na 100%, może i jutro się uda. Wybiera się ktoś?

byłam dzisiaj i w piątek  😀
RioBrawo, z tego co mi wiadomo to nastepne zawody w Stadzie bedą dopiero w lipcu.
deborah   koń by się uśmiał...
03 czerwca 2012 20:56
wieść gminna niesie że jednak mają być tydzień przed damaszką.
Serio ? Ja jeszcze dziś w trakcie konkursów słyszałam ze strony "oficjalnych" o lipcu.
A Damaszka kiedy? Bo w kalendarzu pom zj dopiero na początku sierpnia.
czas sie pochwalic, bo Pani Kasia robi najladniejsze fotki na swiecie 😉 moje dzieci
foto: Katarzyna Boryna, www.katarzynaboryna.pl

06 czerwca 2012 08:43
ciekawska, super!

wybierasz sie do BB na CSN? widzimy się? 🙂

i skąd masz taka piekna koszulę?
ciekawska ale masz dzieci!! Bomba!

Ktoś wygląda jak hooksowa 😉
teraz Jaszkowo i dalej wlasnie chce ten BB odwiedzic, wiec mysle, ze sie widzimy! 😅
a koszulka, dzieki, gdzie w necie kupilam 🙂
xxagaxx, zeby nie bylo, ja je tylko wychowuje i jezdze, moje osobiste nie sa 😉
06 czerwca 2012 08:51
ciekawska, nie liczy się kto zrobił,liczy się kto wychowuje 🙂

jak wszystko pójdzie tak jak planuje,to siedzę w BB od wkkw po skoki 🤣 jakies wakacje mi tez się należą 🙂
a ja nie wiem, co to sa wakacje.  🙄
ale skokowy weekend w tak klimatycznym miejscu jak BB to moze byc cos fajnego i relaksujacego, wiec kurcze, mam nadzieje, ze uda mi sie tam pojechac
Ciekawska jakie konkursy jedziesz w Jaszkowie? Prawdopodobnie wlece pofocić troche  😉
ciekawska, po co na parkur zakłada się ciemne okulary?
06 czerwca 2012 10:35
Perlica, jak kwarc odbija słońce,to można oślepnąć 😉
Ktoś, dzięks  :kwiatek:

To tłumaczy pewnie dlaczego mój koń na każdym prawie zdjęciu konkursowym miał zamknięte oczy 😁
no wlasnie.. zawsze jest cos za cos, konie maja super warunki do skokow, ale tez dostaja po oczach na kwarcu w takim sloncu.

baffinka, N i Mala Runde, tylko nie cykaj na duzym rowie, bo mialam tam ostatnio pewne problemy ;P
🚫 ciekawska, co to za koszula?  😍
no wlasnie.. zawsze jest cos za cos, konie maja super warunki do skokow, ale tez dostaja po oczach na kwarcu w takim sloncu.

u nas w machnicach, na dosc specyficznym parkurze (parkur otoczony jest jakby walem, znajduje sie w zaglebieniu) kwarcowym, czesto sa takie sytuacje, ze we wszystkich konkursach na przeszkodzie stojacej pod slonce, niby nie szczegolnie trudnej duzo koni robi odmowy, ba, czesc wgalopowuje w nia, w ogole sie nie odbija. mi sie wydaje, ze one czesto jej nie widza, bo kwarc tak odbija slonce. to mozliwe?
tylko nie cykaj na duzym rowie, bo mialam tam ostatnio pewne problemy ;P

nic nie mogę obiecać  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się