kujka, ja jeszcze muszę moją sucz pokryć i szczeniaki odstawić ale też czuję że ceny wygórowane nie będą 🤣 Fly, niezamaco 😁 W ogóle to myślałam czy takiego poradnika nie zrobić ale musiałabym pomyśleć jakie fotki dać...
Dar, a to nie jest tak, że 1500 jest za wygranie całej wystawy a nie tylko w swojej klasie? A co do cieczki to losowo, moja miała ok 3lat i 2-3 miesięcy chyba, nie pamiętam dokładnie.
Jak pies może wygrać całą wystawę jeśli jest tam kategoria też dla suk.. ? 🤔 Niedawno pomyślałam, że może chodzi o to, żeby najwięcej głosów zdobył z całej wystawy ? Bo np. wyróżnioną psiną jest Zorka, wystarczy wejść na stronę wystaw. Pewnie ona zgarnęła 1500 dgl.
Pagotta, dziękuję i polecamy się na przyszłość. Na razie znowu przodujemy w liczbie głosów ale zobaczymy jak długo..
Dar oj przecież się śmieję 😉 Po prostu trochę się zdziwiłam i szukałam swojego postu przez chwilę zanim się zorientowałam, ze to pomyłka 😁
edit: Pomożecie mi z zadaniem [65] Zbierz minimum 50 głosów na wystawie z jednym ze swoich psów ? :kwiatek: W wystawie jest suczka Straszna Wtopa, kategoria Mieszańce - juniorzy, suczki, strona pierwsza na samym dole(potem może zmienić się na 2 stronę)
kujka, to jest tłok? Ja w krytycznym momencie miałam 45 psów :P teraz mam nadal ponad 30... dar, za każdą wygraną na wystawie jest $500, nie $1500, nie ważne czy jest się wyróżnionym psem ani w jakiej kategorii się wygrało. Ciąża trwa 4 miesiące.
Co by się stało jak dwa psy miały by równą ilość głosów w danej wystawie ? Dzielą wygraną na pół, wygrywa ten co ma imię na wcześniejszą literę w alfabecie, wygrywają obydwa po 500 ?
Jeśli ktoś szuka mieszańca do krycia i mój będzie mu odpowiadał, to będę bardzo szczęśliwa 😁 Pies Apokalips, mieszaniec, strona 1 w ZK :kwiatek: Muszę uporać się z zadaniem... krycie za zawrotną cenę 5 dgl 😁
Zadania dalej mi nie zaliczyli... 😎 Poczekam aż uzbieram 200dgl, znów adoptuję psa i wtedy zobaczymy. Jak dalej nie będzie mi zaliczać, to będzie konto do oddania 😉
dar, nie mam pojęcia i nie obchodzi mnie to, każdy pies wygrywa $500 i tyle. Na forum doggi gdzieś mi się przewinęło, że ktoś prosił, żeby tą informację zmienić.
kujka, a Ty co, moim kryć już nie chcesz? 🙁 No i kolejne przy matce mam teraz i trzy w ciąży jeszcze... :P
In., chce, ale po pierwsze, nie tym :P tylko the bestem (znaczy Lato 😎 ), a po drugie poszalalam na loterii i zostalam z 53 dgl o.o wiec czekam na koniec wystawy, wtedy bedzie mnie stac 😵
W końcu się zdecydowałam na postarzenie mieszańca z probówki, żeby zobaczyć co to wyszło (napaliłam się na coś fajnego jak zobaczyłam jamniko-husky :P). No i kurde sama nie wiem co to 🤔 Mieszanka goldena z...?