PSY

tet   Nie odbieram wiadomości priv. Konto zawieszone.
28 maja 2012 20:57
boskie zdjecia, do rudej suki przywyklam ze boska, ale szkot jest super
Agnesix, gdzie korzystacie z usług weterynaryjnych?
Wojenka   on the desert you can't remember your name
29 maja 2012 08:47
Bo szkoty są śmieszne  🙂
Blow nie wiem dokładnie jak się nazywa, chyba Amicis (przy ulicy Elbląskiej, niedaleko stadionu GKS)
Wiele razy nam pomogli, ratowali zwierzaki. No a teraz coś im nie wychodzi...  :/
Wojenka uwielbiam Wiesia  😍
Blow nie wiem dokładnie jak się nazywa, chyba Amicis (przy ulicy Elbląskiej, niedaleko stadionu GKS)
Wiele razy nam pomogli, ratowali zwierzaki. No a teraz coś im nie wychodzi...  :/

Agnesix a wiesz jak się nazywa Wasz lekarz prowadzący?
Czy ktoś z Łodzi może polecić DOBRĄ i sprawdzoną szkołę dla psów? Wilczak ma 9-mcy i do tej pory chodziliśmy do pewnej, ale nie jestem zadowolona, a właśnie skończyliśmy II stopień i chciałabym dalej iść gdzie indziej.
Czy ktoś z Łodzi może polecić DOBRĄ i sprawdzoną szkołę dla psów? Wilczak ma 9-mcy i do tej pory chodziliśmy do pewnej, ale nie jestem zadowolona, a właśnie skończyliśmy II stopień i chciałabym dalej iść gdzie indziej.

znajomi polecają szkołę J.Bohdziun, ja chodziłam z Czarnym na szkolenie organizowane  przez ZKWP
też myślałam o ZKWP, jesteś zadowolona?
generalnie tak 🙂
archeo   Bo warto :D
29 maja 2012 13:18
Help. Gdzie mogłabym dostać szelki (nie skórzane) dla małego yorka (ok. 2kg). Szelki normalne bez ozdobek, cyrkoni itp. Kupiłam najmniejsze nylonowe jakie były w sklepie ale są za duże i mała przekłada łapki po czym z nich wychodzi  🙁

I przy okazji pochwalę się, że z labkiem zeszliśmy z karmy odchudzającej na utrzymującą wage (31,5 kg)
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
29 maja 2012 14:48
archeo, Escada szyje na wymiar szelki dla psów.
kkk tam nie ma czegoś takiego jak lekarz prowadzący :/  na kogo trafisz ten cię przyjmie. Do takich zwykłych wizyt zazwyczaj idą młodzi (szczepienia, wydawanie karmy itd.) . Jak jest coś poważniejszego to przychodzi doświadczony wet. Nas zazwyczaj przyjmuje właściciel (ale nie wiem dokładnie który bo jest 2). Ogólnie zawsze byliśmy bardzo zadowoleni, mają wszystko dobrze wyposażone i wszystko mogą robić na miejscu (przynajmniej do tej pory to co było potrzebne). No ale może trzeba ich nakierować na coś, to lepiej im pójdzie. Pójdę i może sama poproszę o badanie płuc i typowo w tym kierunku żeby czegoś szukali.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
29 maja 2012 16:50
To maleństwo ze mną mieszka od wczoraj 😀.
29 maja 2012 17:39
Musiały dziś pozować jak wariatki w wiankach do urodzinowego mmsa  😁

PumCass   zachowaj zimną krew!
29 maja 2012 17:42
agnesix ja bym na twoim miejscu zrobiła tak jak radziły dziwczyny - zmieniła klinikę i skonsultowała się z innym wetem. Takie rozwiązanie jest sto razy lepsze niż gdybanie, podczas gdy pies się męczy.

Masz 10 minut drogi dalej od Elbląskiej inną klinikę, na łąkowej (lecznice dr Krzemińskiego).  Fakt, nie jest tanio i nie lubią, kiedy właściciel patrzy im na ręce ( niby normalne, ale mój weterynarz przyzwyczaił mnie do tego że jestem obecna przy każdym mniejszym zabiegu  👀 ) ale jako jedyni trafnie zdiagnozowali u mojej starszej suki nowotwór, który według innych trzech weterynarzy był "zwykłym zgrubieniem, ot normalne w tym wieku" :/ i dzięki temu, staruszka pożyła jeszcze trochę na odpowiednich lekach.
Kejsa, Dorplant.

Agnesix, zrócie to RTG i powtórzyłąbym usg/ekg serducha(nie wiem nadal jaki czas temu badaliście psu serce a z nim wygląda nieraz sytuacja tak, że jednego miesiąca jest ok a już w następnym jest kicha).

No dobra, przyznam się...Mam pudlicę szukającą domu...

Beza vel Owca jest kochana, czuła, miziasta, patologicznie aportująca piłeczkę 😍  kumata, niecierpi dzieci(potrafi użreć) a za strzyżeniem i czesaniem nie przepada(ale jak się ją wyczuje i umiejętnie rozegra sprawę, jest miód).Ma osiem lat, jej jedyną wadą jest....fakt, że jest pudlem 😀iabeł:
29 maja 2012 17:48
Albo jeszcze jakaś astma albo inne badziewie na tle alergicznym?
Blow, szkoda, że plan nie wypalił

Beza jest głupia, bardzo głupia  😉 , bo gdyby miała inny stosunek do dzieci to miałaby wielką wielbicielkę w osobie mojej córki  🙂
taaakie "potwory" :PP

Dorplant odpada😉 ale dzięki
Czy odstraszać dla psów w sprayu jest skuteczny?
PumCass  no tak dzięki, zupełnie zapomniałam o tym na Łąkowej. To wybiorę się tam.
Wojenka boski szkot  😍 😍 uwielbiam je, wszystkie które przychodzą do mnie do salonu mają tak uroczo wylane na wszystkie zabiegi...  😁
Blow, o jaka cudna Beza!! Po prostu siostra bliźniaczka mojego Puyola... Ech, oby szybko znalazła domek.
cieciorka   kocioł bałkański
30 maja 2012 11:16
Dzionka, bierz  😀iabeł:
cieciorka, coś ty, nie ma opcji. Mój W wstydzi się z jednym białym pudlem chodzić na spacery, co by dopiero powiedział na dwa 😀
Dzionka, jakby wychodził z TAK aportującym białym pudlem, puchłby z dumy 🤣 Komentarz mojej sister na dzień dobry przy pierwszym spotkaniu: "jakie TO paskudne, taki chamski PUDEL...".Jak wyjeżdżałam, już ją kochała, kiedy zostawiłam pudla na cały dzień w domu i poszłam z Fistachem na zawody, sama dzwoniła czy może z nią wyjść i czy może zabrać piłeczkę.
haha Dzionka przyznam się, że jak zobaczyłam zdjęcie i opis pudla wstawionego przez Blow to zaraz pomyślałam o Tobie 😁 Bierz bezę, Puyol bedzie miał towarzystwo i zaraz odmłodnieje! Ja przygarnęłam bidę niedawno i też mam dwa teraz, idealni się skumplowały 🤣
JARA, pierwsza fota wymiata 😍

obydwie sunie są boskie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się