Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

malina - Ty się tam nie przejmuj,ludzi trzeba olewać i robić swoje bo idzie się czasem załamać od ich głupiej gadki 😉 Muskat jest mistrz Ty tak samo,więc działaj!😀

baffinka
- łoooo  ! cudne zdjęcia! zapierają dech w piersiach,dosłownie
Mąka - jakie z Was słodziaki ! 😉
ash - no no kary cudo! 😉
a u Fiony jak u Fiony,teraz ma  weekend bo pańcia ma zapalenie jakiegoś nerwu i jest unieruchomiona  😫
aczkolwiek nie narzeka na nic nie robienie :P

zasypię Was teraz może trochę fotkami pani kucyk z cudownej sesji wykonanej przez Ige Dudek  😜
wątek zamknięty
baffinka przepiękne masz te zdjęcia. Warto było wstać o 4😲0 rano
wątek zamknięty
baffinka, śliczne zdjęcia  😍
Dzionka, akurat zdarzyło mi się to jednorazowo, bo szefowa powiedziała: wsiadaj i jeździj, bo ja muszę iść porozmawiać z wetem
a ja na to: ok  🤣
xxmalinaxx, nie przejmuj się takim gadaniem
wątek zamknięty
arivle - rewelacja, nie mogę się nas was napatrzeć, wielkiej zmiany dokonałyście!!
wątek zamknięty
xxMalinaxx nie ma się co przejmować. To na pewno z zazdrości, że masz super konia i ciągle progresujecie. Także olej i rób swoje  😀 Ja tam się nie przejmuje opiniami innych- robie to dla siebie, mimo że ja się nie nadaje, koń się nie nadaje, a co inni myślą to mam głęboko gdzieś  😀 Głowa do góry  :kwiatek:

i bonus  😍

jakie piękne są te zdjęcia!!!! Pięknie, uwielbiam🙂

ash gdzie trzymasz to kare cudo🙂 widze, ze ma nawet końską łazienkę🙂

nie cytujemy zdjec i edytujemy posty! proponuje sie zapoznac z regulaminem forum.
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
10 maja 2012 17:41
Amazonka nie cytuj zdjęć i nie pisz posta pod swoim postem 🙂.
wątek zamknięty
dlaczego?
wątek zamknięty
Bo nie wolno 😉 Wypadałoby przeczytać regulamin przed rozpoczęciem pisania na forum.
wątek zamknięty
Baffinka szał!!! super!
wątek zamknięty
dziękuję za uprzejme "wypadałoby" poczułam się super pouczona, dzięki!
wątek zamknięty
Mąka, zapraszam serdecznie. Na ogórowe plecy również.  😉

faith, no własnie ech. :/
wątek zamknięty
ash   Sukces jest koloru blond....
10 maja 2012 20:08
ash gdzie trzymasz to kare cudo🙂 widze, ze ma nawet końską łazienkę🙂

Stoimy od roku w Cabrioli w miejscowości Górki koło Wiązownej.
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
10 maja 2012 20:35
Klami, miałaś racje, na szczęście to nic takiego. Dzisiaj czysta jak łza, ale i tak na wszelki wypadek poszła na 30 minut na stępa do maszyny.  🤔wirek:
Fantazja, to prawda, to wspaniałe uczucie. Ale to chyba nic w porównaniu do jeżdżenia na czempionach!  😜
Cierpnienie, pięknie dziękuję!
Baffinka, cudowne zdjęcia! przepiękne!  😍
Archeo, kciuki chyba pomogły, bo dzisiaj koń czyściutki w trzech chodach  💃 A wam życzę dużo zdrowia- bo ostatnio chyba deficyt macie 🙁
Mąka,  :kwiatek:

Mam obszerną fotorelację z Wielkiego Dnia Małego Konia  😁 Ale musicie poczekać, bo się zgrywa!
wątek zamknięty
Dziewczyny, dziękuję Wam za miłe słowa  :kwiatek: Już się nie przejmuję, wiem, co powinnam robić i że robię to dla siebie 🙂

A tymczasem mam przyjemność przedstawić Wam pewną kapryśną młodą damę, z którą z całą radością pracuję 🙂
To jest właśnie słynne "małe gniade"  😁 Dopiero zaczynamy, ale początki nastrajają mnie jak na razie optymistycznie, myślę też, że właścicielka klaczki, a prywatnie moja koleżanka, jest zadowolona z tego, co się "robi".

Zdjęcia autorstwa Agaty Kaczmarek  :kwiatek:
wątek zamknięty
Po małej przerwie, meldujemy się  🙂

wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
10 maja 2012 21:04
No to melduje się ze zdjęciami:

Koń zrezygnowany: "No i po co mi tyle tego żelastwa wsadzili do buzi??"

