a ja szukałam na towarzyskich 😂 dzięki
Ja wpisałam 'transport do' i na 3 pozycji wyskoczyło to 🤣
Szukam tematu gdzie są osoby, które prowadzą jazdy/ rekreację w swojej prywatnej stajni. 🙂
Pilnie szukam wątku o wpływie jazdy na zdrowie jeźdźca, szczególnie kręgosłup.
Ponawiam 🙇
Szukam wątku, w którym byli sławni ludzie o koniach/z końmi. Wiem, że na pewno takowy był, a za nic nie mogę go znaleźć 🙁
istnieje jeszcze wątek o netto,lidlu ?
ucząc się często trafiam na wiedzę BARDZO nieprzydatną, tak nieprzydatna i od czapy, że aż chciałabym się nią podzielić. jest taki wątek?
mamy watek o pielegnacji ciala? Taki ogolny, bo jest o twarzy, depilacji, wlosach, cellulicie, perfumach, etc.
Kiedyś był na towarzyskich wątek bodajże "kącik pomocy medycznej" czy coś takiego. Jak wpisuję w wyszukiwarkę to informuje mnie, że zapytanie za mało szczegółowe... 😵 Ktoś kojarzy? Wpisać jakoś inaczej? 🤔
szukam watku o zlamaniach konczyn (u ludzi) i wszystkim, co jest ze zlamaniami zwiazane. mam tyle pytan ze mi wstyd isc do watku medycznego...
to chyba nie jest do konca to, ale lepszy rydz niz nic. dziekuje.
gdzie mogę się spytać o ubezpieczenie, ale nie konia tylko takie dla siebie podczas jazdy konnej, prac w stajni?
dziękuję. Szukałam, ale wyskakiwało tylko to od koni.
a jest moze jakis watek o scyntografii? (moze zle wpisuje w wyszukiwarke :icon_redface🙂
Gdzie mogę zapytać o identyfikację siodła? tzn. kupiłam siodło wojskowe, jest na nim znaczek firmowy, jakieś napisy i chciałabym to rozszyfrować a wujo Google nie chce pomóc, może ktoś z forumowiczów się zna na siodłach wojskowych.
edit: Odpowiem sobie sama -Spytaj kawalerzystów 😉