Kącik Małolata...:D

a ja coraz bardziej boję się przed jutrem 👀 bryczesy suche, może jeszcze wcisnę mamie, żeby zwęziła 😁 pastuję buty, pakuję wszystko i chyba nie wysiedzę jutro dnia w szkole 🤣
maiiaF jak tylko wrócisz do domu to opowiadaj !! i może jakieś zdjęcia?  😅
Facella   Dawna re-volto wróć!
22 maja 2012 18:24
maiiaF, jaram się Twoją jutrzejszą jazdą jak Echelon palmą. to znaczy, bardzo się jaram.  🏇
też miałam jutro jechać na trening, a tu się okazuje, że Trenejro znowu gdzieś wybywa. w czwartek się nie wyrobię, w piątek Trener ma pierdolnik w stajni i mnie nie upchnie nigdzie, w sobotę zaś jedzie na zawody i tak właśnie wyglądają moje przygotowania do odznaki. ale cóż, nie poradzisz.
btw tak bardzo się Go boję, że wszędzie piszę z wielkiej litery  😂
Kamita, zdjęcia będą jak mama zechce 😂 zaraz idę do niej pokazać aparat i powiedzieć gdzie co jest, więc jeszcze za nią trzymajcie kciuki, żeby chociaż kilka zdatnych zdjęć było 😁
22 maja 2012 18:29
czymam.
Facella a kiedy zdajesz? 😉 (skleroza  :icon_redface🙂
maiiaF ja też trzymam !  :kwiatek:
i ja trzymam  😀
kurcze mam pozwolenie od taty na umówienie się na jazdę w piątek a tu trenerka nie odbiera! Zdenerwowałam się aż bo wolałabym być pewna, że na 100% wsiądę! Napisałam jej smsa, że bym chciała się umówić i mam nadzieje, że odpowie  😉 Wiem, że martwię się na zapas ale sprawa ważna noo!
rumka   niezbadane są wyroki boskie
22 maja 2012 20:22
Sisisa przywozisz Horsa z Lublina do Solca na wakacje ?
rumka, nie wiem, może na sierpień, bo w lipcu dużo będę w LBN... Teraz jest w Solcu na dziewczynach 😉.
Facella, Kamita, Heval, dzięki dziewczyny :kwiatek: 💃 💃

prawie wszystko gotowe na jutro, jaram się jak nie wiem co 😵 😎 mama obeznana z aparatem, zobaczymy co z tego będzie 😂

nawet lekcje już prawie odrobiłam, jeszcze wos, serial i idę spać 🤣

raz mamy tyle lekcji i sprawdzianów, że nie idzie się ogarnąć na jeden dzień, a drugi raz zwyczajnie nie ma co robić i z czego się przygotować 😵 ja zrobiłam już wszystko z dzisiaj na czwartek, bo jutro nie będę miała czasu, w wolnym czasie jeszcze ruszę geografię i będę miała całkiem wolny weekend, więc jeśli jutro dobrze mi pójdzie to w sobotę konie a w niedzielę trójmiasto 💃
maiiaF trzymam kciuki 😀
i oby były jakieś zdjęcia! 😀
a ja w piątek o 18 wsiadam HUHUHUHUH  😅 😅 😅
oby tylko mi jutro geografia poszła...
no to jedziem do stajni 🏇 a właściwie jestem już w drodze 😅 💃 😍

stresik przeszedł, myślę sobie co ma być to będzie, wiem na ile mnie stać i mam w planach pokazać wszystko co potrafię! 🏇
Spotkało mnie dzisiaj coś śmiesznego, a że nie ma wątku 'co mnie śmieszy na co dzień', to przyszłam tutaj.  😁
Wychodziłam dzisiaj ze szkoły i usłyszałam fragment rozmowy między dziewczyną i chłopakiem, którzy szli za mną. Chłopak powiedział: "No ja tutaj jeszcze nikogo dobrze ubranego nie widziałem.". Zaczęłam się zastanawiać - no bez przesady, sporo jest u mnie ludzi naprawdę fajnie i z gustem ubranych, więc byłam bardzo ciekawa wyglądu tego chłopaka. Na szczęście akurat przechodziłam przez ulicę i mogłam bezkarnie obrócić się w jego stronę - że niby patrzę, czy nic nie jedzie. I co zobaczyłam? Chudego blondyna w nieodzownych okularkach-nerdach, białych szortach z wywiniętymi nogawkami i delikatnej koszulce w różowe, błękitne i białe pasy, wszystko o kroju - powiedziałabym - damskim.  😁
Spotkało mnie dzisiaj coś śmiesznego, a że nie ma wątku 'co mnie śmieszy na co dzień', to przyszłam tutaj.  😁

Pisałam ostatnio do katiji z pytaniem, czy taki wątek ma sens i powiedziała, że z punktu widzenia moderatora będzie okej, ale zależy czy użytkownikom się spodoba 😉
Warto założyć?
fin myślę, że tak  😉
maiiaF to czekam na relację 😀
Altiria Nie wiem czy wolę takich chłopców czy moich ze szkoły - jedna bluza przez 3 lata, jedna koszulka, i jedne buty  😎 upał 30 stopni, ale bluza i kaptur musi być  🤣

