też mnie to zastanawia. chciałabym kiedyś coś takiego przymierzyć. ale tylko przymierzyć, są tak szpetne, że w życiu bym się w tym publicznie nie pokazała.
PonPon,Babi,martva,Demetek,Atutowa,Facella,zalcia,Mona,Frania,zuzia.,cavaletti,ashtray,Mia, dzięki dziewczyny za pomoc :kwiatek: Ostatecznie postanowiłam wziąć drugie 😉
Iga jakbys chciala jakis konkretny rozmiar to daj znac, ostatnio ich duzo u siebie widzialam. Ja mam te http://www.reserved.com/pl#/collection/woman/shoes/T4735 i je kocham, calymi dniami w nich biegam 🙂
cześć dziewczyny! rzadko się tu udzielam, raczej czytam forum, ale postanowiłam się wypowiedzieć w tym wątku, bo podobnie tak ja wy kocham buty 😍 chyba potrzebowałabym jakąś meeeega szafę , bo juz powoli nie mam gdzie ich mieścić...
a teraz piszę, bo może mi coś doradzicie, zakochałam się i nie wiem które wybrać 😜
Z okazji 25lecia Air Maxów 1 Nike wypuści model Air Max 1 Vintage. Mi osobiście się nie podobają, będą wyglądać na stare i będa mieć m.in. niewykończone języki. 😉