kurcze chyba sobie zafunduje kucyka i bede dla niego ubranka robić.... na duzego nie mam cierpliwosci i mnie przeraza ogrom (a i koszta wieksze i pracy wiecej) ...no i funkcjonalne musi byc... ale taki mini szetland? jak lalka 😍
Frigg jeszcze strasznie się interesuje każdą derką-wącha, jak założę to sobie dziabnie- jakby sprawdzała czy szwy dobrze trzymają 😂 Na zimę mam w planie jeszcze kilka derek 😀 Tylko trzeba jakieś fajne kołderki znaleźć 😀 W sumie to dobrze mieć małego kopytnego 😀
cieciorka trzeba napisać do falbany. Do mnie również doszła koszulka, która została wczoraj wysłana, więc super szybko! Koszulka jest idealna i chcę jeszcze 😜 Kolor na zdjęciu lekko wyblakły, z rzeczywistości jest bardzo intensywna fuksja.
ja mam treningową 135. dzis/jutro pojade do stajni to wezme do mierzenia. moj kon wyrósł z niej zanim zalozylam, jesli twoj ma taka opcje, to lepiej zrob większą. nawet sporo. jak przymała to przeszkadza ( nie trzyma się), za duza nie szkodzi...
horse_art są z nadrukiem konia i bez. A co do derki to koń normalnie nosi derki 125, ale chcę zrobić 135 🙂 To jak możesz to ją pomierz bo ja i tak po niedzieli zacznę szyć bo polar w stajni ;]
Uszyłam dla mojej kobyły derkę siatkową , taką samą chce uszyć dla młodego ale zastanawiam się czy nie uszyć trochę większej. Ordynans ma 3 lata i dwa miesiące , czy może mi ktoś podpowiedzieć czy jeszcze on trochę urośnie ? Głównie chodzi mi o długość grzbietu bo na szerokość 🙂 to na pewno się jeszcze rozrośnie.
moj rósł do 6 rż. ... i niewiem czy przestał..okaże się jak założe jesienią derki ;] jak mial 5 to 135 byly dobre/duzawe (a ochranaicze juz na wys. full a nawet xfull) , przy 3-4 to wsiały mu do polowy poslaków, a teraz 145 są na styk.... taaak...może twój urosnąć 😉
hugolina009 - a pasy o siatkowej to chyba takie samo mocowanie jak do paokowej czy kazdej innej? jak jeszcze nie masz, to moge ci wymierzyc 😉 mam takiego rozmiaru padokowe
Właśnie się na poważnie pokłóciłam z moim starym Łucznikiem. On mówi nie! i koniec. Myślę o zakupie nowej maszyny. Czy jest coś fajnego w granicach 400zł 👀?
ekussbardzo ładnie jej w tym. Tylko tak jak dziewczyny mówią-ochraniacz na ogon wyżej 😉