Pensjonaty, ośrodki jeździeckie- Kraków / Małopolska

Niestety, jednak nie uda mi sie dotrzec do Facimiecha (problem tkwi w dojezdzie).
W zamian bede w Swoszowicach, na 100% - bede robic mniej wiecej wszystkim po kilka zdjec, ale jesli ktos chcialby wiecej to mozecie do mnie napisac lub podejsc na zawodach 🙂

(Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu)
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
19 maja 2012 09:38
czy orientuje się ktoś co to za koń Don Juan startujący dziś w Facimiechu pod p. Małgorzatą Bryła?
i czy mogłabym prosić o jego zdjęcia 🙂
To nowy koń Gosi, prosto z Niemcolandii, bodajże hanower - ale pewna nie jestem 😉  Startowała na nim też w poprzednim Facimiechu.

Ma teraz dwa prawie identyczne kasztany  🤣
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
19 maja 2012 16:04
kolebka, dzięki, tak pytam bo konia nigdy na oczy nie widziałam a imię znajome więc myślałam że to może andaluz po którym kilka lat temu słuch zaginął, a ciekawa jestem jego dalszych losów 🙂
Bardzo przyjemnie dzisiaj w Facimiechu, super organizacja, wszystko na czas zgodnie z listami, od ostatniego razu znowu sporo sie zmieniło stajnia z zewnatrz już pięknie wygląda 😍 na początek mam kilka zdjęć:

Pedro zdecydowanie dołączył to grona moich ulubionych modeli 😍

Jeśli ktoś przypadkiem miałby zdjęcia ze Swoszowic z rundy srebrnej i złotej to bardzo prosiłabym o kontakt na pw  :kwiatek:
Robaczek M.   i jej gniade szczęście:)
19 maja 2012 19:52
Magdzior srokata to Jessica? Raju, moja pierwsza końska miłość  💘
Robaczek tak to Jessica 😉
Chyba każda dziewczynka jeżdżąca w Zabierzowie jak chodziła w rekreacji się w niej chociaż trochę kochała 😉
nie robił ktoś przypadkiem zdjęć w Facimiechu w klasach P i N?  :kwiatek:
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
20 maja 2012 08:37
Magdzior pokazuj więcej zdjęć 🙂  😜

Gejbi i Pedro zrobili fajny postęp od ostatniego razu 🙂

Robił ktoś fotki dziś w swoszowicach w 60 i 80, piątek w L i Pi w Facimiechu P i N?  😉
Jankesiara ja mam dosłownie parę Twoich  fotek cykniętych przez moją siotrę  😉
Ja robiłam dziś coś w Swoszowicach głównie srebro i złoto na towarzyskich. Jak ogarnę wstawię link do picassy o ile tam coś wyszło co można światu pokazać 😉

Edith: Skończone proszę bardzo: https://picasaweb.google.com/Alaskaa122/Swoszowice#      😉
Ten mur na jednym ze zdjęć wyglądał dość konkretnie 🤣 Jaką miał wysokość?
Nie wiem, ale jego to pewnie dopiero na jakiś wyższych regionalnych skakali jakies P, N może, nie wiem dokładnie 😉
Jakby ktoś chciał jakieś zdjęcie z tej galerii w oryginalnym rozmiarze to zapraszam na PW bo jakością to picasa nie zachwyca moich z resztą już średnich zdjęć. 😉
żaczkowa   gone with the wind
20 maja 2012 19:18
Dzięki 😉
Nas po wczorajszym popisie bycia zestresowanym kobyłem wstyd pokazywać :P
łania to ja chętnie zobacze 😉 możesz mi na mail wysłać. Podam Ci na PW jak coś 🙂
https://picasaweb.google.com/Alaskaa122/Swoszowice#5744652125776136466

Kto to jest? Wygląda znajomo
Kucyk -  Śnieżyn, dziewczynka - Karolinka Ł.
dziewczyny, czy w okolicy Krakowa (ewentualnie bardziej na południe) jest gdzies stajnia, gdzie ktoś ma konia/e z COPD, które stoją na trocinach, jedzą sianokiszonkę, albo moczone siano i mają angielskie boksy??? Ktokolwiek widziałm ktokolwiek wie?
Breva-masz PW
Zgodnie z obietnicą ja mam jeszcze kilka zdjęć z Facimiecha niestety byłąm tylko na niższych klasach więc pary się powtarzają:

dziewczyny, czy w okolicy Krakowa (ewentualnie bardziej na południe) jest gdzies stajnia, gdzie ktoś ma konia/e z COPD, które stoją na trocinach, jedzą sianokiszonkę, albo moczone siano i mają angielskie boksy??? Ktokolwiek widziałm ktokolwiek wie?

W Bolęcinie stoi koń z COPD, właścicielka zakupiła dla niego trociny, stoi w boksie angielskim - których jest dużo, chodzi na wybieg tylko ten na którym się nie kurzy, ma moczone siano i paszę.
Kami   kasztan z gwiazdką
21 maja 2012 18:28
Magdzior co to za fryz na Twoich zdjęciach  👀
Breva, ode mnie też PW
Kami to nasz stajenny fryzio 😀 jeden z 3, to jest akurat Carmen 🏇
Breva zapraszamy do Laskonika, u nas warunki idealne dla koni z problemami oddechowymi 😉
Szczegóły posyłam na pw.
Kami   kasztan z gwiazdką
21 maja 2012 19:42
Kami to nasz stajenny fryzio 😀 jeden z 3, to jest akurat Carmen 🏇

Ooo, a co jeszcze u Was stoi  👀
jeszcze 2 klacze: Wina i Tosia... 
Breva w sezonie 'letnim' chodzi na pastwisko (bo generalnie w Bolęcinie ich nie ma, ale jedno jest 😉 )
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się