Moja była 1. Zdjęcie zrobiłam jak moja córcia zasnęła na sofie z moim mężem (wieczorową porą przy słabym oświetleniu). Córcia trzyma rączką ukochanego misia, mój mąż ukochaną córcię. To moje małe wielkie szczęścia 🙂
a ja się dopiszę, bo chyba już jakieś zdjęcie mam, może nie najlepsze, ale liczę, że cyknę coś faniejszego jeszcze 🙂 1. Kopyciak 2. Baffinka 3. Time 4. Alabamka 5. m.indira 6. Breva 7. Hera 8. Nine 9. armara 10. Thymos 11. rambuesa 12. fin 13. Cień na śniegu 14. monia 15. arivle
Cierp1enie to jeden z fajniejszych autorów, fajne pomysły ciekawe kadry i realizacja, ale ta fotka naprawdę urzeka, wygrana byłaby w garści, choć aspekt ludzki może by przeważył 😉
Cierp1enie mail się nie zmienia. Wysyłamy zdjęcie zawsze na jeden i ten sam- utworzony specjalnie do tej zabawy, więc dla przypomnienia niektórym: rv.zabawa@gmail.com 😉
IMO- wyniki o wiele ciekawsze od poprzedniej edycji! I grupowo i indywidualnie, nie wszystkie rozumiem, jedne są mniej, inne bardziej interesujące, ale na wszystkie przyjemnie się patrzy. Jeszcze nie mam swojego typu, muszę sie zastanowić, mam nadzieję, że się znowu "samo" za mnie nie zagłosuje w międzyczasie :P
17 osób brało udział, a tylko 11 zdjęć dosłanych. Ogólnie każde ma coś w sobie i wszystkie mi się podobają, gratuluję 🙂 :kwiatek:
Chciałam zrobić podobne jak nr 4, ale w sumie musiałabym na samowyzwalaczu jechać, by pokazać tą samotność. W końcu muszę być autorem zdjęcia. Myślałam by zrobić koleżance, ale to już nie byłaby "moja samotność", no i 2 osoby to już nie samotność 😉