Aga_ Ile ma wzrostu? I w ogóle -> łał młp/śl 😜 😅
Alexa Dzięki, w końcu to mój Rudy 102!
Cieciorka, Horciankowa, Budynio, dzięki :kwiatek:
Sznurka, Sankarita, fenks! 😀 Na razie Czardasz jest górą, ale śmiejemy się, że jak młody dorośnie to w odwecie... zabije mi tego konia. 🙄 Ma półtora roku a "kładzie" mojego pół-ślązaka, dwa wielkopolaki i sp'ka i te bez żadnego stresu. 😀iabeł:
W końcu ogier to ogier. 😀iabeł:
Eurydyka U nas konie chodzą bez kantarów i - w naszym przypadku - tak jest lepiej. Jak chodziły w kantarach (w innej stajni) łapały się za nie, szarpały... chyba były ciut mniej uważne 😉 Teraz czasem słychać jakiś kwik a potem jakis pisk 😁... i agresor puszcza. 😁 Takie ludzkie ała 👿. Za to od dawna nie zauważyłam żadnej ranki czy gołego placka. Po prostu chyba bardziej na siebie uważają? 🤔
Kocian Mamusia pilnuje, żeby jej maleństwo przypadkiem podczas tych zapasów nie schudło... 😎
Pozdrawiamy! 😀
wątek zamknięty
I my wczoraj do lasku sie wybralismy
wątek zamknięty
Primexowa- Witam w gronie posiadaczy (?) Prim 😁
Nawet troche podobne 🤣
Kucykowe starocie...

wątek zamknięty
Primexowa - piękne konie, piękne zdjęcia... 😀 Zwłaszcza kobyłka baaardzo mi się podoba. Śliczną ma gwiazdkę 😜 Podobnie zresztą jak twoje konisko Zuziasta 🙂
Wanda - edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim. Za coś takiego dostaje się ostrzeżenie 😎
wątek zamknięty
Karutek, tak, ja jestem właścicielką.:P Ale czy mój mały się do Befiurina dobiera to nie byłabym taka pewna! One się oba do siebie dobierają.:P W stajni - dobrze. Koniki dzisiaj zobaczyły śnieg, wyczaiły "ha! miękko!" i dawaj w brykanie.😀
Sierra, to wychodzi na to, że to jakiś hucułek-wojownik :P
wątek zamknięty
Pokażę Wam jeszcze "moje" wakacyjne konisko 😉.
Johny Walker

wątek zamknięty
primexowa super ten źrebaczek, podoba mi się 🙂
Sierra twój rudy o ile się nie mylę to też taka wybuchowa mieszanka 😉
Co do Alkierza to z niego raczej kurdupel- nie mierzyłam dokładnie ale myślę że ma mniej więcej 160.
wątek zamknięty
wanda ladne zdjecie szczegolnie te pierwsze 😎 pewnie ktos fajny ci je robil 😁
wątek zamknięty
bera7 3 zdjęcie obłędne 😜
wątek zamknięty
Pursat ok ja jeszcze jestem nowa wiec mialam prawo nie wiedziec ale wystarczy w delikatny sposob powiedziec a nie odrazu mnie jakimis ostrzezeniem to chyba taka mala zemsta za pw wiadomosc ale ja bylam przynajmniej dyskretna a nie kawa na lawe. a to ze sie pomylilam co do twego konika to sorry pozdrawiam
margaritka dzieki pewnie ze fajna osoba mi ta fotke zrobila ja tylko z takimi jezdze w tereny szparoslaw
wątek zamknięty
bera7 trzecie zdjęcie jest niemalże metafizyczne 😉 genialne
wątek zamknięty
Pursat ok ja jeszcze jestem nowa wiec mialam prawo nie wiedziec ale wystarczy w delikatny sposob powiedziec a nie odrazu mnie jakimis ostrzezeniem to chyba taka mala zemsta za pw wiadomosc ale ja bylam przynajmniej dyskretna a nie kawa na lawe. a to ze sie pomylilam co do twego konika to sorry pozdrawiam
A co jest niedelikatnego czy niedyskretnego w moim poprzednim poście? Zareagowałaś jakbym tu wywlekała twoje prywatne sprawy co najmniej, a ja tylko zwróciłam uwagę, że nagminne nieedytowanie postów jest karane ostrzeżeniem. Istnieje coś takiego jak regulamin, tam jest jasno napisane o edycji postów.
Teraz to Ty jesteś niedyskretna pisząc tu o pw i o jakiejś zemście... Niby z jakiego powodu miałabym się mścić? Prezcież odpisałam ci na twoje pytanie - i z tego, co pamiętam normalnym tonem.
wątek zamknięty
Zuziasta az sie cieplutko zrobiło ;D dziękuje ;D
wątek zamknięty
Wreszcie ja po wielu miesiacach nieobecnosci w tym watku zagoszcze ze swoim maluchem 🤣
w dniu narodzin:

z mamusia:

Tutaj juz u mnie w wieku 9 miesiecy:

wątek zamknięty
śliczne odmiany ma na nóżkach... jak malowane 😜
wątek zamknięty
Srokaczek czy takie skarpety? 😜
wątek zamknięty
nie srokaczek tym razem nie :P Takie ma skarpety 😀
Tak to Elfasek 😀
wątek zamknięty
A jak to sie stało, że do Ciebie aż trafił? 😉
dawaj na pw
wątek zamknięty
Azbuka piękny kasztan w skarpetkach (jakoś dużo tu kasztanów na volcie), ostatnie zdjęcie fajowe 😀
Asik taki mały był, bezbronny, a teraz to pewnie urwis i do tego śliczny
bera7 w wersji west najlepiej, pasuje mu/jej to
aszka ale śniegu u Was dużo, jakie brykańsko 😀
Horciakowa świetne zdjęcie "złośnicy" 😉
Aga_ śliczny konik i jego maść 😜, więc gniady+karosrokaty=złoty 😀
wątek zamknięty
Aga piękny konik!
Bobrowniki czyli wschodnia sciana? czy jakies inne?
wątek zamknięty
Asik tylko na to czekałąm :P toż to wierny przyjaciel mojego źreba 😀
Azbuka cudnisty
wątek zamknięty
[b]Asik[b] cudny ten Twój Elfik i jakie odmian boskie 🍴
wątek zamknięty
To może teraz troche mojego Młodego🙂 😅
Dzisiejszy spacerek:
wątek zamknięty
Fantazja, sznurka dziękuję :kwiatek:
Bobrowniki tzw. Będzińskie. Całkiem niedaleko Katowic ale już "za rzeką" czyli Zagłębie 😉
wątek zamknięty