dobra, kolejne laickie pytanie - co zrobić gdy pies ucieknie?
kujka, zaproszenie poleciało 👀 mój nick: amazing.
W pierwszym poście Dar dodała linka do obrazkowych poradników 🏇 Z czym jeszcze jest jakiś problem? O czym zrobić poradnik? (poza przypisywaniem przedmiotów bo na razie nie mam dobrych screenów, jak będę mieć kolejnego psiaka to dodam) 👀
Mi sie sporo rzeczy nie zalicza, ostatnio 600 dgl z loterii mi sie nie dodało, nie zaliczyło sie zadanie z kupieniem posłania i teraz to:
🙁
Misskiedis, może ty wiesz, bo zadaję to pytanie teraz 4 raz i przemija w mgle 🤔
czy w tym zadaniu - "zdobądź minimum 10 głosów" to głosy muszą być z 1 wystawy?
ciepr1enie, jak uczysz komend to wzrasta charakter, każda komenda daje punkt do czego innego, co daje jaki punkt ostatnio tu pisałam 😉
ma już wszystkie komendy zrobione, obrożę też mam do charakteru ale ciągle stoję na 207 i nic w górę nie idzie
Watrusia, napisz PW w grze do doggi (nasza Esef), ja jeszcze nie zaliczyłam tego zadania więc nie sprawdziłam a ona odpisuje (przynajmniej mi zawsze odpisywała). Na forum wszystkiego nie ogarnie, tu rzadko zagląda a PW w grze odbiera. Możesz też spróbować napisać do Eledie (też w grze)- ona jest modem, może umie odpowiedzieć 😉
Misskiedis, dziękuję, tak zrobię 🙂
mi to w ogole idzie jak krew z nosa ta gra co chwile musze klasc go spac =.=
UWAGA! Jakby ktoś nie zauważył ogłoszenia- Dziś wieczorem ok. 23 gra zostanie wyłączona z powodu przenosin na nowy serwer, będzie niedostępna zapewne do soboty wieczór, rejestracja nowych graczy będzie możliwa dopiero koło niedzieli ❗
Czy jest możliwość znalezienia drugiego patyka? 🙂 znalazłam go przed dostaniem zadania, i teraz jak wysyłam go na spacery to nic nie znajduje...
A mój znalazł kiedyś 50$ na spacerze 🙂
A ja proszę o pomoc w zaliczeniu zadania! Jeśli ktoś jest chętny, proszę zagłosować na psa Lafayette (2 strona, psy rasowe juniorzy). Potrzebuję 10 głosów. :kwiatek:
Saba mi zwiała🙁
Czy jak będę mieć drugiego psa to kasa na dzień jest podwójna?
Kieszonkowe jest kieszonkowe, chyba się nie zwiększa 👀
Mogę liczyć na czyjeś zaproszenie do gry? Mam zadanie :kwiatek:
Nick mitery0322
jaaa użytkowniczka kinir ma już 16456 doglarów 👍
jakim cudem??? nic nie robi ze swoim psem? ja miałam dzisiaj 1200 z hakiem a pozostało bodajże 800z hakiem, bo jedzonko, łakocie do nauki, wpisowe do konkursów itp
pewnie kupiła przez przelew, ja też kupiłam wczoraj i do tej pory nie dostałam 🙁
(to jest moderator i to jest facet ups :icon_redface🙂
o co chodzi?
nie mogę zorganizować konkursu 🙁
Błąd. Nie można zorganizować tego konkursu.
404
Błąd, nie ma takiej strony
Sprawdź, czy ścieżka do strony jest poprawna lub idź do strony głównej.
Chce się zarejestrować jak znowu będzie można, kogo wpisać jako sponsora? :kwiatek:
ile daje do snu legowisko uszyte przez wolontariuszkę?