Howrse gra :)

a ja mam 13 kart na wymianę i w tym 3 złote, a diamentów brak  😤 i nie wiem skąd zdobyć
Zakup kupon przy pomocy swoich funduszy
Kiedy osiągniesz 50 dzień w Howrse, możesz otrzymać kupon za 20% swoich funduszy każdego 30 kolejnego dnia spędzonego w grze.

Kup kupon za 190 597 odliczonych z moich funduszy.

mogę kupić ale szkoda mi kasy no... 🙁

kupiłam ogiera luzytańskiego bez KF za 800.000 tys i dwa kupony..
umiejętności 1210 !
OK. poczekam aż obecne krycie mojej klaczy przeminie, a potem kryję nią tym ogierem..
dwa konie po 1210 um, jeśli dam łzy to jakie bd miały umiejętności wrodzone ?
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=9685713 <--- serwuję niedrogie pokrycie. wysokie PG, i wysokie umiejętności.
To kup od kogoś konia, żeby mieć mniej, to będziesz mieć kupon za niższą cenę. 😉 A potem ty konia odsprzedasz.
dar nie jesteś w stanie powiedzieć jakie um sie urodzą 😉 mogą być super wysokie, albo też niskie.  😉
dlaczego super niskie ?

Rio ma BLUP 96.. no ale to nie jakaś tragedia..
tylko chodzi mi mniej więcej sprecyzowaną wartość..
dar to zależy też od umiejętności klaczy. teraz źrebaki rodzą się z około 230/240 UM po rodzicach luzytanach z umiejętnościami ok. 1100/1200. Mi po klaczy 1126 i ogierze 1258 urodziły się źrebaki 241. Po łzach oczywiście to jest, czyli 50% więcej niż bez.
napisałam kilka postów wcześniej że oboje rodzice mają po 1210..
Gagulec   Mistrz lokalny
27 maja 2012 19:29
DIamenty - prosta sprawa 😀. Ja sobie robie na sponsorowanych 🙂. W dwa dni jak chora byłam to uzupełniając ankiety nastukałam 80 diamentów (na darmowych sponsorowanych ofc) 😀. Źle zrobiłam, że część z nich wymienilam na pakiety kart bo z 5 pakietów tylko jedna karta była diamentowa... Reszta to powtorki... Kart z Lew mam 6 😀. A jak na złość z bonusami z CR nie za bardzo sie powtarzają 😀.

Z kolekcji kart mam tylko Objęcia Morfeusza, które chętnie wymienię na dwa Złote Jabłka, albo dwie Wody Młodości 🙂.

Poszukuję na Howrse.pl:

* Złote Jabłko lub Zestaw Harmonii
* Woda Młodości
* Zestaw Hery

Mam na wydaniu:

* Zestaw Bonusowy
* Pięta Achillesa
* Różdżka Płodności
* Objęcia Morfeusza
* Róg Obfitości
* Czarna Orchidea
* Fortuna Krezusa
* Strzała Artemidy
* Puszka Pandory
gagulec - mam zestaw hery, ale jutro będę mogła przesłać  :kwiatek: za RO może być, jak byś chciała
Gagulec   Mistrz lokalny
27 maja 2012 20:09
Ja tez dopiero jutro jakby co 🙂.
Dam znać 🙂.
mogę dać zestaw harmonii za objęcia 😉

i mam do wymiany z com na pl :

Black Orchid
x 3
Helios' Ray
x 3
Philotes' Stroke
x 2
Croesus' Fortune
x 1
Bonus Pack
x 1

Pandora's Box
x 1
Horn of Plenty
x 1

Achilles' Heel
x 1

Ploutos' Parchment
x 6
Black Orchid
x 3
Croesus' Fortune
x 2
Poseidon's Saddle
Available equipment: x 2
Helios' Ray
x 1
Medusa's Blood
x 1

Achilles' Heel
x 1
Fertility Wand
x 1

Pandora's Box
x 1
Chronos' Timer
x 1

Horn of Plenty
x 1

Apollo's Lyre
x 1
Poseidon's Horseshoes
x 1
Pomoże ktoś przerzucić parę rzeczy?  😉
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
28 maja 2012 14:14
Gagulec- A jak te ankiety robić?
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
28 maja 2012 14:51
O właśnie- jak? Jestem znów chora, to znów mam czas  😁
Już ogarnęłam te ankiety. Dzisiaj zarobiłam 26 diamentów 😀
Musicie wejść w 'Moje Kupony", zjechać na sam dół i tam jest ramka 'Oferty partnerów' z diamentem. Klikacie  w któreś i 'Sprawdź naszą ofertę'. W wyświetlonej ramce zaznaczacie bezpłatne i wybieracie 😉 W rejestracjach w tych ankietach trzeba podać adres e-mail ten sam na który macie zarejestrowane konto w grze.
28 maja 2012 15:08
Z której oferty najlepiej korzystać? Kliknęłam pierwszą, kliknęłam "sprawdź naszą ofertę", wyskoczyła mi ta ramka(edit: link zmniejszony 🙂😉:
KLIK

