obrączki miały być węższe a przyszły grubsze o 2 mm a że nie braliśmy soczewkowych to trochę się wbijają a paczek z ciastami nam brakło chociaż było dużo nadstan
szepcik, no właśnie, o to mi chodziło. Bylismy na slubie w "naszym" kosciele i i "nasz " organista to grał. Było przepiekne. Na dodatek w gratisie zagrał młodym podczas składania życzeń (stali na zewnątrz przed kościołem), było magicznie 🙂 ner w kościele masz niestety ściśle określone co możesz grać , po za tym musisz znalesc organistę który to zagra bo niestety wiadomo jak jest 😉
no właśnie suknia ogólnie bardzo bogata, i welon 3,5 metrowy więc reszta musiała być "skromna". Strasznie się bałam żeby nie przesadzić ale chyba się udało wszystko pogodzić 🙂 narazie mam tylko te zdjęcia ale męczę fotografów ( sztuk 3) żeby coś podesłali
nakarzynka przepięknie! Pozazdrościć 😉 nerechta my graliśmy z kolegą cały ślub muzyki filmowej - od Bravehearta, Misji po Władcę Pierścieni (na wejście) aż do "wyjścia" marszem z Gwiezdnych Wojen 😁 Po tym ślubie posypało nam się jeszcze kilka propozycji od zachwyconych gości! 😉
nakarzynka, jestem pewna, ze w sukience zalecanej do "rozmiarow powyzej 38" wcale nie wygladalabys lepiej. Masz swietna figure, taka proporcjonalna. Ja nie przepadam za tymi ozdobnymi sukniami ale Tobie bardzo taka pasowala. Wszystko widac trzeba umiec dobrac. Mistrzostwo 🙂
nakarzynka super, wyglądałaś, sukienka bardzo ładna i widzę że miałaś bukiet z kali 😀 ja też tylko miałam pomarańczowe, strasznie podobają mi się te kwiaty 🙂
Nakarzynka super w tej sukni wyglądałaś, własnie była idealnie dopasowana do Twojej figury - kształt rybki ukazuje kobiece kształty, biust jest wyeksponowany, a te mini - rękawki tuszują ramiona.
ash, jak tam, żyjesz? Oddychaj, pamiętaj 😀 Wszystko macie gotowe?
Ja się już wkręciłam w przygotowanie - w ten weekend przedstawimy rodzicom naszą wizję i ruszamy z objazdówką po miejscach, które się ewentualnie nadają na nasze weselicho 🙂