Howrse gra :)

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
29 maja 2012 08:41
Zaczęłam korzystać ze SponsorPay. Po jakim czasie pojawiają się diamenty?  🤔
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
29 maja 2012 09:05
Mam na wymianę z COM na PL (do negocjacji):
Kupon x1
Diamond x 10 (mogę kupić za to wybrany przedmiot z CR)
Croesus' Fortune x 2
Black Orchid x 2
Pandora's Box x 2
Achilles' Heel x 1
Bonus Pack x 1 (tylko na Zestaw bonusowy)
Water of Youth x 1
Nyx Pack x 1 (tylko na Nyksa)
Apollo's Lyre x 1
Artemis' Arrow x 1
Poseidon's Horseshoes x 1
Chętnie na RO, Łzy Afrodyty, Klepsydry Kronosa

Podbijam  😉
29 maja 2012 11:24
Nie mogę wymienić kart  🤔 Mam diamenty na wymianę, nic nie wymieniałam w tym tygodniu, a pomimo tego obok kart "powtórkowych"(nieaktywowanych) nie wyświetla mi się "zmień"  🤔
Bo coś się spsuło. Już naprawiają :P
29 maja 2012 11:29
Uff... 😀
No właśnie też się tym wystraszyłam i miałam tu pisać, ale doczytałam
ufff
CzarownicaSa diamenty pojawiają się różnie, czasem są po 2-3 min, czasem trzeba czekać naprawdę długo. części w ogóle nie ma  🤔 trochę to denerwujące...
29 maja 2012 12:29
Właśnie się zorientowałam 🙂 Nie jest źle, wypełniłam kilka ankiet i mam już 26 diamentów 😀 Na razie mi wystarczy :> Ale właśnie jak na złość nie mogę kart wymienić... noc nic, pozostaje czekać 😉
Powinny być jeszcze raz zestawy kart do kupienia. na com były, więc trzymam na to 😉
weszły albo mają wejść też jakieś nowe zasady dotyczące startów boskich koni w zawodach (z tego co zrozumiałam to będzie mógł startować tylko raz dziennie w zawodach dla normalnych koni, więcej razy w zarezerwowanych tylko dla boskich, ale za to zarobi 5x więcej equus), łatwiejsze wyszukiwanie maści ze ZJ. Takie pierdoły  😉 a i jeszcze 10 koni najlepszych w Grand Prix w danym tygodniu będzie mogło otrzymywać gratulacje na swoich stronach, ceny kotów i jaskółek będą stałe. Jakbym źle zrozumiała coś to proszę o skorygowanie  😀
edit: wymiany będą mogły być do 300 tys, a nie jak do tej pory 200 tys, jakieś ułatwienie w zapraszaniu znajomych, zmiana nazw nawozów  😀
dlaczego od 2 dni nie mogę wymienić złotych kart??  😤
Ja też nie mogę, ale doszłam do wniosku, że skoro mam już skompletowane wszystkie złote, to nie ma na co wymieniać... coś w ten deseń, nie umiem tego lepiej ująć  🤣
zawsze może się przytrafić fajna dodatkowa rzecz np ro
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
30 maja 2012 14:43
A ja tych ankiet za diamenty nadal nie mogę ogarnąć. Poddaję się  🤣
😀

z tym, że kuponów mam obecnie siedem bo wydałam na karty durna ja 🙁

Zaakceptowałeś/aś wymianę przedmiotu. Do Twojego konta dodano: 1 x Objęcia Morfeusza!
Twój koń: Potomkini został sprzedany dla gracza: Ada 879 za 500 oraz 3 kupony.
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Objęcia Morfeusza!
Przyjęto 2 x Różdżka Płodności od czeszka!
Zapłacono ci 240 za pracę jako rymarz.
29 maja 2012
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Objęcia Morfeusza!
Przyjęto 1 x Różdżka Płodności od calore!
28 maja 2012
Twój koń: bez rogu został sprzedany dla gracza: quferek za 500 oraz 1 kupon.
Twój koń: ṃαɾεṉģø αṃøɾε ♡ został sprzedany dla gracza: sewen77 za 18 000 oraz 1 kupon.
Twój koń: Brazil Beat został sprzedany dla gracza: jdmmdc za 8 000 oraz 2 kupony.
Jeden z twoich starych koni zmarł i twoje konto zostało zasilone kuponem abyś mógł kontynuować grę.
Twój koń una 718.66/wabankowa, który zmarł w wieku 30 lat, odszedł do końskiego nieba.
Twój koń una 718.66/wabankowa odszedł w wieku 30 lat.
Twój koń: Silver Sound ♡ został sprzedany dla gracza: quferek za 500 oraz 3 kupony.
Więc chyba oficjalnie trzeba pożegnać się z Wami i z tym wątkiem.  🙁 Niestety ktoś mi skasował konto 🤔

Więc powodzenia i uważajcie na swoje konta 😉
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
30 maja 2012 21:46
chyba sobie żartujesz? o.O
no bez jaj co za hołota  🤔zczeka:
nie da sie tego odkręcić? zgłosić na kontakt czy coś?
a nie skasowali ci obu kont? może to za multikonto? może teraz ostrzej karzą?
Nie żartuje, moje konto ktoś skasował 😕 Sprawę zgłosiłam na kontakt tak jak mówiła mi liberian_girl, czyli nasz Hodowca 💘 Ogólnie jak już konto skasowane, to mi go nie przywrócą, niestety. 🙄

calore, jak bym dostała bana, wszyscy by na pw nie dostali, że nie korzystam już z howrse 😉 a także przy logowaniu bym miała info o banie 😉
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
30 maja 2012 21:52
a współdzieliłaś z kimś konto?
masakra :/
aa, ok, zdziwiło mnie, że oba ktoś skasował. dziwna sprawa.
wczoraj na 5 pokryć -2 klaczki rożki 🙂
dziś na 3 pokryćia - 1klaczka i jeden ogierek rożek  🏇 🏇
calore, hugg sama usunęłam 😉
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
30 maja 2012 21:57
Miyako, stażu itp nie odnowią :/

Dunkaa, jak chcesz się jeszcze pobawić to mam jedno konto, mocno zapuszczone co prawda, za to ze sporym stażem ponad 140 dni 👀
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
30 maja 2012 21:58
i to jest wkurzające, a nic na serwerze nie zostaje w pamięci?  👀
Niee, dziękuje dziewczyny :kwiatek: Raczej już kończę to wszystko 😉

Niestety, nic się raczej nie da zrobić 🙄
Córce mojej znajomej też ktoś skasował konto, prawdopodobnie włamał się, przerzucił co się dało na swoje, pokasował przyrostki i pozbył sie konta, bo dziewczyna chciała wejść pewnego dnia jak zwykle na grę i okazało sie że nie ma w co już grać 🤔. Szlag trafia, że takie hieny, nawet w grze potrafią napsuć komuś krwi.
Kogo mogę zaprosić do znajomych na com? :kwiatek:
flygirl, mnie, sisisax3.
Dunkaa - szok  🤔 jakbyś chciała to mogę oddać Ci konto które kupiłam od Siwej, są tam 3 grani, więc zawsze jakieś diamenty będziesz miała.
Niee, dziękuuje 😡
U mnie nikt nic nie przerzucił, ale wywalił achała źrebaka z najlepszym pg na sprzedaże za 500 eq i skila, także achała za 500..
A ja nieświadoma niczego, byłam wtedy w szkole. 🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się