... ślub :) ...

ash   Sukces jest koloru blond....
14 maja 2012 12:26
Odebrałam suknie, wisi sobie w pokrowcu pod sufitem w salonie i .....mam stresa. Jak sukni nie było, to jeszcze jakoś było, a teraz już nie 🤔wirek:
Nie bardzo mogę jeść, śniadania nie jadłam, wcisnęlam w siebie pączka do kawy. Meksyk, a tu jeszcze ponad 20 dni.
Wczoraj rozsadzaliśmy gości przy stolikach, w hotelu.
W weekend odbieramy obrączki, mamy też spotkanie organizacyjne z rodzicami w celu dogrania szczegółów.
W przyszłym tygodniu jadę z mamami ustalić menu.

AAAAA Stresuję się 😵 Jadę dziś się odmóżdżyć do stajni. Pójdę do lasu. Tylko ja i mój koń.
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
14 maja 2012 15:19
luzik, to jest tylko slub  😉
14 maja 2012 15:26
Cwaniara, bo już po 😁
o ja, u mnie jeszcze tylko 5 dni...
cały czas się boję że o czymś zapomniałam...
aaaa, nakarzynka!! Trzymamy kciuki za Ciebie!! 😀
szkoda tylko ze pogoda sie zrabala..
15 maja 2012 07:16
Wiem, ze juz po :p ale ja tak nie panikowalam :p

Trzymajcie sie panny mlode 🙂
15 maja 2012 07:19
Ja nie panikuję 😂 Wcale a wcale!
Dziś mi się śniło, że pracownia florystyczna nie dostarczyła nam bukietu i kwiatów na samochód 😵
Powinnam się już leczyć??! Czy jest na forum lekarz od głowy ❓ ❗ 😵 😜
U mnie ostatni tydzień 🙂
Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

15 maja 2012 09:03
Dacie radę, dziewczyny! Głeboki oddech i do przodu!

W dzień ślubu cały czas się śmiałam. Ale to był śmiech :"na co nam przyszło? Po co to wszystko?"
TRATATA   Chcesz zmienić świat? -zacznij od siebie!
15 maja 2012 09:20
Teli dobrze prawi, grunt to mieć cały czas uśmiech na twarzy -wtedy stres ucieka i nie chce się ryczeć. Polecam bo to sprawdzony sposób - ja na wszystkich ślubach ryczę a na swoim własnym byłam uśmiechnięta.
podobno ma się pogoda poprawić, tzn takie mam nadzieję 😉
ale wczoraj było święto ogrodników, dzisiaj "zimna zośka" , zresztą kupiłam 5 białych, ogromnych parasoli, więc nie powinno padać
jadę bryczką i chyba się zapłacze jak będzie ulewa...

nie wiem czy to dobry wątek - ale czy jest ktoś kto spisał intercyzje ?? i wie jak to jest potem, w normalnym życiu, przeszkadza w czymś??
15 maja 2012 10:02
ja na swoim slubie ryczalam i mam zdjecia straszne!!!  😜

ale ogolnie to bylam bardzo szczesliwa, radosc bila ze mnie 🙂 to naprawde piekny dzien i nie robcie stresa z niego. nie warto! im wiecej radosci i usmiechu tym lepiej. szczegolami sie nie przejmujcie, wielu rzeczy nikt i tak nie zauwaza. ale usmiechnietych i szczesliwych mlodych kazdy bedzie pamietal.

TRATATA   Chcesz zmienić świat? -zacznij od siebie!
15 maja 2012 10:16
nie wiem czy to dobry wątek - ale czy jest ktoś kto spisał intercyzje ?? i wie jak to jest potem, w normalnym życiu, przeszkadza w czymś??

jest gdzieś kącik porad prawnych czy cuś ale nie powinna przeszkadzac w zyciu. Chyba, że po latach zacznie sie wypominanie "to moje, ja na to pracowałem/am".
17 maja 2012 10:22
wrrrr...właśnie się dowiedziałam, że w piątek - dzień przed naszym ślubem jest inne wesele.  😀iabeł:
A ja chciałam w piątek poustawiać winietki na stołach i plan stołów itp. 😀iabeł:
Ciekawe kiedy to zrobię  🤔
My zaczęliśmy juz wszystko zamawiać.. Datę ustaliliśmy na 1.06.2013, zarezerwowaliśmy sale, mamy kamerzystę/fotografa no i wszyscy znajomi nas straszą ze żeby znaleźć fajny zespół to trzeba rezerwować z dwu letnim wyprzedzeniem nie chcemy dj-a.. :/ Może któraś z Was dziewczyny ma kogoś godnego polecenia z okolic Piaseczna K.W-wy? No i okazało się ze nauki małżeńskie u mnie trwają 6 m-cy 😵
oj za zespol bierzcie sie szybko, bo to jak dla mnie najwiekszy problem.
To jest fajny portal na ktorym szukalam zespolu, nie znalazlam oczywiscie bo pol roku przed slubem graniczylo to z cudem 🙂 Ale mamy DJa

http://www.planujemywesele.pl/
19 maja 2012 21:01
oj tak....z zespołem mieliśmy największy problem. Na szczęście udało się i liczę na mega zabawę!
Za 3 tygodnie będę żoną 😅 🥂
ash, super!!! 🙂 Mi też się załącza stres, ale raczej z lenistwa , że tyle trzeba będzie jeszcze zrobić 😉 Ale ten czas leci nie?
leci strasznie...!! tez mam stresa jak sobie pomysle co jeszcze trzeba... i ile to wszystko kosztuje  😜 🤣
nerechta, Agata sie ostatnio o Ciebie pytała ;P
łaaa, pozdrow ja od nas koniecznie!!  😀 moze latem uda nam sie ja odwiedzic  🙂
Dziewuszki a co macie na wejscie do koscioła? My chcemy
zwłaszcza , że mój przyszły zięc to perfekto umie zagrać 😀 Już nie moge sie doczekać! na bank sie pobeczę jak morświn! 😉
arma zięć 😉?
Szwagier! Ha ha ha! 😁
ja nie chce zadnych klasycznych "szlagierow", mysle nad jakas muzyka filmowa, moze braveheart albo cos w tym stylu 🙂
20 maja 2012 21:36
Ner, ale ty cywilny bierzesz?

Canon jest piekny, ale na wejscie mi jakos nie pasuje.
no, i jeszcze plenerowy 🙂 wiec musze 2 muzyczki wybrac, i co ja zrobie, aaaaaaaaaaaaaa!!! 😀 😀
ja już po
stres tylko przed pierwszym tańcem

oczywiście było dużo nie wypałów - takie jak złe obrączki, za mało paczek
ale ogólnie było super

chce jeszcze raz!!!
21 maja 2012 07:19
Gratulacje! Wrzuć jakieś zdjęcia 🏇 🏇

edit: co z obrączkami nie tak???
Dziewuszki a co macie na wejscie do koscioła? My chcemy
zwłaszcza , że mój przyszły zięc to perfekto umie zagrać 😀 Już nie moge sie doczekać! na bank sie pobeczę jak morświn! 😉

byłam na ślubie gdzie właśnie takie było wejście - ładnie brzmiało i pasowało 😉 i taki podniosły nastrój wprowadziło
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się