Mój pies ma rok i 8 miesięcy. Potrafi dopiero 1 sztuczkę i 66% drugiej. Nie zdążę zrobić tych konkursów 🤔
pomocy moja suczka Mojra, doberman - Psy rasowe - kategoria otwarta 1 strona
proszę o głosy, bo nigdy ich nie uzbieram 🙁 :kwiatek:
[65] Zbierz minimum 50 głosów na wystawie z jednym ze swoich psów
Nagrody: Smakołyki Psismak do szkolenia psów (60 szt)
nie moge psa położyć spać 🤔
klikam na ten koszyk i nic.
Zalezy też od tego, jakiego masz neta. Ja mam explorer i też się nie da.
Cierp1enie, zagłosowałam 😉
dzięki Klaudia. :kwiatek:
jeszcze 49 osób 😁 😁
Potrzebuję 10 głosów do zadania. Pomożecie? :kwiatek:
[url=
http://www.doggi-game.pl/show/category/RN/page:2] Bajka [/url] na samym dole.
Ktoś z juniorów i mieszańców potrzebuje głosu?
fly - nie wyświetla mi linku 🙁
Kurczę. To w takim razie kategoria otwarta psów rasowych, trzecia strona. :kwiatek:
edit. Pies mi na inną stronę przeskoczył.
edit. Zaprosiłby mnie ktoś do znajomych? Mam zadanie zaakceptować. Nick flygirl :kwiatek:
Proszę o głosy na Iskrę, 3 strona - border collie, psy rasowe kategoria otwarta :kwiatek: Potrzebuję 10!
dziewczyny gdzie wy sprawdzacie ktore wasz pies zajal meijsce w konkursach? Mi tylko pokazuje ze bierze udział w konkursie i tyle 🤔
mi też, przydałby się taki ranking ogólny np za dzień bym mogła sobie sprawdzić
tak samo z wystawą które miejsce zajęła moja suczka, bo nigdy nie wiem
Dziewczyny, prosze o glosy na moją Roxe 😅 :kwiatek:
kategoria otwarta, mieszance 🙂
NIE MOGĘ POTWIERDZIĆ E-MAILA! Od początku tak jest, a teraz trzeba miec potwierdzone żeby głosować w wystawie
a jak to jest z tymi zadaniami ?
Widzę, że niektórzy z Was mają, ja zaczęłam grać kilka dni temu, parę zadań zrobiłam i... nie mam już żadnych więcej. Albo po prostu nie umiem ich znaleźć.. 😉
tzn, zadania powinny być w zakładce "Moje Rangi"
a ja mam pytanie czy w tym zadaniu - "zdobądź minimum 10 głosów" to głosy muszą być z 1 wystawy?
Watrusia, wielkie dzięki :kwiatek:
apeluję o wprowadzenie nowej rasy 🙂 amstaff 😍
Wyśle mi ktoś zaproszenie do znajomych? Muszę zaakceptować. Nick : nopebow :kwiatek:
apeluję o wprowadzenie nowej rasy 🙂 amstaff 😍
popieram 🙂
Jak wy robicie, że wasz pies ma coraz wyższy Ranking charakteru??
ciepr1enie, jak uczysz komend to wzrasta charakter, każda komenda daje punkt do czego innego, co daje jaki punkt ostatnio tu pisałam 😉
Jest jeszcze jakiś inny sposób na poprawę charakteru? Sztuczki wszystkie mam zrobione, biorę cały czas udział w konkursach...
Tylko bonusy za obroże, dobierasz taką obrożę żeby dawała najwygodniejszy bonus do konkursu w którym chcesz brać udział.
Pamiętajcie że nie da się podmienić akcesoriów! Jak dacie coś nowego to stare przepada!
Na obrożę mnie jeszcze nie stać... ale może za kilka dni 😀
Nie dałoby się zabronić dodawania doi tablicy ogłoszeń tych desperackich pytań? Dzieciom się nie chce szukać odpowiedzi, zamiast ruszyć tyłek i poszukać na forum... Staram się odpisywać na PW wszystkim takim małym zdesperowanym userkom i pokazywać gdzie ma odpowiedzi na pytania, ale coś nie ubywa tych ogłoszeń...
I grzecznościowo - koleżanka bardzo prosi o głosy na rudą jamniczkę Halettę w kategorii rasowe, juniorzy 🙂
Pamiętajcie że nie da się podmienić akcesoriów! Jak dacie coś nowego to stare przepada!
i to jest okropne :/
może ktoś dodać do znajomych Hurricane? mam zadanie, żeby zaakceptować...
Jakoś specjalnie znajduje się patyk na spacerze? Jest jakaś zasada, że np na 2 godzinnym się znajdzie, czy trzeba mieć po prostu szczęście?
Ponawiam, bo dalej nie wiem 🤔, na forum gry też sie o to pytałam ale moje pytanie zostało bez odzewu.
czy w tym zadaniu - "zdobądź minimum 10 głosów" to głosy muszą być z 1 wystawy? wie ktoś może?
Nadżafowa, trzeba mieć po prostu szczęście, nie ma reguły czy znajdziesz go na godzinnym spacerze, czy 5-godzinnym 😉
ej ej zapros ktos kujke! bo ma zadanie 😉