No właśnie jestem ciekawa, czy jak ktoś ma więcej niż 25 lat, to mógłby dostać tą zniżkę 25%? 👀 Może napisać do nich w tej sprawie... olek tak, tylko stacjonarny 😉
nie wiecie, czy Amigo szykuje jakieś promocje na dzień dziecka? znalazłam kupony z amigo, takie że jak się ich zbierze 5, to ma się 5% zniżki. one są jeszcze ważne?
Masz możliowość wpłaty przez 14 dni, więc spokojnie zdążysz. "10. W przypadku, gdy w ciągu 14 dni od daty potwierdzenia przez sprzedawcę dostępności zamówionych towarów, nie zostanie uregulowana płatność, amigo-konie.pl zastrzega sobie prawo do automatycznego anulowania zamówienia."
siwaa, gorzej jak sie bierze za pobraniem, bo mieszka sie na końcu świata gdzie wypłata przelewem nie przychodzi 😁 😜 a za pobraniem to do 2 dni sie czeka, cóż szkoda 😉
Preparaty z Absorbiny nie są tanie więc to niemożliwe. Poza tym mają problemy z nowymi przepisami i w tym roku raczej go nie będzie, chyba że ktoś ma z zeszłego roku kilka butelek.
[quote author=somebody link=topic=15196.msg1417006#msg1417006 date=1338500784] Poza tym mają problemy z nowymi przepisami i w tym roku raczej go nie będzie, chyba że ktoś ma z zeszłego roku kilka butelek.
Nie chcę zaczynać offa, ale ciekawe to co piszesz. Dlaczego? Spotkałam się już z brakiem tego środka na stanie. [/quote]
zajrzyj do wątku o preparatach owadobójczych - tam jest odpowiedź
Ogólnie dopuszczone są tylko preparaty na naturalnych składnikach. Reszta musi się dostosować do przepisów a to będzie trwało długo. Dokładnie nie wiem co jest powodem i nie chcę wprowadzić nikogo w błąd.
Powodem jest najpewniej chęć sięgnięcia do kieszeni podatnika 🙂 Przystosowanie polega na uiszczeniu odpowiedniej opłaty i odczekaniu, aż się wydarzą niezbędne biurokratyczne formalności. Nic więcej. Oczywiście wszędzie za granicą, w całej UE można sobie te preparaty na muchy normalnie kupować. A co 😉
podobno (plotka sklepowa) czekamy nie na zezwolenia, bo jakaś firma już ich nie dostała, tylko na polski rynek bedzie zmiana etykiet na coś w stylu... środek perfumujący do konia😀
[quote author=_Gaga link=topic=15196.msg1417084#msg1417084 date=1338534189] Dziwne - u nas "czarna" Absorbina bez problemu dostępna... przepraszam za off