Pensjonaty, ośrodki jeździeckie- Kraków / Małopolska

Breva, a musi być sam Kraków, czy może być troszkę dalej? Jeżeli odległość to nie przeszkoda, to zapraszamy do nas - jest miejsce i na ognisko, i na spacer czy podchody po lesie 😉
w Botoi  w Korzkwi można popytać bo są często organizowane takie imprezy.
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
15 maja 2012 17:25
Breva, w Łyczance również są organizowane takie imprezy, kilka mamy już za sobą, po więcej informacji odsyłam Cię na stronę panskiepola.pl i na numer właściciela 🙂
A właśnie, Botoja - jak tam teraz wygląda sytuacja? Mieli sporo czasu, żeby pozbierać się po pożarze, pozbierali się? Coś nic nie słychać...
Tusia   zośkowo - monologowo mi :)
15 maja 2012 20:11
W Botoi duże zmiany na lepsze, dużo nowych koni w pensjonacie, niedługo się zapełnią wszystkie stajnie. Będzie nowe podłoże na hali już w wakacje.  Konie zadowolone siedzą cale dnie na dużych pastwiskach pełnych zielonej pysznej trawy. Od jesieni jest nowy stajenny i szczerze mówiąc każdemu właścicielowi stajni i koni życzę takiego stajennego. Zapraszamy w odwiedziny.
Kto jest tam teraz instruktorem? I ile kosztuje godzina tuptania?
Tusia   zośkowo - monologowo mi :)
15 maja 2012 21:18
wistra, instruktorzy są dwaj: Dawid (wt, czw, nd) i Łukasz ( śr, pt, sb)
ceny, chyba 40 zł godz. a karnet 370 zł,  ale nie jestem pewna, bo nie korzystam  😉 na stronie internetowej są wszystkie informacje.

pojedyńcza jazda 40 a karnet 340 za 10 jazd
pamietam jazde tam za 20zl.

Czy ktos kojarzy instruktorke Viole Skibe? Pracowala tam chyba rok, czy chwile dluzej.

Ja sie wlasnie rozgladam, bo chcialabym wrocic do wozenia tylka raz na ruski rok. Biore pod uwage Nowakowke na przyklad.
fabapioczywiscie masz racje z tą atmosferą 😉nie bez powodu ponad rok temu wyniosła się p.N.z dziewczynami i p.A.  tylko ze wtedy ponoc tą niezdrową atmosfere właśnie one tworzyły 🤔wirek: a teraz historia się powtarza więc mysle ze tą atmosfere tworzą osoby które sa tam od lat,a nie pensjonariusze którzy się zmieniąją nawet nie zarzad który przez te poltora roku zmieniał sie ze trzy razy
Mam pytanie do wszystkich którzy wybierają się do Facimiechu na zawody ujeżdżeniowe.

Co ma być w barku do jedzenia i picia oprócz tostów, kawy, herbaty i wody ????
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
16 maja 2012 09:13
Może jakieś ciastka? 😀 jak już jest kawusia to myślę, że nie jeden się skusi  😜
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
16 maja 2012 09:17
jakieś kiełbaski z cebulka np, zależy jakie macie zaplecze-tzn jaka jest kuchenka itp, ja bym jeszcze zrobiła zapiekanki  😀 albo takie pyszne bułki z gulaszem 😀
Ravioli ze szpinakiem😉 a do picia dom perignon🙂😉
Dava   kiss kiss bang bang
16 maja 2012 09:23
Fabapi myślę, że najprościej dla Was, a najfajniej dla ludzi to kiełbaski z grilla (mały grill, kiełbaski nie drogie a bardzo smaczne) plus chlebek  🙂
A do picia jakieś soczki  🙂

Dorcysia hehehe jak już tak marzymy to krewetki tigery z grilla z czosnkiem  😉 🤣
Kami   kasztan z gwiazdką
16 maja 2012 09:55
A ja tak żałuję, że znowu mnie Facimięch ominie  😕 Muszę siedzieć na targach... Swoją drogą gdyby ktoś z krakusów chciał się wybrać na targi Jubinale http://www.jubinale.com/ to mam kilka zaproszeń do rozdania (szczegóły na pw)  🙂
Nord   -"Bryknąć Cię?"-zapytała Łoza
16 maja 2012 10:09
Mam pytanie do wszystkich którzy wybierają się do Facimiechu na zawody ujeżdżeniowe.

Grill...i kawa taka pyszna jak ostatnio 🙂
Popieram grill, albo coś na ciepło w stylu bigosu gulaszu czy zapiekanki 🙂
Wybieram się do Facimiecha z aparatem prawdopodobnie 🙂 Jeśli ktokolwiek chce zdjęcia (nie będę robić zbyt dużo osobom, których nie znam), to piszcie do mnie, postaram się cyknąć więcej 🙂
Tylko nie bardzo wiem jak i czym dojechać, a zmotoryzowana nie jestem.
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
16 maja 2012 19:00
fabapi właśnie grill 🙂 kiełbaski, chlebek 🙂 może kurczaczek 🙂  😜  ciasteczka, ciasto  😍 (szybciutko się rozejdzie  😁 ) Soki 🙂 Nestea, Coca-Cola, i może takie soczki w kartoniku 🙂 

żaczkowa   gone with the wind
16 maja 2012 19:10
Dziewczyny, pomóżcie!
Nie mogłabym się podłączyć do jakiegoś  transportu do Facimiecha? :kwiatek:
Ja mam to samo 🙁
Szukam kogoś może ktoś jedzie z jednym koniem z Zabierzowa, Kobylan czy jakiś okolic?

Edith: Żaczkowa masz ode mnie PW 🙂
Wybiera się ktoś może z aparatem na Puchar Małopolski w ten weekend do Swoszowic ?
w sumie ja się zastanawiam ;D
Pacia, Ja w niedzielę jako luzak i pewnie coś pofocę, w piątek startuję, więc może kilka zdjęc tez zrobię 😉
Ja też będę się starała wybrać w sobotę do Facimiecha, bo zdecydowanie za długo koni na żywo nie widziałam i muszę się oderwać od tej uczelnianego przedsesyjnego klimatu 🙂 Aparat wezmę choć pewnie skończy się tak jak ostatnio, że zamiast czworobok to ja uwieczniałam kros 🤔wirek:🙂

Ps. a co do jedzenia to uważam, że pomysł z zapiekankami jest jak najbardziej ok🙂
fabapi i może coś bezmięsnego dla trawożerców 😉 przykładowo zapiekanki 😀
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
17 maja 2012 09:17

ja przez przypadek tutaj,na gościnnych wystepach - ale zawody bez gofrów,to zawody nie udane 😁 😉
Dava   kiss kiss bang bang
17 maja 2012 09:59
Nowa opcja w KJK Szary, Grupa Sportowa 🙂

Może być to ciekawe dla osób zaawansowanych ale nie posiadających własnego konia
Szczegóły tu:

http://kjkszary.pl/strona-glowna/rekreacja.html

Poza tym narzekamy na często porwania przez ufo 😉

fot. Juliadna

🤣 🤣 🤣
ushia   It's a kind o'magic
17 maja 2012 12:30
uwaga, przemycam ogłoszenie 😉

potrzebny instruktor na weekendy, Kraków oczywiście 😉
wiecej info na PM

edit: okazało się, że potrzebny również w tygodniu, na 1/2 - 3/4 etatu
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się