Wybiegłam po schodach do mieszkania na 8 piętro, i tak mi jakoś słabo... kręci mi się w łepie obraz mi lata  🤔wirek: nigdy mi się tak nie robiło, mimo, że często wychodzę po schodach np jak idę pobiegać, ale wieczorem myślicie, że to przez tą temperaturę?
maiia trzymam kciuki za powodzenie na jeździe! Na pewno oczarujesz pana i konia i będzie dobra współpraca potem 😀
a ja odliczam godziny do piątku, do kolejnej jazdy  :kwiatek:
oj Małolaty 😵 było strasznie, prawie spadłam, według pana Tomka już się odkleiłam od siodła ale jakąś magiczną mocą się utrzymałam 😜 no i zaczniemy jeździć regularnie to może zacznę jakoś się trzymać na nim 😂 powiem tak, specyficzny koń, dość twardy, ale mega czuły na jakiekolwiek sygnały (więc jak wyrwał galopem to zaczęło mną telepać i wyrywał jeszcze bardziej  🤣 ) praca praca praca... ale wiele z nim można osiągnąć.
zarzucam zdjęcia, mamie trochę nie wyszło+ moja patologia 😁

tu jeszcze początek więc radość, że siedzę na koniu 😂

galop i już umieram a pan Tomek chyba się ze mnie nabijał 😂 (swoją drogą świetnie mi się z nim jeździ, mam nadzieję, że częściej będzie 😜 )

kolejna faza umierania 🤣

i bonusik z Agentem 😜 nie przepadałam za kasztanami ale Tajniak jest cudowny 😍 (emerycik, ma 20 lat 🙂 )

oj był moment, że naprawdę wylatywałam, Akron robił malutkie kółka a ja nic nie mogłam zrobić, słyszałam tylko "zatrzymaj, zatrzymaj", ale nie mogłam 💃 😵 😂

za mało pracuje, jak zacznę regularnie jeździć na nim to mam nadzieję, że do czegoś razem dojdziemy zanim znajdzie się kupiec 🏇
maiia MÓWIŁAM, ŻE DOBRZE BĘDZIE
wiesz no, też miałaś przerwę więc nie dziwne, że nie wskoczyłaś od razu i nie ruszyłaś galopem w siną dal  🤣
ale popracujesz i będzie pięknie 😀
maiiaF superr!!! ciesze się bardzo  🏇 🏇 na pewno jak pojeździsz regularnie będzie suuper efekt ! 🙂
Ja na konie nie wiem kiedy  😵 😵 miałam iść jutro ale oczywiście coś tam sobie z kostką zrobiłam a trenerka w weekend nie może bo na zawody jedzie, massakra  😕 może w piątek przynajmniej na chwilę wpadnę do stajni...
rumka   niezbadane są wyroki boskie
23 maja 2012 21:30
Mam zajebistego konia jedyne co w niej jest nie tak to to że trafiła jej się taka właścicielka jak ja  🙁
nie wiem czy się załapałam!  ale też trzymam kciuki !! ^^
Właśnie dziś przekonałam się w 100% że faceci to ( żeby powiedzieć ładnie) świnie ....  😵 jaka ja byłam naiwna.  🙄
Kamita, no siema 😎 tylko że u mnie to wyszło 2 tygodnie temu. Dowiedziałam się przypadkiem, więc no. Olać 😎

w sensie nie dowiedziałam się przypadkiem, że faceci to świnie, tylko dowiedziałam się o jednej akcji jednego przedstawiciela płci brzydkiej 😁
maiia, kamita ja się o tym przekonuję z każdym kolejnym związkiem i facetem  😂
jak dotąd jedynym dobrym facetem (w naszym wieku), którego znam jest mój przyjaciel (no ale ale homo  🙄 )

jutro trening  😍
cieszę się, ze już zaraz weekend i odpcozynek. a za miesiąc wakacje!
Heval, no tak, jednymi z najfajniejszych chłopaków jakich znam też są homo 😉 ale to wiele zależy od poglądów samego faceta, jeśli traktuje Cię jak przyjaciela i CZŁOWIEKA a nie dziewczynę, którą łatwo można wykorzystać, to zupełnie inna sprawa i zupełnie inne sytuacje potem wychodzą.

ja do koni chyba w sobotę 😍
Mam już wystawioną 5 z biologii długopisem 💃
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
24 maja 2012 15:37
Ja pierdziele.... Kto się nauczy za mnie na fizykę ?  😵 Kurcze taki piękny dzień a ja zamiast do konia to muszę się uczyć tych bezużytecznych rzeczy... AAA ....  😤
bakalia no to ja też się tak na prawdę przypadkiem dowiedziałam  😵
24 maja 2012 17:06
Facella a kiedy zdajesz? 😉 (skleroza  :icon_redface🙂

9.06., być może - póki co nie ma info, a miało być wcześniej :/

maiiaF, jakie śliczne konisko  💘

tadą, jeździłam wczoraj u koleżanki mamy:

fajny koń, delikatny w pysku bardzo, ale po wzięciu na mocniejszy kontakt (jak lubię) od razu zaczyna się rolować. nauczony był przez całe życie na delikatnym i długim, wystarczy wziąć w dwa palce i już ustawiony, nie umiem tak jeździć. ale poza tym jest super.
edit: dlatego też za ręka za jego uszami  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się