Stępujemy:

Próbujemy się uporać z ilością wodzy  😁 :

I pracujemy!  😜

I na deser moje ulubione:
wątek zamknięty
floo Siwek jak z katalogu! Pokazuj więcej  😜  😍
arivle Ale masz maszynę szportową  😍 Pięknie Ruda wygląda, Ty też. Jak wrażenia z jazdy na munsztuku? 🙂
wątek zamknięty
Baffinka prześliczne zdjęcia <zazdrości> super klimacik  💘
Mąka taki śliczny łaciaty ciaptak, a diabła ma za skórą  😀
wątek zamknięty
floo Oh god, co to za cudo? Po czym, ile ma lat? 😜 Zbieram szczękę z podłogi, jest przecudowny/a!
arivle gratuluję pierwszej jazdy munsztukowej 😉 Z ciekawości - z kim jeździsz?

A ja... maturuję się, a mój koń na szczęście w międzyczasie się ujeżdża 😎 Aż się boję, że w weekend napsuję  😁 Ale od środy wreszcie weźmiemy trochę za mnie.
Przy okazji Siwy leśny, galopowy i stępowy wraz z garbusem pospolitym na grzbiecie.

wątek zamknięty
domcia406 Dziękujemy 🙂 Wstawię więcej jak tylko dostanę nową porcję zdjęć 😀

Mo B. Pan na zdjęciu to 7 letni ogier po Corde i Fauna ( hodowli Walewickiej ). Mam nadzieję że będziemy częściej tu gościć🙂
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
10 maja 2012 21:45
Floo mając kilku fotografów w stajni to był by grzech tu nie wrzucać Floriana i Vegasa! Pewnie Brunatna też się niedługo pochwali jakimiś fotami 😉 Muszę Was dopaść jak przyjadę z aparatem   😎

Mąka ale do chłopaków wracasz czy gdzieś indziej? Do chłopaków  😍 uwielbiam Was!! Powodzenia!
Arivle Ło! No ale pocisłaś!!  💘 Czad!
Mo.B ja do Ciebie mam przeogromniasty szacunek za to co zrobiłaś,robisz i będziesz robić z Icusiem! To jest niesamowite!  👍 😜 
wątek zamknięty
faith on wie jak człowieka przekonać, że jest niewinnym kucykiem. Niestety pozory mylą, bo to mała zadziora jest!
Djarumm  :kwiatek:
Klami nie wiesz co mówisz  😀iabeł:
floo piękne siwe!
arivle nono, widzę, że teraz to jesteście profi  😎
Cordkowa mówią, że jaki pan taki kram  😂
juliadna niestety nie do chłopaków. U nich bywam od święta, ale postanowiłam sobie, że te wakacje są nasze!
wątek zamknięty
czytam wątek regularnie, ale rzadko się odzywam 😉 wetnę się ze zdjęciami Pana Kuca (bo to już poważny pan 😉 ) ostatnio chodzi tak  😍 skacze tak  😍 pod niebo nie patrząc czy mu przeszkadzam czy nie (a nie chciał skakać na początku w ogóle!)

i jest groźnym ogierem w sezonie 😉

Pozdrawiam 🙂 [no musiałam się pochwalić, no 😎 wybaczcie nagłe natarcie 😉 )
wątek zamknięty
Mo B. Bardzo Cię podziwiam, za to jak pracujesz z niewidomym koniem. Wiele ludzi bez wahania oddałoby go na kiełbasy. A Ty mu dajesz tyle serca. W dodatku jak pięknie się rozwija i ujeżdża. Co wstawiasz jakieś zdjęcia, to jest go więcej. Niesamowite  👍
wątek zamknięty
floo piękny!  😜 co to za fura?  👀
wątek zamknięty
To jeszcze my się wepchniemy 😅 (z góry przepraszam za mój paralityczny dosiad :icon_redface🙂
wątek zamknięty
floo Koń niesamowity, zupełnie w moim typie  😍 😍 😍 tylko zdjęcia za duże.
wątek zamknięty
magija21   6 lat + vat :))
11 maja 2012 05:59
Djarumm, ale masz pięknego kucykowego (no i świetne okulary)!

arivle, moja słabość do kasztanów właśnie dała o sobie znać 😀 Uważaj, bo przyjadę i ukradnę!  😍

Mo B., jako że jestem nowa na forum i w kąciku, nie znam historii Twojej i Twojego konia, a z tego co czytam jest on niewidomy. Mogłabyś coś opowiedzieć więcej/dać link, jeśli już gdzieś o tym pisałaś? Chętnie poczytam!

Wszystkie macie pięękne futrzaki, tylko pozazdrościć! Mam nadzieję, że i ja kiedyś dołączę do grona osób posiadających własne konie 😉

Wczoraj jednak nie byłam w terenie, powoziłam tyłek na ujeżdżalni i galopowałam z kucykami, które wcale galopować nie chciały (dziewczynki uczyły się zagalopowań i jechały za mną).  😁 W środę jestem zapisana na skoki, więc będzie ambitniej= relacja z jazdy też będzie ambitniejsza 😀
wątek zamknięty
Laski dziękujemy serdecznie  :kwiatek: Wszystko zasługa Abre  😀
wątek zamknięty
floo, po prostu podjechać do stajni, wziąć konia i nie oddać.  💘
Zygzak to gratulację. Są postępy.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.