Niestety, jednak nie uda mi sie dotrzec do Facimiecha (problem tkwi w dojezdzie). W zamian bede w Swoszowicach, na 100% - bede robic mniej wiecej wszystkim po kilka zdjec, ale jesli ktos chcialby wiecej to mozecie do mnie napisac lub podejsc na zawodach 🙂
(Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu)
kolebka, dzięki, tak pytam bo konia nigdy na oczy nie widziałam a imię znajome więc myślałam że to może andaluz po którym kilka lat temu słuch zaginął, a ciekawa jestem jego dalszych losów 🙂
Bardzo przyjemnie dzisiaj w Facimiechu, super organizacja, wszystko na czas zgodnie z listami, od ostatniego razu znowu sporo sie zmieniło stajnia z zewnatrz już pięknie wygląda 😍 na początek mam kilka zdjęć:
Pedro zdecydowanie dołączył to grona moich ulubionych modeli 😍
Robił ktoś fotki dziś w swoszowicach w 60 i 80, piątek w L i Pi w Facimiechu P i N? 😉 Jankesiara ja mam dosłownie parę Twoich fotek cykniętych przez moją siotrę 😉
Ja robiłam dziś coś w Swoszowicach głównie srebro i złoto na towarzyskich. Jak ogarnę wstawię link do picassy o ile tam coś wyszło co można światu pokazać 😉
Nie wiem, ale jego to pewnie dopiero na jakiś wyższych regionalnych skakali jakies P, N może, nie wiem dokładnie 😉 Jakby ktoś chciał jakieś zdjęcie z tej galerii w oryginalnym rozmiarze to zapraszam na PW bo jakością to picasa nie zachwyca moich z resztą już średnich zdjęć. 😉
dziewczyny, czy w okolicy Krakowa (ewentualnie bardziej na południe) jest gdzies stajnia, gdzie ktoś ma konia/e z COPD, które stoją na trocinach, jedzą sianokiszonkę, albo moczone siano i mają angielskie boksy??? Ktokolwiek widziałm ktokolwiek wie?
dziewczyny, czy w okolicy Krakowa (ewentualnie bardziej na południe) jest gdzies stajnia, gdzie ktoś ma konia/e z COPD, które stoją na trocinach, jedzą sianokiszonkę, albo moczone siano i mają angielskie boksy??? Ktokolwiek widziałm ktokolwiek wie?
W Bolęcinie stoi koń z COPD, właścicielka zakupiła dla niego trociny, stoi w boksie angielskim - których jest dużo, chodzi na wybieg tylko ten na którym się nie kurzy, ma moczone siano i paszę.