Zairka, nie wiem szczerze mówiąc dokładnie bo jak sama wiesz nie nosiłam do tej pory cottonów 🙂 a jak już to z mattesem. Tu jakieś stare mam i pewnie układał się równie źle.
Zmian narazie nie planuję. Ma być prosto i przejrzyście i mam nadzieję, że tak jest. Póki co za mała skala działalności, żeby bawić się w coś poważniejszego. Tak myślę, ale oczywiście zmian w przyszłości nie wykluczam 🙂
Rudy w dralonie Eskadron Jeans Blue , to chyba pierwszy dralon który ładnie leży i nie ma tej wielkiej dziury na klacie. A jaki miękki i puchaty 💘 Juliadna, Purple ... czy ja go kiedyś dorwę? 🙄 Pięknie siwemu 😍
Pomocy, gdzie dostanę biały czaprak z wyciętym serduszkiem? Coś takiego było firmy Jackson dość dawno, jest szansa kupić gdzieś taki full vs? http://www.koniesklep.pl/Img.ashx?Id=645 W Google wyskakują mi tylko pony, ciekawe ile mogą mieć cm?
A ja pobiłam swój rekord - do tej pory byłam raczej opanowanym szmatoholikiem - i kupiłam trzeci czaprak w tym miesiącu. Mam już cottona yellow, jutro albo w środę przyjdzie różowy exclusive, ale z racji, że mam nowe nauszniki, a stary czaprak wyblakł, to sobie kupiłam na zawody granatowego schockemohle. 😵
Ona jest taka brązowawa trochę ? Bo jesli tak to źle nie wygląda w tych kolorach. Chociaz mnie siwe podobają się raczej w takich chłodniejszych kolorach 😉 Ostatnio gdzies znalazłam w takiej butelkowej zieleni (szmaragd czy jakos tak-super wyglądał taki siwek)
Drogi kąciku znowu mam dylemat 😁. Zważając na to, że nadchodzi dzień dziecka uznałam, że mogę zrobić sobie prezent. Mam do wyboru nową anky hot pink lub używanego niciaka (bicolor) creme pink. Co sobie wybrać? 🙂
ChingisChan moim zdaniem zdecydowanie hot pink 😍 ja jestem w nim zakochana, ale to zależy czy chcesz cos spokojnego czy szalonego, nad ktorym modelem ES sie zastanawiasz?
Tylko, że ja chcę ANKY 😁. Mamy już szalone berry więc czas na coś gaciowego 😀. No i w anky mnie jednak straszy jakość... Porwany materiał, odklejające się literki...
CHingsCHan przepraszam nie doczytałam, ze o anky mówisz bo akurat byłam w trakcie oglądania katalogu ESa a tam też jest hot pink, który jest super moim zdaniem🙂