salto piccolo, dzięki :kwiatek:
cieciorka, ostatnia całkiem fajna, ale ja szukam spódniczki 😉
o rety, zafiksowałam się, bo sama przed chwilą przeglądałam sieć w poszukiwaniu sukienki.
wobec tego, jak spotkam koleżankę, to zapytam, bo wczoraj była w luźnej spódniczce, z takim wzorem, ale w granacie.
A ja dla odmiany szukam tuniki w marszczeniami na biodrach, żeby się na nich opierała, a nie spływała luźno w dół. Nie chodzi o ściągać z efektem balonika na górze. Może być coś w tym stylu:
http://www.terranovastyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product2/11651/10102/29307/-1/20726/10101/10101/ProductDisplayErrorView
dobrze, że mam imieniny w tym miesiącu 💃
zakochałam się 😍
A ja dla odmiany szukam tuniki w marszczeniami na biodrach, żeby się na nich opierała, a nie spływała luźno w dół. Nie chodzi o ściągać z efektem balonika na górze. Może być coś w tym stylu:
http://www.terranovastyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product2/11651/10102/29307/-1/20726/10101/10101/ProductDisplayErrorView
ponadto dalej szukam szortow ala safari, zgrabnych rybaczek i dla odmiany kiecki- przed kolano, klasyczna, taka i do rodzinki i na imprezke i do teatru.
i btw, wiecie skąd są spodnie 7/8, różowawe z liścmi palmy?
cieciorka, mam dokładnie
taką, białą (jest nieco dłuższa niż na zdjęciach) i myślę, że jest dość uniwersalna. są jeszcze o takim samym kroju
na szerokich ramiączkach i z
rękawem 3/4
Facella, fajne, ale za krótkie i niestety nie do mojej figury 🙂
Dziewczyny wie któraś co to za bluza i gdzie można ją dostać?
podbijam z bluzą 🙂
Tulipan kieruję do Ciebie pytanie , bo wiem ,ze lubisz nerki 🙂 gdzie moge jakaś fajna dostać ? 👀
Ta oferta ze strony terranovy z takimi cenami jest dostępna w sklepach stacjonarnych czy wyłącznie na stronie?
incognito, w sklepach też. Tak w ogóle, to bardzo dziwny sklep. Parę lat temu sprzedawali ciuchy, po których od razu widać było że się szybko zeszmacą, ale za to na wyprzedażach można było kupić bluzki po 3zł i długie spodnie po 10. Idealne na wakacyjne ciuranie. Potem ceny im skoczyły, więc nie zaglądałam, bo to sklep niekoniecznie w moim stylu. W tym roku jednak poszłam i wygrzebałam coś dla siebie, w rozsądnej cenie. Część rzeczy wyglądała przyzwoicie, ale niektóre dalej takie szmatki. Dlatego nie ryzykowałabym zakupów online. Jak się zaczną solidne przeceny na pewno się tam przejdę, bo trochę mnie zniesmaczyły podwyżki w innych popularnych sklepach, podczas gdy jakość poszła w dół a i wyboru nie ma.
Nawet w lumpach ludziom poodbijało, nie dość, że ceny jak w sklepach, to jeszcze numerki do przebieralni dają, ile rzeczy się wzięło 🤔wirek:
cieciorka, jest outlet Terranovy na ul. Puławskiej (przystanek Dworkowa, następny za Rakowiecką) i jeśli miałabym kupować, to tylko tam. Bo tak jak mówisz ich ciuchy to szmaty do ciurania i tylko w cenach outletowych/szmateksowych można rozważać ich kupno
Scottie, o, dzięki, nie wiedziałam. jaki jest tam wybór? Bo jeśli przeceny mają takie, jak dawniej, to nawet do ciurania po domu można coś brać 🤣
Sklep jest dosyć duży (niepozornie wygląda z zewnątrz), ale dawno tam nie byłam. Z tego, co pamiętam, to były to przeceny do 50%, ale chyba nie aż tak, że spodnie za 10, koszulki za 5. Spodnie były chyba po 50 zł, koszulki za 10-20.
Poza tym wokół mnóstwo szmateksów, więc jak wyjdziesz niezadowolona, to możesz pocieszyć się w innym sklepie :P
Ostatnio w Terranovie widziałam golfy po 10zł i jakieś bluzki po 6zł... Więc potwierdzam można znaleźć tam coś taniego 😉
Przy okazji wie ktoś jak trzymają się sukienki z ostatniej kolekcji z Tally Weijl ?
Koka, ja kupiłam 🙂 To moja pierwsza rzecz z TW, ale jeszcze nie nosiłam. Podobny standard to Terranovy, choć wydaje mi się, że kiedyś mieli bardziej zróżnicowany asortyment. To co się nie zmieniło, to umpa umpa umpa non stop. Mają burdelowe przymierzalnie :P
cieciorka Ja tam bywam bo mają rozmiar 32, a o taki jednak ciężko. Kupiłam tam pierwsze 2 sukienki od ponad 10 lat.
Zależy w którym sklepie jeszcze, ale mi tam się ich przymierzalnie podobają 😍 nie ma jak różowe arrasy na ścianie...
U mnie na wsi jest na przykład w pasmanterii.
Żeby to chociaż trzymało...
Po kilku użyciach do wywalenia. Ja założyłam 3-4 razy i się odkleja...
Yga, skąd to?! Zakochałam się!
wer, mignął mi dzisiaj taki w cubusie 😉
właśnie o dziwo same (a przynajmniej znaczna większość) pozytywne opinie czytałam na temat tego biustonosza
Po kilku użyciach do wywalenia. Ja założyłam 3-4 razy i się odkleja...
a ile dałaś za swój biustonosz? na allegro widziałam już od 10zł - za taką cene nie spodziewałabym się że za 1 razem będzie się trzymało 😉
jestem w kropce bo mam tą czarną sukienkę z p&b z odkrytymi plecami i nie mam co z biustem zrobić a w tą sobote mam wesele.... 🤔
Zanim kupiłam też dużo czytałam na ten temat i trafiłam na bardzo różne opinie. Za swój z wysyłką dałam chyba ze 30 zł. Za pierwszym razem - super i właśnie miałam go do tej sukienki, o której mówisz. 😉 Wytrzymał całą noc w klubie, w dość wysokiej temperaturze, ale z każdym kolejnym użyciem - coraz gorzej... Do obcisłych rzeczy jeszcze nie raz go założę, ale do luźniejszych raczej nie zaryzykuję, bo pewnie wyleci. 😁
wer, a plastry preferujesz? Są takie do przyklejenia od góry i od dołu. Ja miałam takie pod suknią ślubną. Całkiem dobrze się sprawdziły.