I co dalej? Wybrałam "podziel się swoją opinią", wypełniłam jedną ankietę ale się "nie zakwalifikowałam"... wypełniać dalej?  🤔
ja korzystałam ze 'SponsorPay'. ogólnie nawypełniałam tego jak głupia, a tylko za niektóre dostałam. łatwiej dostać 2-8 diamentów. te co jest więcej jakoś rozgryźć nie mogę co oni ode mnie dokładnie chcą 🤔 bo niby wypełniam, powinnam spełnić kryteria i nic...
Facella   Dawna re-volto wróć!
28 maja 2012 16:40
CzarownicaSa prosze skroc linka...

ja sie bawilam w te ankiety i chyba nie potrafie sie tym poslugiwac bo nic nie zarabiam...
Oddam konto w howrse w dobre ręce, bo przestałam grać 😉

Konto ze stażem 354 dni, 9 karmy, 159 tysięcy, 57 koni (trzy klacze z rogiem, jeden boski, hodowla andaluzów), ośrodek na 70 koni, jeden kupon.

http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=504457

TYLKO OSOBIE, KTÓRA NIE MA ZAMIARU Z TEGO KONTA WYSŁAĆ SOBIE WSZYSTKO DO SIEBIE, TYLKO ŚWIADOMIE BY SOBIE NA TYM KONCIE GRAŁA I O NIE DBAŁA  :kwiatek:

Mogę też komuś aktywować współdzielenie, jeśli danej osobie się nudzi i chciałaby bez zobowiązań pograć sobie również na drugim koncie.

Jeśli ktoś jest chętny, proszę pisać na PW 🙂
nabiłam sobie 33 diamenty dzisiaj  😅
a miałam się uczyć na jutrzejszy egzamin...  🤣
seczuanowa ja mogę 🙂
Facella   Dawna re-volto wróć!
28 maja 2012 18:40
jak wy to robicie, ja robie co trzeba a nie dostaje diamentow /-;
ja też nie ... tylko 10 dostałam a robiłam tego na około 70 ...
ja też nie za każdym razem dostaję. najłatwiej zdobyć te po 4,2 diamenty. Korzystam ze 'SponsorPay', wypełniam zgłoszenia na bony. mam już 44 diamenty 😀
mam takie rzeczy:
Zwój Plutona
x 4
Puszka Pandory
x 4
Różdżka Płodności
x 2
Lira Apolla
x 2
Fortuna Krezusa
x 1
Zestaw Bonusowy
x 1
[s]Skrzydlata Laska Hermesa
x 1[/s]
Muśnięcie Filotes
x 1
Promień Heliosa
x 1
w większości wymienię na to samo
(jeśli coś komuś obiecałam wysłać, to niech się przypomni 😉)
wabankowa leci pw 🙂
mogę też wymienić się za towarzyszy typu gryf, smok, duch, ewentualnie pies, pingwin 🙂
28 maja 2012 20:27
Naprawdę chciałabym skrócić tego linka, ale nie umiem...  :emot4: Jak ktoś pomoże to od razu skrócę  :kwiatek:
[ url=link ] KLIK [ /url ]
wszystko bez spacji. link - tu wklejasz link, KLIK - tu piszesz swój tekst, który będzie widoczny zamiast linku
wystawiona 😉
mam jeszcze kupon na com gdyby któraś chciała 😉
Gagulec   Mistrz lokalny
28 maja 2012 22:23
Ja używam SponsroPay, Matomy i Supersonic ADS 🙂. Przed chwilą zrobiłam sobie 20 diamentów 🙂. Poucze sie i porobie jeszcze 🙂. Trzeba dokładnie robić to co jest napisane przy ogłoszeniu z promocją... Z samego Supersonic łącznie mam zrobionych 149 diamentów 🙂. Tam też są filmy do oglądania za diamenty, wlasnie jest kilka nowych ofert, ale czasem się nie otwierają....

Jak dam konikowi najpierw Wodę Młodości, a potem Klepsydrę to czy będzie uczył się 2x szybciej do tego będzie się starzał co miesiąc? Czyli teoretycznie będzie się uczył 4x szybciej??

Jak dam konikowi najpierw Złote Jabłko i ustawię maść. a potem Krew Meduzy to nie będzie miał skrzydeł dodam, że nie chcę skrzydeł)??
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
29 maja 2012 08:23
Jeśli nie chcesz pegaza, to dajesz KM po ZJ.
2xszybciej. Przy wodzie młodości masz czas na dłuższy trening i zdobycie większych um.

Taka mała rada zrób na początek zabawy a później resztę 🙂
Dobrze też od 2 roku wprowadzić lekcje  i tak do 25 roku życia.

Na com mam laske hermesa - sprzedam za 3 kupony ^^
oraz 2xHoP na 2xRO.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się