Końska rewia mody cz.VI (2012)

ChingisChan   Always a step ahead! :)
29 maja 2012 18:24
Hmm... co to za rozmiar PVS? Pony VS? 🤔
wątek zamknięty
ChingisChan,  tak 😉
wątek zamknięty
29 maja 2012 18:35
No nie 😵. A już sobie zrobiłam nadzieję. :/
wątek zamknięty
ChingisChan, jakim?
wątek zamknięty
29 maja 2012 18:39
Ten niciak chodził za mną od dłuższego czasu 😁. Ale jak to pony...
Może ma ktoś porównanie normalnego bicolora i poniakowego? 🙂
wątek zamknięty
ChingisChan,  lepiej pokaż swoje siodło 😉 zalezy od długości ławek, wielkosci siedziska, wystawania i długości tybinki... 😉

też na tego niciaka choruje, i go kiedyś dopadnę! 🙂

New Generation będzie na pewno w GNL, dziewczyny pokazywały mi już daaawno katalog. kolory fajne, ale materiał, który z założenia miał nie łapać brudu, wygląda jak lateks😀
wątek zamknięty
ChingisChan mogę Ci pokazac jak DL full leży pod skokowką 17' niestety pony nie mam do porównania
wątek zamknięty
A czy mógłby mi ktoś dać porównanie Schockemohle Charity i Eskadrona Burgundy?
Bo znowu zaczął za mną chodzić, a już mam burgunda ..  😵
wątek zamknięty
kittajka   yellow power
29 maja 2012 20:29
huzarova, charity pierwszy od lewej u góry, zanim cotton i brillant burgundy
wątek zamknięty
29 maja 2012 20:58
Isabelle, moje 17,5 :/...

Azazu dzięki 🙂.
wątek zamknięty
kittajka, na Twoim zdjęciu jest champion, a nie charity.  😉
wątek zamknięty
akzzi, mi się podoba ale niespecjalnie wasze kolory 🙂
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny  :kwiatek:

Burza a no jak na razie klasyka okazuje się być nie naszymi kolorami... Do niej jednak pasują żywsze kolory, bo klasyczne ją "gaszą".
wątek zamknięty
Słuchajcie, a mnie sie nadarzyła wymiana mojej "kołderki" na :
brązowy stallion z granatową lamówką lub cotton wine/negro...

Tylko nie wiem czy ten wine nie be4dzie wygladał podobnie do mojego hkma 🤔
W czym jej lepiej?
oto obecny hkm:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
30 maja 2012 10:49
kittajka, ale przepiękne czerwienie masz 💘

palemka, w Wine byłoby fajnie, lepiej niż w tym hkm 🙂
wątek zamknięty
Livia tak mówisz? mnie sie ten wine całkiem podoba, tylko właśnie boję się że będzie podobnie 🤔
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
30 maja 2012 10:53
palemka, to jest jednak nieco inny odcień, moim zdaniem będzie lepszy 🙂 (choć może to dlatego, że ja po prostu choruję na ten kolor ostatnio 🙂😉
wątek zamknięty
palemka,  ten hkm jest chyba wszechstronny? wyglada brzydko, taki wystający z przodu 🙁 może tego hkm puść w swiat i wez wine?
wątek zamknięty
Isabelle tak, wszechstronny, ale ten wine też nie jest DL tylko byłby VSD, bo czyste ujezdżeniowe są na nią za wielkie 😉. Trochę mi szkoda sprzedawać tego hkma, bo to nasz pierwszy, i poza odpruwającą się lamówką w ok. popręgu nic mu nie dolega, am juz 3 lata 🙂
Ale jak nie sprzedam dziś mojej kołderki, to chyba się skuszę na tę wymianę na wine-dzięki Wam za pomoc :kwiatek:
wątek zamknięty
Witam wszystkich! 🙂 Mam taką ogromną prośbę do Was. Jeśli ktoś miałby zdjęcia konia w [size=10pt]padzie firmy York koloru różowego[/size], to byłabym niezmiernie wdzięczna, jeśli byście je tu wrzucili. 😉 Ciekawam, jak prezentuje się na konisku, a nigdzie nie mogę znaleźć. ;( Z góry dziękuję. 😉
wątek zamknięty
dziewczyny, dostanę jeszcze gdzieś brillanta burgundy vs? oczywiśćie ja to się zawsze zorientuję, że jakaś szmatka mi się podoba jak już ją ciężko dostać 😡
wątek zamknięty
izunia, myślę, że jak najbardziej tak.  🙂  IMO brillanty z tej kolekcji słabo schodzą.  🤣
wątek zamknięty

My precious.  😍
Do szokmola mam jeszcze nauszniki. Mój koń będzie najładniejszą rekreacyjną szkapą na przyszłotygodniowych zawodach.  💘
wątek zamknięty
Altiria jak ja nie lubię różu to ten czaprak to cuuuuudo  😍
czekamy na foty na koniu 😀
wątek zamknięty
Nekanowa, no właśnie szukam, szukam i nigdzie nie widzę 😡
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Altiria ten Szokomol za mną już chodzi i chodzi, ale widziałam już kilka używanych i kurde, zeby czaprak za tyle kasy tak się niszczył? Porażka. Ale kolorystycznie cudo!!
wątek zamknięty
Altiria, dziękuje bardzo, w koniku jest tylko dl a ja szukam vs, a w mustangu chociaż szukałam to nie widziałam  😵 chyba kłania się wizyta u okulisty. W każdym razie, dzięki Ci kobieto :kwiatek:
wątek zamknięty
Altiria, to jest Rosa? Przepiękny, już od dłuższego czasu za mną chodzi, ale jak był, to nie było kasy, jak jest kasa, to nie mogę nigdzie znaleźć  🙄
kittajka, a czy ten champion jest podobny kolorem do charity?
palemka, IMO w wine najfajniej będzie 😉
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
30 maja 2012 18:30
huzarova, trzymaj kasę, za około miesiąc forumowa fin robi zamówienie z ebaya, będziesz miała szansę go dorwać  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.