caroline pokazała kilka białych czapraków . zainteresował mnie ten przy którym napisała `IW - moim zdaniem sliczne, nie wiem jak z jakoscia (podejrzewam, ze niezle ), ale zdecydowanie robia wrazenie ` szukałam go ale nie mogę znaleźć mógłby ktoś podać mi firmę lub link do tego czapraka . dzięki z góry 😀
to są czapraki Isabell Werth są chociażby tu:http://www.gnl.pl/czaprak-waldhausen-luxe-p-2337.html tylko, ze na nich nie ma wyhaftowanego logo a na tym co wstawiła caroline widać ktoś dał do wyhaftowania i tam jest 😎
Efka rozglądam się delikatnie za czymś ze złotymi/beżowymi/jasnobrązowymi akcentami i to musi być padem/ padopodobnym 😉
rozumiem Cię doskonale hihi ja na pewno rozejrzę się za beżowym/kremowym padem na wiosnę, będę też polować na biały (najlepiej dwa od razu - na zawody, bo sezon nadciąga...)
Mój IW, dokładnie taki jak na focie, tylko brąz, właśnie się przetarł od łydki... Szczerze mówiąc zawiodłam się, bo to nie jest stary czaprak, spodziewałam się, że dłużej posłuży.
Niestety, mój granacik IW też się przetarł, dość mocno po niecałym roku używania. Może to kwestia tego, że jednak go ciurałam trochę i wyblakło mu się od słońca. Fakt jest faktem też, że jeździłam go, gdy moje łydki żyły własnym życiem... ;-)
ciska ostry róż 🙂 Sami ładnie wygląda w tym zestawie, ale sam w sobie kolor mi się nie podoba. Za mocny 😉 przyznam się szczerze, że przez Klami i jej komplet E-S i przez Ciebie i Sznurkę i wasze Anky zamówiłam różowe (ale jasne bardzo) owijki do czapraka brązowego z różową lamówką. Na cały różowy zestaw jeszcze nie jestem gotowa, ale zobaczymy jak będą wyglądać owijki 🙂
Lagina, Manta bardzo elegancko i z klasą. Podoba mi się Ciska obłęd.. zestaw - marzenie, Świetny jest ten róż indyjski, wygląda przebosko. Od paru tygodni łamię się nad nim, macałam go na żywo i kusi mnie bardzo 😜 nie wiem czy wytrzmam, bo leczę się ze szmatoholizmu, ale ten ES jest taki piękny, aż boli
hh ja mam ale mu (jej) tego nie zrobię, w sumie szukam odznaczającego się koloru ale chyba nie aż tak i mimo, że całkiem sympatycznie konik w tym wygląda to jednak ja chyba nie jestem jeszcze gotowa na taki różyk🙂