Końska rewia mody cz. 3

caroline pokazała kilka białych czapraków . zainteresował mnie ten przy którym napisała `IW - moim zdaniem sliczne, nie wiem jak z jakoscia (podejrzewam, ze niezle ), ale zdecydowanie robia wrazenie ` szukałam go ale nie mogę znaleźć mógłby ktoś podać mi firmę lub link do tego czapraka .  dzięki z góry  😀
wątek zamknięty
to są czapraki Isabell Werth
są chociażby tu:http://www.gnl.pl/czaprak-waldhausen-luxe-p-2337.html
tylko, ze na nich nie ma wyhaftowanego logo a na tym co wstawiła caroline widać ktoś dał do wyhaftowania i tam jest  😎
wątek zamknięty
W zeszłym tygodniu było ich dużo na Ebayu niemieckim. Właśnie takich z haftem.
wątek zamknięty
*Ciaja* ślicznie 🙂 ten niciak jest stworzony dla kasztanów.

P.S. miło Cię widzieć!
wątek zamknięty
Efka rozglądam się delikatnie za czymś ze złotymi/beżowymi/jasnobrązowymi akcentami i to musi być padem/ padopodobnym 😉
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
08 stycznia 2009 09:49
Efka rozglądam się delikatnie za czymś ze złotymi/beżowymi/jasnobrązowymi akcentami i to musi być padem/ padopodobnym 😉

rozumiem Cię doskonale hihi ja na pewno rozejrzę się za beżowym/kremowym padem na wiosnę, będę też polować na biały (najlepiej dwa od razu - na zawody, bo sezon nadciąga...)
wątek zamknięty
Mój IW, dokładnie taki jak na focie, tylko brąz, właśnie się przetarł od łydki... Szczerze mówiąc zawiodłam się, bo to nie jest stary czaprak, spodziewałam się, że dłużej posłuży.
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
08 stycznia 2009 11:40
Niestety, mój granacik IW też się przetarł, dość mocno po niecałym roku używania.
Może to kwestia tego, że jednak go ciurałam trochę i wyblakło mu się od słońca.
Fakt jest faktem też, że jeździłam go, gdy moje łydki żyły własnym życiem... ;-)
wątek zamknięty
a ja mam już 1.5 roku i nadal żyje  😀
wątek zamknięty
ma ktos moze toffi, kawa, kawa z mlekiem, karmel i tego typu kolory czaprak+owijki na koniu gniatym/kasztanie była bym wdzieczna 🙂
wątek zamknięty
Chyba    Laguna ma toffe na cyronie z owijami 😉
wątek zamknięty
Wprawdzie nie na Cyronie tylko Legato, ale mam 😉 😀

wątek zamknięty
W takim razie przepraszam za pomyłkę 🙂
wątek zamknięty
Sami dzis nie chciała  współpracowac ani przy zawijaniu  ani przy robieniu zdjęc ale jedno wstawie  😉
wątek zamknięty
oo matko :P Różowy koń xD
wątek zamknięty
nadaje się do akcji "Bądź widoczny na drodze"  😉
wątek zamknięty
ciska slicznie w rozo wyglada 😉
wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
10 stycznia 2009 18:20
Ciska - świetny komplecik! Cudny kolor =) myślałam nad takim kolorem dla "mojej", ale nie wiem czy to dobry pomysł dla kasztana =)

a tu rude w b.jasnym beżu

wątek zamknięty
ja mam kasztana i tez mam zamiar ją w to ubrac  😁

mi sie tam kolor podoba : P
wątek zamknięty
O matko Ciska jak on wali po oczach  😁
wątek zamknięty
ciska  ale na karym byłby normalnie szał cial !  😁 😜
a gdyby kolor był mniej rażący i taki ''spokojniejszy'' to bym sobie kupiła...  😁 😀
wątek zamknięty
hahaha  karego nie mam do dyspozycji :P

no kolor jest wyrazisty  🤣
wątek zamknięty
ciska ostry róż 🙂 Sami ładnie wygląda w tym zestawie, ale sam w sobie kolor mi się nie podoba. Za mocny  😉
przyznam się szczerze, że przez Klami i jej komplet E-S i przez Ciebie i Sznurkę i wasze Anky zamówiłam różowe (ale jasne bardzo) owijki do czapraka brązowego z różową lamówką. Na cały różowy zestaw jeszcze nie jestem gotowa, ale zobaczymy jak będą wyglądać owijki 🙂
wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
10 stycznia 2009 18:36
ja mam kasztana i tez mam zamiar ją w to ubrac  😁

więc czekam na fotki =)
wątek zamknięty
Lagina, Manta bardzo elegancko i z klasą. Podoba mi się
Ciska obłęd.. zestaw - marzenie, Świetny jest ten róż indyjski, wygląda przebosko. Od paru tygodni łamię się nad nim, macałam go na żywo i kusi mnie bardzo  😜 nie wiem czy wytrzmam, bo leczę się ze szmatoholizmu, ale ten ES jest taki piękny, aż boli
wątek zamknięty
hahaha  karego nie mam do dyspozycji :P

hh ja mam ale mu (jej) tego nie zrobię, w sumie szukam odznaczającego się koloru ale chyba nie aż tak i mimo, że całkiem sympatycznie konik w tym wygląda to jednak  ja chyba nie jestem jeszcze gotowa na taki różyk🙂
wątek zamknięty
ciska- cuuuudownie wyglada !  😜

A tutaj (nie)całkiem poważny facet w różu.  😉

[trochę blado wyszło zdjęcie, normalnie jest bardziej różowy]
wątek zamknięty
ale pięknie ! 😍
wątek zamknięty
mi się marzy taki padzik w rózu, taki jak odcien owijek Agi..  😍
wątek zamknięty
Ciska jak dla mnie szał ciał 😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.