Gum do codziennych jazd z Eskadrona bardzo zachwalę melange są nie do zdarcia i nie blakną, tylko gama kolorystyczna jest uboga, sama nie sprawdziłam microfaserów, ale moje znajome też bardzo chwalą że są bardzo wytrzymałe 🙂
ja mam microfasery. Świetnie się piorą, wchłaniają pot i nie blakną. Są warte swojej ceny. Polopady też są bardzo fajne jakościowo. Jak dla mnie cottony to są takie czapraki do szmacenia, których po prostu nie jest szkoda. Ale jak piorę po każdej jeździe bo z konia zdejmuje mokre jak szmaty to po praniu wychodzą czyste i w fajnym stanie😉
Livia dzięki :kwiatek: muszę przyznać, że podoba mi się mój sierściuch w żywych kolorach. A Twojemu karemu chyba we wszystkim jest ładnie ( urok karych i skarych) 🙂
Dla mnie cottony są najlepsze na taki gorąc jak teraz (i pewnie później). I pomyśleć, że chciałam się ich pozbyć, no way! Ale tak poza tym to ich nie znoszę ;p I tak apropo to wrzuciłam do pralki niciaka starlight z uwiązem granatowym z euro stara i się zrobił z błękitnego szaroniebieski, no co za niemyślący człowiek ze mnie 🤬
Widziałyście może na żywo nowy pad jarpolu w kolorze limonki? Bo jakoś ciężko określić kolor na tych zdjęciach jarpolowskich. Jest podobny do eskadronowego limegreen'a? ❓ 🙂
arivle -wyglądacie cudnie, lamówka pięknie się prezentuje 🙂 tło daje mi trochę wspomnień (moja kobyłka stała w takiej szklarni u handlarza, tylko ta szklarnia była już rozpadająca i była to zima, biedna, śnieg na nią padał 🙁
na szczęście to było dawno temu i teraz jest mega szczęśliwa na łąkach i nikt jej tyłka nie zawraca 🙂 Zdjęcie śliczne, mam nadzieję że dodałaś do szmatoholików.
Widziałyście może na żywo nowy pad jarpolu w kolorze limonki? Bo jakoś ciężko określić kolor na tych zdjęciach jarpolowskich. Jest podobny do eskadronowego limegreen'a? ❓ 🙂
Jak myślicie, do białego padu chyba nie muszę dokupować białych owijek 😁 😁 (wybaczcie jakość zdjęcia i mój paralityczny dosiad :icon_redface🙂 Ogólnie mówiąc, podoba mi się biel na kasztanach 🙂
Livia, :kwiatek: Ja bym brała navy- najbardziej uniwersalnia i nierzucająca się w oczy- a nie lubię takich pstrokatych derek siatkowych. Gabb. dziękuję!
A mój się dorobił derki siatkowej z Horze, która ma dokładnie taką samą lamówkę jak kolekcja Lemon-Olive-Blassgrun z Eskadrona i jest w kolorze olive 😁 Wygląda przezabawnie bo jest z kapturem ale przynajmniej koń cały w wielkich bąblach nie jest (ma alergie)